Sorun yok,ne yapsamda olmuyor

ozlemvetatlicadi

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
267
58
318
40
Eskişehir
Merhaba benim eşimdede bendede hiç bir sorun bulamadılar,sebepsiz infertilite dediler klomen ve 2 aşılama denemem oldu ama başarılı olamadık.Denemediğim yol kalmadı,soğan suyu,incir,keçiboynuzu küürü,artık yoruldum sanırım 2,5 yıl oldu,hiçbirşey yapmamak mı çabalamak mı lazım çözemedim,ne yapmam gerek bir türlü çözemedim,tüp bebek için en az 3 yıl olması lazımmış önümüzdeki yaz yapıcaz onuda ama ne biliyim,artık ne yapmalı.Benim gibi boşluğa düşen arkadaşlar varmı?
psikolojik sorunları hiç yazmıyorum,çünkü hepiniz yaşıyorsunuz.

ben varım cnm.bizimde hiç bir sorunumuz yok 1 buçuk yıldır uğraşıyoruz ama olmuyor.6 gün önce aşılama yaptırdım bakalım merakla onun sonucunu bekliyorum.ama doktorum bana çok güven veriyor ona inanıyorum.hakkımızda hayırlısı

ben varım cnm.bizimde hiç bir sorunumuz yok 1 buçuk yıldır uğraşıyoruz ama olmuyor.6 gün önce aşılama yaptırdım bakalım merakla onun sonucunu bekliyorum.ama doktorum bana çok güven veriyor ona inanıyorum.hakkımızda hayırlısı

hayırlısı olsun canım,inşallah aşılaman tutar,stres yapmamak gerekiyormuş,ama nasıl olacak o iş henüz çözemedim.

Canım biliyorum herkesin inancını bilmeden böyle yorum yapmak abes oluyor ama söylemesi ne kadar kolay da olsa namaz kılmaya çalış, bol bol dua et, meryem suresi oku, yasini şerif oku. Belki stresini almaz ama eminim yüreğini ferahlatır. Derdi veren mevlam dermanını da verir elbet.

Back
X