sorunlar silsilesi :(((

ya hıcbır sey yapamıyorsun su yazılanlara bır tepkı ver tek tek alıntıla da yaz.
ınsanların sana boyle bakmasına sen neden oluyorsun.
tabı fake degılsen

kendını gelıstır.
benım sınıf arkadasım 30 yasındaydı.
sevgılının yanında ezık durma hıssetme de.
daha cok yazarım ama fake olma ıhtımalınden yazamıyorum

canım 14 sayfa anlamayan nato kafa nato mermer bunu anlarmı:1::1:

Çantanın resmide mi var ? O sayfaları atlamışım.:37:

Sevgili özgecik,

Bak senin konunu gerçek algılayarak cevaplamak zoruma gider bir kadın olarak.
Sen olsan olsan koca bir şakasın,evde canı sıkılan.

Aksi halde seni 21.yy'ın hülya koçyiğidi ilan edip tüm masraflarına sponsor olarak parise matmazellik okuluna yolluyorum bu kış.Ha annenleri merak etme ben ablana bir iki lv yollarım o idare eder onları.:34:

Bir de zengin koca avcısı bir ablası varmış özgecikin :9: Ağlıyorum yani

ailelerin uyuşmaması zordur ama imkansız değil
ama ben şuna takıldım bir adama karşı hiç bir kadın ben sensiz olamam , yok öldürürü bilmem ne demesin ya acizmisin siz doğduğunuzda onunlamı doğdunuz siz böyle dedikçe zaten bunlar gidip gezip gezip iyisini bulursa dönmüyo ......... bulmasa zaten bana tapıyo diyip bekleyeni var gözüyle bakıyo.... tepkinizi tepkini koyki ya hep senin yada olmasın hayatında hayatınızda. kişi kendine değer verip önemsese zaten başkalarıda verir.......

öncelikle bence okul durumunu düşünün.
keşke zamanında 4 yıllağa tamamlasaydınız okulunuzu.
ama geç değil.
siz de kendi ayakları üzerinde duran bir birey olabilirsiniz.
bakın ne oldu? sevgiliniz gitti ve siz dağıldınız.
ilerde evlenirseniz de öyle olacak.
o yüzden önce kendi ayakları üzerinde durmasını bilen biri olun.
ayrıca bu dünyada herkes mi ağzında altın kaşıkla doğdu?
yok benim kolejim olmadı yok benim parisim olmadı.
şu an başarlı olup da zamanında hamallık yapmış insanlar var.
kendinize güvenin biraz!
aileniz de sizi bireysel olarak bağlamaz.
şöyle ki siz kendinizi geliştirir de iyi yerlere gelirseniz. kimse aa bunun ailesi çok tutucuymuş yok kötüymüş demez.
ki normal olan insan ne olursa olsun insanları maddi durumlarıyla eğitim seviyeleriyle aşağılamaz.
şimdi kendinize gelin! bir an önce kendine güvenen bir birey olun.

haklısınız.
okulu bitirdiğimde dgs ye girip tamamlamak hayalimdi. o zaman babamın maddi sorunları oldu ben çalışmak zorunda kaldım. hep kazandığımı aileme verdim. çünkü ailemin durmu kötüydü. babamın durumu düzeldi ama ben işimden ayrıldım. 2 senedir de hiçbir yerden cevap gelmiyor. bu duyguyu anlatamam kimseye. babamın durumu bu sıralar yine kötü. çok istedğim okulumu tamamlamak yine ertelendi.
ben bu hale bir günde gelmedim. çok biriktirdim. artık patlıyorum.

haklısınız.
okulu bitirdiğimde dgs ye girip tamamlamak hayalimdi. o zaman babamın maddi sorunları oldu ben çalışmak zorunda kaldım. hep kazandığımı aileme verdim. çünkü ailemin durmu kötüydü. babamın durumu düzeldi ama ben işimden ayrıldım. 2 senedir de hiçbir yerden cevap gelmiyor. bu duyguyu anlatamam kimseye. babamın durumu bu sıralar yine kötü. çok istedğim okulumu tamamlamak yine ertelendi.

lv cantanın içindeki cüzdandaki paralara ne oldu?

Gerçek bir konuysa diye yazıyorum iki yıldır işsizsiniz,aileniz maddi sorun yaşıyor ve siz işe girmezseniz köye dönmek zorunda kalacaksınız.Aklınız fikriniz hala
sizden başka bir kadınla olmayı düşünen bir mösyöde..
Kalkın silkinin ve kendinize gelin.Önce ailenize destek olmayı düşünün.O insanlar iki yıllık bile olsa size eğitim verdirecek kadar insanlarmış.
Sizin kendilerini beğenmediğiniz duyarlarsa kim bilir ne kadar üzülürler.Evlat işte.Hayret bi şey ya.
Çalışın para kazanın sonra birliktelik düşünün.Önce hayatın gerçekleri gelir.Zengin koca masalına inanmayı bırakın artık.Aileniz belki de çok çabuk hayallere
inanan bir kız olduğunuzu bildikleri için sizin kitap okumanıza karşı çıkıyor,masal sanıyorsunuz hayatı belli ki...Çok kızdım gece gece.Ayranınız yok içmeye atla... töbe yarabbim fena kızdım.Kalkın iş arayın.
k.k ya girerken iş arama sitelerine de göz atın bi zahmet..:19::19::19:

