Sorunlar, esimden uzaklasmam

ben anladim aslinda sizi.. bir seye hayir diyecekse de karsiniza dikilecekse de kendi akli olsun fikri olsun, belli bir durusu olsun kendi sinirlari cizgileri olsun, bir birey olarak karsinizda dursun istiyorsunuz. her seye he he demesi sinirinizi bozuyor. ne onerecegimi bilemedim.seviyor musunuz ona bakin kalbinizi yoklayin.

Yalniz sessiz atın tekmesi pek olur derler. Size sürekli beni bırakacak misin diyen insan aslında içinde ayrılığa hazırlanıyordur bence

Sanırım siz artık bu adamı istemiyorsunuz. Kimbilir belkide tatmin olamadığımız için.
Evliliklerin çoğu hayal kırıklığıdır zaten. Yani kafamızda kurgulafığımızla gerçekte yaşadıklarımız aynı olamıyor ne yazık ki.
Heyecan,aşk,tutku,nefes nefese sevişmeler filan hepimizin hayali ama........
Yine de eşinize bir şans verin derim. Bakım binlerce kadın şiddet mağduru olurken siz ne güzel uyumlu, sakin bir adam bulmuşsunuz. Cinsel sorunlarınızı da çözerseniz güzel bir ilişkiniz olabilir. Bolşans. :KK54:

Cinsellik dışında sorun göremedim, o da tedavi edilebilir bir durum.
Bazı kadınlar veya bazı erkekler yani bazı insanlar ne yapsa yaranamaz. Alttan alan bir eş kimisi için nimetken kimisi için şikayet sebebi olabiliyormuş ilginç 🙄

Kv me bunu okutsam, bana" rahat batıyor sana demişti "(aynı rahat umarım kızlarına da batar demiştim, o da çıldırmıştı, niye çıldırdıysa halbuki çok rahattım :KK53: :KK53:)
Normal de sevmem o yüzden bu sözü ama size cidden rahat batmış, üzgünüm :KK12:

Adam kendini düzeltmeye çalışıyormuş. Daha ne istiyorsun anlamadım ki 🤦‍♀️
Ayrıca sen kendini ezik ( senin tabirin) görmeyi sevdiğin için adam normal davranmaya başlayınca tuhaf gelmiş sana. Illa basında sağında solunda sana birinin kötü davranması mi lazım 😒😒😒

İyi geceler.
2 yıla yakındır evliyim. Eşim benim ilk sevgilim. Ailemden yeterince ilgi göremeden büyüdüm.
Eşimle tanıştığımda bana ilgisi sevgisi bni çok mutlu etti. Onu seviyordum. O zamanlar veya nisanliyken yolunda gitmeyen şeyler oldu. Görmezden geldim. Evlendik. Sürekli sorun yaşadık. Büyük kavgalar ettik ağır laflar söyledik.
Evliliğimde kendimi hep yalnız hissettim.
Sonra kavga gürültü.
Eşimle ev işleri konusunda tartışirdik. Şimdi her şeye yardım ediyor.
Kendimi düzeltiyorum diyor. Bunu görüyorum.
Ama eşimin her şeyi alttan alması da artık hoşuma gitmiyor. Karşımda ezik biri olarak görüyorum. Daha güçlü görünen biri istiyorum belki de.
Bir de bazı davranışlarına tahammül edemiyorum. Sonra o da eleştiriyorsun diyor.
Belki bir yıldır cinsel sorunlarımız var.( erken bosalma) Erteledi şimdi de korona zamanı gidemem diyor. Gitsin demiyorum. Kaç seferdir ilişki için başlıyoruz. Ben devam edemiyorum artık yarıda bırakıyorum. O sorunları ertelediği için istemiyorum. Ya da çok uzaklaştım.
Uzun yıllar evli k alabileceğimi düşünemiyorum er ya da gec bitecek sanki.
Şu an ayrılmaya da cesaretim yok
Çalışıyorum. Mesleğim var bu arada.
Adam seni kaybetmek istemiyor kendinide duzeltiyor ne yapsin iyi düşünün sizde biraz cabalayin yazık etmeyin evliliginize asilamayacak sorunlar değil

sadece cinsel konuda haklısınız. diğer konularda haklı tarafınızı bulamadım. Belki de Eşinizi artık sevmiyorsunuz . alttan alıyor size yardım ediyor ne güzel işte. virüs geçtikten sonra terapi ye falan gitmenizi öneririm . erken karar vermeyin.:KK52: . erken boşalma içinde tedavi olurum diyorsa arkasında durun. Nikah masasında iyi günde hastalıkta sağlıkta dedik.

Şöyle bir baktım da kesinlikle çözülmeyecek sorunlarınız yok.Korona belası bitince güzel bi terapiste gidin.Anladığım kadarıyla eşinin dayak kavga istismar gibi suçları yok e daha ne yapsın adam.Bunu şunu yapamıyor diye de kendini doldurma olumlu yönlerini düşün mutlu olmaya bakın hayatın tadını çıkarın.

Back
X