• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorun yokken,sorun cıkcak diye üzülme kaygısı

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
83
kızlar bana göre çok büyük kaygım var. yani ben hiç bir sorunum yokken yani üzülüp depresyona gircek gbi bi sorunum yokken hep ileride sorun cıkarsa eşimle kvga edersek başımıza şu gelirse hep böyle düşünerek kendimi çok üzüyorum ve hiç mutlu olamıyorum napmam gerekiyopsikiyatrıye gdıp ilaç kulanamam beebek istyoruz. gelecek kaygısı yaşıyorum ve hep hissettiklerim başıma geliyo çooook mutusuzum neolur beni kendime getirin :(

kızlar bana göre çok büyük kaygım var. yani ben hiç bir sorunum yokken yani üzülüp depresyona gircek gbi bi sorunum yokken hep ileride sorun cıkarsa eşimle kvga edersek başımıza şu gelirse hep böyle düşünerek kendimi çok üzüyorum ve hiç mutlu olamıyorum napmam gerekiyopsikiyatrıye gdıp ilaç kulanamam beebek istyoruz. gelecek kaygısı yaşıyorum ve hep hissettiklerim başıma geliyo çooook mutusuzum neolur beni kendime getirin :KK43:
paranoyak mı olmuşsun ne?

git psikoloğa görün öyle çocuk sahibi ol

psikolojisi bozuk anneyle bebekcik neler çeker

psikolojim bozuk deil öyle snirli öfkeli deilim daha çok sakinim neşemi kaybettim belkide bebiş olmuyor diye çok üzüldüm kızlar.. üniverste zmanlarında psikoloğa gdyodum çünkü zayıf güçsüz bi kişiliğim var sorunlarımın üstesinden gelemiyorum agrasif deilim gayet anlayışlı arkadaşlarım tarafından sevilen bi insanım iş yerimde tutulan bi insanım ama şu vesveyi alt edemiyorum...

paranoyak mısınız ne ?? hoş buna doktor karar verir zatende hiç sağlıklı gelmedi bana biran evvel tedavi olmak için yardım alın

psikolojim bozuk deil öyle snirli öfkeli deilim daha çok sakinim neşemi kaybettim belkide bebiş olmuyor diye çok üzüldüm kızlar.. üniverste zmanlarında psikoloğa gdyodum çünkü zayıf güçsüz bi kişiliğim var sorunlarımın üstesinden gelemiyorum agrasif deilim gayet anlayışlı arkadaşlarım tarafından sevilen bi insanım iş yerimde tutulan bi insanım ama şu vesveyi alt edemiyorum...
Psikolojisi bozuk demek sinirli ofkeli demek degildir. psikoloji uzmani gibi kendinize tanim bicmeyin. Gidin doktora anlayin sorun ne. Bu sirada da arkadaslarin da dedigi gibi sakin ama sakin cocuk yapmayin!!!

Her insanın gelecekle ilgili kaygıları olur mutlaka zaten.Ama bu sizi sürekli mutsuz ediyorsa durum normal değil.Önce bir doktora gidin,sorun neymiş öğrenin,daha sonra bebek yaparsınız.Şu durumda bir de hamile kalırsanız belki de daha çok depresyona gireceksiniz.O yüzden ilk doktor,sonra bebek.

Bence yasadiginiz her anin tadini cikarmaya bakin, gelecekte boyle mi olur, oyle olursa napariz neler olur gibi dusunceleri hemen hemen herkes dusunur. Fakat bu duruma fazla odaklanmayin.
Olacagi varsa olur zaten, bu yuzden bu kaygi ile simdiki zamaninizi mahvetmeyin..

Anksiyete gibi geldi bana.. :KK54:

Herkes Teşhis koymuş ben de koyayım dedim ..

bi dönem bende aynı şeyi yaşadım bunu tetikleyen bişey yaşamışsınızdır illaki sürekli erkek arkadaşımla kavga ediyoduk o yüzden iyiken bile kötü bişey olcak aramız bozulcakmış gibi geliyodu :KK47: bu yüzden yaşadığım andan hiç bi zevk alamamaya başladım :110: çözümüyse akışına bırak herşey olacağına varıyo böyle yaparsan hayatı hem eşine hem de kendine zehir edersin :KK51:

bırakıyorum artık akışına herşeyi benmi düşüneceğim yaa kızlar uzmucem kendmı artk kımse ıcın çok düşünceli anlayışlı olmucam detaycı olmucam bencil olcam beni benden başkası mutlu edemezki zaten

Back
X