Kızlar herkese iyi akşamlar. Şuan yine çok öfkeliyim. Cuma gününden beri sözlümle sürekli bir kavga ve tartışma halindeyiz. Buraya yazmıştım zaten cuma ve cumartesi hep kavga ettik. Çok şükü pazar sözümüz oldu, pazartesi iyiydi aramız ve yine dünden beri kavga ediyoruz. Ortada aman aman ciddi sorunlar yok geçen haftadan zaten kıl bana o yüzden çaktırmadan mesafeli davranmaya çalışıyor. O yüzden herşeyden kavga çıkartıyor neredeyse niye diyaframından nefes almıyosun diycek o derece. Şimdi yine kavga ettik whatsappta sözden bir fotoğrafımız vardı kendini beğenmemiş beyefendi kaldır diye tutturdu oysa en güzeli. Bende ben çok beğendim kalsın nolucak dedim ordan başladı kavga etmeye bende benimde sabrım var yeter artık patlatma o sabrımı asıl sen bu kafayla gidersen daha çok kavga ederiz dedim kapadım. Kendisi tahmin edemiyeceğiniz kadar sinirli ve hemen parlayan bir insan ve ben neredeyse 1 haftadır kavga etmekten bithap düştüm resmen... Ne diyim napıyım bu hareketlerine son veriyim kavgaya dur diyim. Konuşmak işe yaramıyo çünku yine kavga ediyoruz bana bu aralar uyuz olduğu için her lafımda kavga eder ama kendini haksız bulduğu yerlerde oturup konuşunca kedi gibi dinliyor. Bir akıl verin de bitsin bu kavgamız artık.