sorunlar silsilesi :(((

reptomim

konuşmak neyi değiştiriyorki? konuşsam tepki göstersem gelen sözlere ne değişecekki?
insan canından vazgeçebiliyorsa konuşmaktan çoktan vazgeçmiştir.

o hem zengin hem namuslu genç şekerm aa :1::1::1: lv çantasının içine bir cüzdan bile sıkıştırmış hahahah eğlenceye gelin ya :1::1::1:

cüzdanın içindekilerde onun ama ben hala kaç para vardı öğrenemedim, çatlıycam meraktan...

Konu sahibinin yazdıklarını okuyorum okuyorum hala birşey anlayamadım? Ne yapmak niyetindesiniz? Adam zaten ayrılmış. Tehditle yanınızda tutabilecek misiniz? Yada yüzsüzlük edip ''beni bırakma'' diye yalvaracak mı? Çantanın resmini görünce zaten güldüm yani... Niye buraya konuldu o resim ne alaka... Bu ara ben mi çok kıt anlayışlıyım yoksa insanlar mı çok garip çözemedim hala. Konu fake mi bilmem ama adı ''sorunlar silsilesi'' değil de ''saçmalıklar silsilesi'' olsa daha çok ilgi çekerdi ;)

Çanta resmini attığında yazdığı not? Ahahahahah:8:
Çantayı öyle sevmiş ki masaüstünde resmi duruyormuş sanırım şipşak yolladı

Kesinlikle senaryo bu konu. Asla doğru olamaz.
Yok buna çanta almış cüzdan koymuş da bilmem ne..
Dalga geçtiği kadını napsın doktor yahu.. Ona başka kadın mı kalmadı..:D
Nasıl da uyduruyorsun.
Ayrıca nerede tanıştınız diye sormuşlar hastası mıydın onun ?
Çok mu güzelsin de seni küçümsediği halde beraber oluyor ?
Neyinden etkilenmiş ? :27::27::27:
Bu sorulara mantıklı yanıt verirsen belki inanılır biraz.

reptomim

konuşmak neyi değiştiriyorki? konuşsam tepki göstersem gelen sözlere ne değişecekki?
insan canından vazgeçebiliyorsa konuşmaktan çoktan vazgeçmiştir.

bak sana onerıler yazacagım ama dınlemıyorsun tepkı bıle vermıorsun kı evet boyle yapmalıyım dıye
fakesın dıye de yazmaktan cekınıyorum
ne yapacagımı sasrdım senınle ılgılı vallhı barı sen bıze yol goster:47:

Konu sahibinin yazdıklarını okuyorum okuyorum hala birşey anlayamadım? Ne yapmak niyetindesiniz? Adam zaten ayrılmış. Tehditle yanınızda tutabilecek misiniz? Yada yüzsüzlük edip ''beni bırakma'' diye yalvaracak mı? Çantanın resmini görünce zaten güldüm yani... Niye buraya konuldu o resim ne alaka... Bu ara ben mi çok kıt anlayışlıyım yoksa insanlar mı çok garip çözemedim hala. Konu fake mi bilmem ama adı ''sorunlar silsilesi'' değil de ''saçmalıklar silsilesi'' olsa daha çok ilgi çekerdi ;)

yalan filan deyince koymuştum. saalaklık işte.

ara verdik güya.. bir yanım artık anlam kalmadı diyor diğer yanım çabalarsam mutlu oluruz bu elimde diyor. soruyorum kendi kendime mümkünmüdür bu ilişki diye.

bak sana onerıler yazacagım ama dınlemıyorsun tepkı bıle vermıorsun kı evet boyle yapmalıyım dıye
fakesın dıye de yazmaktan cekınıyorum
ne yapacagımı sasrdım senınle ılgılı vallhı barı sen bıze yol goster:47:

bildiğin ŞİZOFREN bir fake :)

Nasıl da uyduruyorsun.

