sorunlar silsilesi :(((

aileler ne olacak peki?
ben çalıştım çabaladım nereye gelecem bu zamandan sonra?

herkes dengi dengine mi olmalıydı bu hayatta? ben çok sevsem de yetmez mi?

sen kendini ve aileni bu derece ezik görüp (ablanın kıyafetini dahi yazıcak kadar), onu bu kadar yücelttiğin sürece yetmez şekerim. net.

aileler ne olacak peki?

herkes doktor mühendis olacak diye bir şey yok, bazı şeyler zekayla alakalı ne kadar çabalarsan çabala olamazsın bunu önce bir kabul etmek gerek sende ben istesemde olamam diyorsun güzel bunu kabul ediyorsun ve şunu da kabul etmelisin evet canım dengi dengine sen önce bunu bir kabul et ondan sonra o çocuğu da bırak gitsin kendine göre birini bulcaksa bulsun, sen artık önüne bak turizmle ilgili ne yapabiliyosun ona bak o olmadı mı kpss düz memurluk için çalış yok onları da yapamıyorum dersen o zaman garsonluk yap,tezgahtarlık yap sen kendini bi ayakların basacak kıvama getirde ondan sonra karşına çıkanlarla daha denk bir dil konuştuğunda aa ne kadar haklılarmış dersin

aileler ne olacak peki?

çok sevseniz yetebilirdi ama kuruntunuz takıntınız ve şu acınası haliniz olmasa yetebilirdi. çok boşgerçekten çok boş. size ayrılın diyoruz kendimi geliştiremedim diyorsunuz kendinizi geliştirin diyoruz ee aileler diyorsunuz bahane diyoruz sevsem yetmezmiydi diyorsunuz

ve bende size ne haliniz varsa görün diyorum... biz mi sizi çekip yakanızdan bi araya getirdik de bize bi tavırla mesaj yazıyorsunuz.cehalet bu olsa gerek. bi insan anca bu kadar kendini aciz görebilir. dua etmelisiniz şükretmelisiniz.kafanızı sokacak bir eviniz var ...
evlilik kaçış değildir kaçsanızda biyerde doluyo muhakkak tutulursunuz bu kafayla :)

Son düzenleme:
niye bu kadar gözünde büyüttün bu adamı anlamadım,

doktorsa doktor, ne sanıyor kendini?

lv çanta almış sana neden kabul ediyorsun bu kadar pahalı hediyeleri?

çantanı ablan istedi diye hayat kadını yakıştırması yapıyor sesini çıkarmıyorsun:47::47:

bekarlara matmazel, evlilere madam diyor:27::27::27:

kesin şoförünün adı lorenzo,

uşağının adıda sebastiandır:27::27:

niye bu kadar gözünde büyüttün bu adamı anlamadım,

doktorsa doktor, ne sanıyor kendini?

lv çanta almış sana neden kabul ediyorsun bu kadar pahalı hediyeleri?

çantanı ablan istedi diye hayat kadını yakıştırması yapıyor sesini çıkarmıyorsun:47::47:

bekarlara matmazel, evlilere madam diyor:27::27::27:

kesin şoförünün adı lorenzo,

uşağının adıda sebastiandır:27::27:

ay çok sinirlenmiştim kahkaha attım resmen :):):):emir_bebek::emir_bebek:
kendi ailesini küçük görüyor elin oğlu dese ne ki..

ben bir günde bu ruh haline gelmedim. bugün bu kadar doluysam zamanla oldu bu.
ben ailemi küçük görmüyorum olanı söylüyom annem de babam da ilkokul mezunu. ben de 2 yıllık mezunuym. babam 50 yaşında bi tek arabası var.
onun ailesi bilinen bir aile anası da babası da prof. o da doktor bilmem ne fransız okullarında okumuş. onun babasının durumu çok iyi.

imkanı var mı böyle aşkın? köy kızı gidip sabancıya gelin olabilir mi bu dünyada?

ay napalım yahu anası babası fransız okulunda okuduysa? 50000 defa aynı şeyi yazıyorsun. senin ailen seni bu günlere getirmiş ya yat kalkdua et, ilkokul mezunu babanın sana getirdiği ekmek onlarınkinden daha kutsal emin ol buna. aklını başına al!! konu feyk mi bilmiyorum ama net ortamı olmasa çok kötü şeyler olabilirdi

ben bir günde bu ruh haline gelmedim. bugün bu kadar doluysam zamanla oldu bu.
ben ailemi küçük görmüyorum olanı söylüyom annem de babam da ilkokul mezunu. ben de 2 yıllık mezunuym. babam 50 yaşında bi tek arabası var.
onun ailesi bilinen bir aile anası da babası da prof. o da doktor bilmem ne fransız okullarında okumuş. onun babasının durumu çok iyi.

imkanı var mı böyle aşkın? köy kızı gidip sabancıya gelin olabilir mi bu dünyada?

