Sorun Yine Eşim

nurose

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
590
210
53
Selam kızlar,

Eşim neredeyse 2-3 aydır aileme gitmiyordu ama beni kendi ailesine götürmek için sürekli bende gidicem ailene vs diye oyalıyordu. fakat geçen gün annem yurtdışına gitti .eşime sürekli yolcu etmeye gelmesi gerektiğini çok ayıp olacağını söyleyip durdum oda tabiki geleceğini söyledi fakat yolculuk günü gelmedi beni tek bıraktı ailemde çok alındı haliyle .

Bende '' beni sürekli ailene götürüyorsun ama sen benim aileme gelmiyorsun öyle bir dünya yok haksızlık bu '' diye baya bir kızdım . sen benim aileme gidene kadar bende senin ailene gitmeyeceğim dedim.

tabi işine gelmedi esti gürledi. 'ben ne zaman istersem o zaman giderim istersem gitmem ama sen benim aileme sürekli gideceksin mecbursun ' diyor bana . nasıl bir kafa yapısıdır bu. böyle bir şey olabilir mi ?

Bu akşam da bizle yaşıt yakın bir akrabam eşiyle oturmaya gelecekti (önceden planlanmış eşimde tamam demişti) fakat eşim ben ailesine (sen benim aileme gidene kadar) gitmeyeceğimi söyledim diye akrabama mesaj atmış 'işim var bu akşam müsait değiliz kusura bakmayın' vs diye

kuran okutma olayından sonra ikinci kez aynı şeyi yaptı beni aileme akrabalarıma karşı rezil etti mahcup etti.

Artık içimde büyük bir nefret oluşmaya başladı içimde büyük bir kin ve öfke var . allah aşkına söyleyin normal bir insan bunları yapar mı ? insan eşini bu kadar üzer mi ?

ben onun yaptıklarını affedip düzeltmeye çalıştıkça o bozuyor mahvediyor

Selam kızlar,

Eşim neredeyse 2-3 aydır aileme gitmiyordu ama beni kendi ailesine götürmek için sürekli bende gidicem ailene vs diye oyalıyordu. fakat geçen gün annem yurtdışına gitti .eşime sürekli yolcu etmeye gelmesi gerektiğini çok ayıp olacağını söyleyip durdum oda tabiki geleceğini söyledi fakat yolculuk günü gelmedi beni tek bıraktı ailemde çok alındı haliyle .

Bende '' beni sürekli ailene götürüyorsun ama sen benim aileme gelmiyorsun öyle bir dünya yok haksızlık bu '' diye baya bir kızdım . sen benim aileme gidene kadar bende senin ailene gitmeyeceğim dedim.

tabi işine gelmedi esti gürledi. 'ben ne zaman istersem o zaman giderim istersem gitmem ama sen benim aileme sürekli gideceksin mecbursun ' diyor bana . nasıl bir kafa yapısıdır bu. böyle bir şey olabilir mi ?

Bu akşam da bizle yaşıt yakın bir akrabam eşiyle oturmaya gelecekti (önceden planlanmış eşimde tamam demişti) fakat eşim ben ailesine (sen benim aileme gidene kadar) gitmeyeceğimi söyledim diye akrabama mesaj atmış 'işim var bu akşam müsait değiliz kusura bakmayın' vs diye

kuran okutma olayından sonra ikinci kez aynı şeyi yaptı beni aileme akrabalarıma karşı rezil etti mahcup etti.

Artık içimde büyük bir nefret oluşmaya başladı içimde büyük bir kin ve öfke var . allah aşkına söyleyin normal bir insan bunları yapar mı ? insan eşini bu kadar üzer mi ? ben onun yaptıklarını affedip düzeltmeye çalıştıkça o bozuyor mahvediyor

Resmen saçmalamış eşiniz ve sizin adınıza ne cesaret ki akrabalarınıza musait değiliz diyor.
Üstelik planlı bir durum ortada.
Peki eşiniz aileniz ile ne gibi sorun yaşadı .
Altta yatan sebepler nedir ?

Resmen saçmalamış eşiniz ve sizin adınıza ne cesaret ki akrabalarınıza musait değiliz diyor.
Üstelik planlı bir durum ortada.
Peki eşiniz aileniz ile ne gibi sorun yaşadı .
Altta yatan sebepler nedir ?
çok sorunlar yaşandı . eşimin anneci olması annesine bağımlı olması , annesinin onu doldurması sebepleriyle

önceki konumda yazıyor.

aynen öyle çok yüz bulmuş beni zerre takmıyor demek ki

Adam özgürse sende özgürsün .Gelme deyin ,sizde gitmeyin cesitli bahanelerle .Madem o sizi oyalıyor sizde oyalayın.