Aynen !Adını Feriha Koydum jeneriği girecek gibi bi anda öyle bi peri masalı, modern zaman romeo-julieti

Bir doktorun bu kadar kibirli , bir kızında ailesi ilkokul mezunu diye kendini bu kadar ezik gördüğünü ilk defa görüyorum ben. bir insanın kibirli olması için doktor olması çok parası olması gerekmez o bi eksikliktir bence. aynı şey ilkokul mezunu ailesinden dolayı kendini geliştiremediğini düşünen kişi içinde geçerli. bence bunlar sosyal çevreden daha çok şahsi özellikler. bu iki kompleksli insan bir araya gelirse böyle saçma bir hal alır ilişki işte. bence ikinizde bir önce kendinizi gözden geçirmelisiniz. çok vahim durumdasınız çünkü.

öncelikle bence okul durumunu düşünün.
keşke zamanında 4 yıllağa tamamlasaydınız okulunuzu.
ama geç değil.
siz de kendi ayakları üzerinde duran bir birey olabilirsiniz.
bakın ne oldu? sevgiliniz gitti ve siz dağıldınız.
ilerde evlenirseniz de öyle olacak.
o yüzden önce kendi ayakları üzerinde durmasını bilen biri olun.
ayrıca bu dünyada herkes mi ağzında altın kaşıkla doğdu?
yok benim kolejim olmadı yok benim parisim olmadı.
şu an başarlı olup da zamanında hamallık yapmış insanlar var.
kendinize güvenin biraz!
aileniz de sizi bireysel olarak bağlamaz.
şöyle ki siz kendinizi geliştirir de iyi yerlere gelirseniz. kimse aa bunun ailesi çok tutucuymuş yok kötüymüş demez.
ki normal olan insan ne olursa olsun insanları maddi durumlarıyla eğitim seviyeleriyle aşağılamaz.
şimdi kendinize gelin! bir an önce kendine güvenen bir birey olun.

Nasıl da uyduruyorsun.

ben turizm işinde çalışırken tanıştık o da aynı otelde doktor toplantısı varmış.
ben ona hiç yalan söylemedim.

yalan filan deyince koymuştum. saalaklık işte.

ara verdik güya.. bir yanım artık anlam kalmadı diyor diğer yanım çabalarsam mutlu oluruz bu elimde diyor. soruyorum kendi kendime mümkünmüdür bu ilişki diye.

sana hakaret etmek istemiyorum kendi kendine sordunda burda ne işin var
bize danışıyosan neden herşeye bahane buluyorsun
o çocuk seninle evlenmiyecek evlenmiyecekkkk evlenmiyecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sen bu kafayla ona layık değilsin çünkü sen eziksin o kültürlü sen cahilsin o fransada okudu sen fakirsin o zengin
davul bile dengi dengine demişler
sen git kendine göre birini bul :) şu köprü altlarındaki tinerciler varya tam sana göreler hayattan ümitlerini kesmişler beklentileri yok :) onlardan biriyle evlen mesela şakasın sen şakaa

yazar mısn lütfen

kendını gelıstır.
benım sınıf arkadasım 30 yasındaydı.
sevgılının yanında ezık durma hıssetme de.
daha cok yazarım ama fake olma ıhtımalınden yazamıyorum

Çantanın resmide mi var ? O sayfaları atlamışım.:37:

Sevgili özgecik,

Bak senin konunu gerçek algılayarak cevaplamak zoruma gider bir kadın olarak.
Sen olsan olsan koca bir şakasın,evde canı sıkılan.

Aksi halde seni 21.yy'ın hülya koçyiğidi ilan edip tüm masraflarına sponsor olarak parise matmazellik okuluna yolluyorum bu kış.Ha annenleri merak etme ben ablana bir iki lv yollarım o idare eder onları.:34:

Aile koylu moylu ama lv cantadan anliyor:))) bence senin derdin doktoru kaybetmek degil onun parasini kaybetmek... Ayrica isteseydin eminim is bulurdun asgari ucretle bile olsa demek ki is begenmiyosun tabi sendr haklisin kolumda lv canta ama asgari ucretle calisiyorum yakismaz tabi hey allam ya

hmm birde şu var canım :) o hayalleri süsleyen beyaz önlüklü doktor seni başkalarıyla tanıştırmaya utanır çünkü sen cahilsin :) çünkü senin hayattan beklentin yok ottan farkın kalmadı tek farkın nefes alıyosun dünyaya zarar :):)

Back
X