Son düzenleme:
haklısınız.

hala geç değil. yaşınız da geçmemiş. gençsiniz.
harç olayları falan da kalktı.
bırakın aşk meşk işlerini de en çok kendiniz için yapın.
o işler de bununla düzelecektir zaten.

ya incilerden bırı. ya da gercekten psıkolojısı cok bozuk.

valla canım bende öyle beter psikolojideydim ki şurada konu açsam herkes ağlardı ama ben ne yaptım kendime çare oldum çıktım işin içinden :) ama buna akıl vere vere aklımız kalmadı :) ama anlamıyor psikoloji falan yalaaannn doktorbey pskiloga göndersin bile dedim yani yalan yalan :)

Gerçek bir konuysa diye yazıyorum iki yıldır işsizsiniz,aileniz maddi sorun yaşıyor ve siz işe girmezseniz köye dönmek zorunda kalacaksınız.Aklınız fikriniz hala
sizden başka bir kadınla olmayı düşünen bir mösyöde..
Kalkın silkinin ve kendinize gelin.Önce ailenize destek olmayı düşünün.O insanlar iki yıllık bile olsa size eğitim verdirecek kadar insanlarmış.
Sizin kendilerini beğenmediğiniz duyarlarsa kim bilir ne kadar üzülürler.Evlat işte.Hayret bi şey ya.
Çalışın para kazanın sonra birliktelik düşünün.Önce hayatın gerçekleri gelir.Zengin koca masalına inanmayı bırakın artık.Aileniz belki de çok çabuk hayallere
inanan bir kız olduğunuzu bildikleri için sizin kitap okumanıza karşı çıkıyor,masal sanıyorsunuz hayatı belli ki...Çok kızdım gece gece.Ayranınız yok içmeye atla... töbe yarabbim fena kızdım.Kalkın iş arayın.
k.k ya girerken iş arama sitelerine de göz atın bi zahmet..:19::19::19:

2 yılda tek bir cevap bile gelmedi.
en saçm ilanlara bile başvurdum ama sonuç olmadı.

ailece kanca takma peşinde bunlar ayol :9::9:

ttyche canım nasıl boyle düşünürsün.Özge çok alçak gönüllü bi kız okuduklarımdan bile hissedebiliyorumm:16:
Özgecim umarım çok mutlu olursun yorum yapanlar seni kıskanıyorlar inanma onlara, herkes senin doktora tapıyoo

$tumblr_m707mcZ3lW1qew5ono1_500.webp

sen ne yap biliyomusun fake dostum :)
şu meşhur doktor la beni tanıştır hem ailem kültürlü hem ben :D tamam mı ? :)
durumumda iyi
:D biz anlaşırız :):) sen çekil aradan :D:D oldumu canım hadi sana iyi geceler gece gece iyi geldin çok güldürdün beni :) ay kızlar moraliniz bozuksa basın dalgayıı ama uğraşılcak konu değil bilginize :):) baştan aşağ düzen yalan gerçek olsa o kadar lafı yutarmı insan Allah aşkına ya :)

ttyche canım nasıl boyle düşünürsün.Özge çok alçak gönüllü bi kız okuduklarımdan bile hissedebiliyorumm:16:
Özgecim umarım çok mutlu olursun yorum yapanlar seni kıskanıyorlar inanma onlara, herkes senin doktora tapıyoo

Eki Görüntüle 511651

ahahahahahahahha altıma işemediğim kalmıştı bi o da oldu öldüm burda canım ya :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Offf mını mını bir suru bahane sen doktorun bos anina denk gelmissin kesin eger gercekten boyle bi hikaye varsa ya doktor cok cirkin senden baskasini bulamadi yada sen iyi kapak attin naptin ettin ayarttin adami...yani kendini oyle acindirdinki utanmasan hesap numarani verip bizlerden yardim isticeksin

sen ne yap biliyomusun fake dostum :)
şu meşhur doktor la beni tanıştır hem ailem kültürlü hem ben :D tamam mı ? :)
durumumda iyi
:D biz anlaşırız :):) sen çekil aradan :D:D oldumu canım hadi sana iyi geceler gece gece iyi geldin çok güldürdün beni :) ay kızlar moraliniz bozuksa basın dalgayıı ama uğraşılcak konu değil bilginize :):) baştan aşağ düzen yalan gerçek olsa o kadar lafı yutarmı insan Allah aşkına ya :)

ay canım süpersin :D :D ama adam GAY.miş ya aksi olsa ben de düşünrdüm ama yok bana gelmez, bence özgecik parasız o şeysiz ikisi çok uygun hahahahahahahahahah :D :D

Back
X