Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman be canım neden öyle diyosun belki bizim meşhur doktor yurt dışında rahibe terasayla tanışmıştır :)
o hem zengin hem namuslu genç şekerm aalv çantasının içine bir cüzdan bile sıkıştırmış hahahah eğlenceye gelin ya
![]()
Konu sahibinin yazdıklarını okuyorum okuyorum hala birşey anlayamadım? Ne yapmak niyetindesiniz? Adam zaten ayrılmış. Tehditle yanınızda tutabilecek misiniz? Yada yüzsüzlük edip ''beni bırakma'' diye yalvaracak mı? Çantanın resmini görünce zaten güldüm yani... Niye buraya konuldu o resim ne alaka... Bu ara ben mi çok kıt anlayışlıyım yoksa insanlar mı çok garip çözemedim hala. Konu fake mi bilmem ama adı ''sorunlar silsilesi'' değil de ''saçmalıklar silsilesi'' olsa daha çok ilgi çekerdi![]()
reptomim
konuşmak neyi değiştiriyorki? konuşsam tepki göstersem gelen sözlere ne değişecekki?
insan canından vazgeçebiliyorsa konuşmaktan çoktan vazgeçmiştir.
Konu sahibinin yazdıklarını okuyorum okuyorum hala birşey anlayamadım? Ne yapmak niyetindesiniz? Adam zaten ayrılmış. Tehditle yanınızda tutabilecek misiniz? Yada yüzsüzlük edip ''beni bırakma'' diye yalvaracak mı? Çantanın resmini görünce zaten güldüm yani... Niye buraya konuldu o resim ne alaka... Bu ara ben mi çok kıt anlayışlıyım yoksa insanlar mı çok garip çözemedim hala. Konu fake mi bilmem ama adı ''sorunlar silsilesi'' değil de ''saçmalıklar silsilesi'' olsa daha çok ilgi çekerdi![]()
bak sana onerıler yazacagım ama dınlemıyorsun tepkı bıle vermıorsun kı evet boyle yapmalıyım dıye
fakesın dıye de yazmaktan cekınıyorum
ne yapacagımı sasrdım senınle ılgılı vallhı barı sen bıze yol goster![]()
Kesinlikle senaryo bu konu. Asla doğru olamaz.
Yok buna çanta almış cüzdan koymuş da bilmem ne..
Dalga geçtiği kadını napsın doktor yahu.. Ona başka kadın mı kalmadı..
Nasıl da uyduruyorsun.
Ayrıca nerede tanıştınız diye sormuşlar hastası mıydın onun ?
Çok mu güzelsin de seni küçümsediği halde beraber oluyor ?
Neyinden etkilenmiş ?
Bu sorulara mantıklı yanıt verirsen belki inanılır biraz.
Aynen !Adını Feriha Koydum jeneriği girecek gibi bi anda öyle bi peri masalı, modern zaman romeo-julieti
bak sana onerıler yazacagım ama dınlemıyorsun tepkı bıle vermıorsun kı evet boyle yapmalıyım dıye
fakesın dıye de yazmaktan cekınıyorum
ne yapacagımı sasrdım senınle ılgılı vallhı barı sen bıze yol goster![]()
Kesinlikle senaryo bu konu. Asla doğru olamaz.
Yok buna çanta almış cüzdan koymuş da bilmem ne..
Dalga geçtiği kadını napsın doktor yahu.. Ona başka kadın mı kalmadı..
Nasıl da uyduruyorsun.
Ayrıca nerede tanıştınız diye sormuşlar hastası mıydın onun ?
Çok mu güzelsin de seni küçümsediği halde beraber oluyor ?
Neyinden etkilenmiş ?
Bu sorulara mantıklı yanıt verirsen belki inanılır biraz.
yalan filan deyince koymuştum. saalaklık işte.
ara verdik güya.. bir yanım artık anlam kalmadı diyor diğer yanım çabalarsam mutlu oluruz bu elimde diyor. soruyorum kendi kendime mümkünmüdür bu ilişki diye.
yazar mısn lütfen
yazar mısn lütfen