sorunlar silsilesi :(((

saatlerdir bunu anlatmaya çalışıyorum ama o özendiği hayattan birşeyler paylaşıyor bizim önerilerimize cevap vermek yerine:36::36::36::36:

hayır gercekten sabahtır öneri sunuluyor.
ama hala arkadasımın aılesı soyle dıyorsun
onları sadece övüp özenip durmakla bır sey elde edemzsın ki.
adam doktor olmasa da yanı zaten bır ınsan kendını gelıstırmelı:31: senın gelısmen ıcın onun kulturlu olmasına gerek yok kı

öyle böyle değil canım, görgüsüzlük akmış gitmiş zaten, üstünde gözyaşı varmış, şimdi bişey derdim sana ama buraya girmem yasaklanır adminler tarafından.

Ay yani canım fake mi ne halt olduğu belli değil.Gerçekse zaten inanılmaz bu kendimi de öldürürüm benden ayrılamazsın havaları

yaptığım hataydı. özür dilerim.
şu an yaptığım ne doğru ki....

bana bu çantayı annemle tanıştığı gün verdi. annem anlamadı tabi. içince cüzdanı da vardı. cüdanın içinde herşey senin yeter ki beni üzme yazıyordu.
sizce ne yapsaydım?

hayır gercekten sabahtır öneri sunuluyor.
ama hala arkadasımın aılesı soyle dıyorsun
onları sadece övüp özenip durmakla bır sey elde edemzsın ki.
adam doktor olmasa da yanı zaten bır ınsan kendını gelıstırmelı:31: senın gelısmen ıcın onun kulturlu olmasına gerek yok kı

işte sayfalardır bunu anlatıyoruzzz amaa yok anlamıyor anlamıyor anlamıyorr.ben sinirlendim ta burada yemin ederim hasta etti beni

bana bu çantayı annemle tanıştığı gün verdi. annem anlamadı tabi. içince cüzdanı da vardı. cüdanın içinde herşey senin yeter ki beni üzme yazıyordu.
sizce ne yapsaydım?

kaç para vardı cüzdanın içinde ona göre yorum yapacam:ssz:

sizce ne yapsaydım?

cantayı da cuzdanı da kabul ettık
tamam?
senın sımdı derdın kendını gelıstırmek ıstememen mi?

neyin karşılığında aldın ki o parayı? baban duysa kesin ölürdü kahrından.. senin gibi bi kızım olucağına inşallah hiç çocugum olmaz!!!

ben daha fazla vaktimi ayıramıcam kızlar ya buna sizde dağılınn:37:ilgi çekmek için yapıyor zaten yorumlar falan daha çok sinirlenmemiz için başka şekilde yazılıyor falan, çok sinirlenmeyin kızlar size yazık:34:

sizce ne yapsaydım?

Kabul etme ya?
Söyler misin rica ediyorum iki dakikada nereden çıktı o çanta resmi, önceden hazırlık mı yaptın

sizce ne yapsaydım?

güzelim canım fakemisin bilmiyorum ama geçmişi bırakıp şimdi ne yapacağına karar versene Allah aşkınaaa ayyyyyyyyyyyyyyyyy ne acıtasyon yapmayı sever çıktın yaa sen fake bile olsan bak şöyle şizofren duruma düştüğün içinde psikologa git değilsende git

bu konu kurulmuş bi senaryodur kızlar, aksi halde karşımızda ruh sağlığı yerle bir olan birisi var, bence en iyisi uzaklaşmak.

neden bana bu kadar kızıyorsunuz?
sorunum basit. aramızda bu kadar farklılık varken bir ilişki yürütmek evlenmek mümkün mü?
ben kendimi geliştirsem geliştirsem 25 yaşımdan sonra ne kadar geliştiririm?

sorunum basit. aramızda bu kadar farklılık varken bir ilişki yürütmek evlenmek mümkün mü?

bu sorunun yanıtını sevgilin vermiş zaten,

başka kız düşünüyomuş,

sende kendi yolunu çizmelisin:ssz:

25 yas ömrunun sonu oldugu ıcın gelıstıremezsın tabı hakısın :36:
sımdı bız evet evlılık mumkun desek sen gıdıp evlenecek misin?
yoksa once kendını gelstırıp sonra mı evleneceksın.
vallahi bılgısayarı kırasım var burda yaa:47:

sayfalardır SANA NE ANLATIYORUZ biz ne anlatıyoruz algılamada problem yaşıyorsun ordan başlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:47::47::47::47::47:

Son düzenleme:

İyi geceler Özgecik.
Hayır siz ayrı dünyaların insanlarısınız o zengin bi fabrikatörün, yakışıklı, düşünceli, anlayışlı blabla oğlu sence basit bi köylü kızısın.
O fransız okullarında mürebbiylerle büyüyen bi küçük bey, seni küçük aptal...
(Türk ffilm replikleriyle zenginleştirdim acıklı hikayeni nasıl şekerim =) )

Back
X