ne zorluyosun o zaman BIRAK ADAMIN YAKASINI NEDEN YAPIŞTIN BIRAK

aileni küçümsememiş halin bu ise küçümsemiş halini gerçekten görmek istemiyorum

kızım sen nerde yaşıyosun ya?çocuk aşkından ölse bitse ki hiiiççç ölüp biticeğini sanmıyorum o çocuğu sana yedirirler mi acaba??tamam insanlık önemli ama etiket diye bir şey var duydun mu hiç???her şeyiniz farklı sizin, sende bal gibi biliyorsun farklı olduğunuzu da nereye varmaya çalışıyorsun anlamadım açık açık soramayıp dolaylı yoldan ya bu çocuk beni bu hayattan kurtarır mı diye sormaya çalışıyorsan hiçte umut etme öyle bir şey olmaz

sulugoz

bişey sanmıyor. yaşadığı hayat o.
şöförü uşağı yok. arabasını kendisi kullanıyr. arabasıda ferrari filan degil. starbucksta satılan suyu almıyor pahalı diye birbuçuk tl pahalımış. bana çanta aldı hatta cüzdanını da aldı. öyle değişik biri. kötü biri değil. onun yaşadığı hayat bu. madam demesi matmazel demesi bana da garip geldi ilk başta ama fransız okulunda okumuş parisi parisliden iyi biliyor.

sulugoz

bişey sanmıyor. yaşadığı hayat o.
şöförü uşağı yok. arabasını kendisi kullanıyr. arabasıda ferrari filan degil. starbucksta satılan suyu almıyor pahalı diye birbuçuk tl pahalımış. bana çanta aldı hatta cüzdanını da aldı. öyle değişik biri. kötü biri değil. onun yaşadığı hayat bu. madam demesi matmazel demesi bana da garip geldi ilk başta ama fransız okulunda okumuş parisi parisliden iyi biliyor.

o
nun hayatına ÖZENMEYİ bırakıp ve onun yakasınıda bırakmayı dene bize burda onun hayatını anlatmayı denemek yerine hiç ilgi alanımıza girmiyor çünkü nerede okuduğu nereyi bildiği..

çok üzerime geliyorsunuz yapmayın

sorun ne biliyormusunuz?erkek arkadaşım eşi bir kenarda otursun dediğimi yapsın demiyor. ben ne yapıyorsam o da yapsın onun da söz hakkı olsun o da katılsın bu evliliğe diyor. biz günlük konuları konuşabiliyrouz. nasılsın iyi diyebiliyoruz. ama adam bana gelip time'da şunu okudum diyor. adının duymadığım bir şirket hakkında ne düşünüyorsun diyor.

valla biz burada kendi kendimize konuşuyoruz..biz birbirimize yorumlar yapıp katılıyoruz arkadaşlar :) konu sahibi bizim söylediklerimizden çok uzakta biz ona birşey söylüyoruz o bize özendiği hayattan kesitler anlatıyor

klavyeyi kırmak istedim resmen bi ara kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz. hiç bir şey anlamıyor. ne desek daha fazla özendiği hayattan kesitler yayınlıyor

Hiç inanmıyorum sana ve yazdıklarına...Diyelim ki doğru, sen o doktor sevgilinin doktor ailesinin ilişkinize onay vereceğine nasıl inandın polyannacım?Ve Sevgilin diyelim sana maddi anlamda destek oluyor(Ki bu bile nasıl kabul edilir anlamıyorum) sen bir de ona LouisVuitton mu aldırdın?Bir de sevgilin Madame ve Mademoiselle diye mi hitap ediyor :9::9::9::9: Umarım fake konudur umarımm

Ah son olarak ayrılmak isteyen sevgiliye "benden ayrılırsan kendimi öldürürüm" demek İĞRENÇ.Gurursuz musun, yüzsüz müsün karakterin hiç mi oturmadı oha ya

çok üzerime geliyorsunuz yapmayın

sorun ne biliyormusunuz?erkek arkadaşım eşi bir kenarda otursun dediğimi yapsın demiyor. ben ne yapıyorsam o da yapsın onun da söz hakkı olsun o da katılsın bu evliliğe diyor. biz günlük konuları konuşabiliyrouz. nasılsın iyi diyebiliyoruz. ama adam bana gelip time'da şunu okudum diyor. adının duymadığım bir şirket hakkında ne düşünüyorsun diyor.

algılama sorunun mu var bu konuda problem yaşadığını düşünüyorsun... ne İSTİYORSUN ya sana burda bir ton insan kafa patlatıp yardım etmeye çalıştı
sana tercihler sundu .. sen hala başkaa konuşuyorsun ne yapalım ne istiyorsun o senin kurtuluşun olamaz bunu bilmek istiyorsan.!!
ne yardımı istiyorsun bizden ki yardımda ettik hala başka telden çalıyorsun ne yapman gerektiğini söyledik
yok kendimi geliştiremem yok okuyamam yok bilgim yok yok zengin değilim eee bırak kızım o zaman bıraaak diyoruz bahane bahanee neeee i-s-t-y-o-r-s-un-n??? ne danışmak istiyorsun onu söyleeee

Back
X