Oha.
Ağzını burnunu kırasım geldi eşinin. ALLAH' ın hödüğü.

Ya merak ediyorum nasık bu hale geliyor bunlar? Nasıl bu kadar yüz bulup seni mal niyetine koyabiliyor? Nerenin itisin sen diyemiyor musunuz? Çok mu yüz veriyorsunuz? Ben okurken bile çıldırdım. Ailesine gitmeyi bırak evime almam görür. Akraba mesaj atmak, sen mecbursun demek şu bu. Bu kadar yüzü kimden aldı?

kuran okuma olayı deyince hatırladım seni. ayrılmaya niyetin yoksa daha konu açarsın bu herif yüzünden
:KK43: ben bişeyleri düzeltmeye çalıştıkça o bozuyor çok kırıyor kalbimi çok utandırıyor beni

Oha.
Ağzını burnunu kırasım geldi eşinin. ALLAH' ın hödüğü.

Ya merak ediyorum nasık bu hale geliyor bunlar? Nasıl bu kadar yüz bulup seni mal niyetine koyabiliyor? Nerenin itisin sen diyemiyor musunuz? Çok mu yüz veriyorsunuz? Ben okurken bile çıldırdım. Ailesine gitmeyi bırak evime almam görür. Akraba mesaj atmak, sen mecbursun demek şu bu. Bu kadar yüzü kimden aldı?
bende bilmiyorum nerden buldu bu yüzü

kaç kere boşanma eşiğinden döndük. dört elle sarılıp korkacağına yaptıklarına bakın . nasıl bu kadar saçmalar aklım almıyor

Adam özgürse sende özgürsün .Gelme deyin ,sizde gitmeyin cesitli bahanelerle .Madem o sizi oyalıyor sizde oyalayın.
gitmediğim zaman işte böyle şeyler yapıyor yada mesela evden dışarı çıkmıyor birlikte bi yere gitmiyor .böyle çocukça şeyler

ama o benim aileme gitmeyince sorun yok hiç lafı bile olmuyor

iyide o düzelmesini istemiyoki, sana ve ailene zerre saygısı yok
aynen öyle . ben umrunda bile değilim onca zaman geçti hala annesine tapıyor

hala evli olduğunu anlamış değil

çok sorunlar yaşandı . eşimin anneci olması annesine bağımlı olması , annesinin onu doldurması sebepleriyle

önceki konumda yazıyor.

aynen öyle çok yüz bulmuş beni zerre takmıyor demek ki

Şuanda eski konunuzu hatırlamadım ama bu bu şekilde gitmez.
Kendine öz güveni yüksek bir koca,dediğim dedik çaldığım düdük.
Hayat sadece etrafında dönmüyor bunu bir bilmesi lazım.
Ancak hır gürle yaklaşmayın öncelikle suyundan gidin bakalım.Ne olacak.

bende bilmiyorum nerden buldu bu yüzü

kaç kere boşanma eşiğinden döndük. dört elle sarılıp korkacağına yaptıklarına bakın . nasıl bu kadar saçmalar aklım almıyor

boşanamayacağını konca da anlamış o eşiklerden atlayıp atlayıp duruyorsun çünkü.
eski konularını da okudum ve nefesim daraldı. benim aileme saygısızlık eden bir kocayı saniye tutmam o evde. bırak sadece aileni seni hiçe sayıyor bir tek kendi anasını dinliyor.
daha da düzelecek gibi görünmüyor. sen de boşanmayacaksan ne konu açıp burda bizi üz ne de evde konusunu geçir. sus otur.

Kısasa kısas bacım o gitmiyorsa sen de gitme oyala dur
Senin misafirine öyle davrandıysa aynısını yap bakalım taviz verme

Adamdaki cesarete bak.
Hem de 2. Kez ayni seyi yapiyor.
Kusura bakmayin da benim aileme saygi gostermeyene zerre kadar deger vermem. Bir cirpida silerim.
evet bana da saygısı yok. beni tek bıraktı her zaman utandırdı

ben zamanında onun 7 sülalesini ağırladım evimde onun tarafından kimseye böyle bişey demedim. annesi bana bile sormaz oğluna sorar müsait misiniz diye hala da böyledir ben yine de annesine bir gün de müsait değiliz gelmeyin demedim.

ne cesaret nasıl bir kafa yapısı anlamıyorum. öldüresim geliyor:eek:

Back
X