sorunlar silsilesi :(((

Özge nasıl tanıştın diyoz kardeşim??? Okulda yürürken çarpıştınız kitapların elinden düştü doktor bey aldı özür dileyip kitapları sana mı uzattı noldu?

valla canım bende öyle beter psikolojideydim ki şurada konu açsam herkes ağlardı ama ben ne yaptım kendime çare oldum çıktım işin içinden :) ama buna akıl vere vere aklımız kalmadı :) ama anlamıyor psikoloji falan yalaaannn doktorbey pskiloga göndersin bile dedim yani yalan yalan :)

işte mıllet bu kadar ınsanın gunahına gırıyorum dıyıpde fake olmaktan vazgecmıyor
ama ben yıne de dogru mudur dıye kotu bır sey yazamıyorum. ınsanlar mı cok aklıı bız mı cok safız yaa:47:
işsizim ben de kpssyı kanamadım of cıdden cok moralım bozuk kızlar yaa vallahı elınız degmısken bana da yazın bır seyler.
sevgılım bu yıl atandı ben atanamadım seneye sınav sıstemıde degısıyor al sana dert ıste yaa pufff:5::5:

ay canım süpersin :D :D ama adam GAY.miş ya aksi olsa ben de düşünrdüm ama yok bana gelmez, bence özgecik parasız o şeysiz ikisi çok uygun hahahahahahahahahah :D :D

özge bak sevgılıne gay dıyorlar bari buna tepkı ver yaa klavyeyı ısıracagım sımdı:47::47::47:

işte mıllet bu kadar ınsanın gunahına gırıyorum dıyıpde fake olmaktan vazgecmıyor
ama ben yıne de dogru mudur dıye kotu bır sey yazamıyorum. ınsanlar mı cok aklıı bız mı cok safız yaa:47:
işsizim ben de kpssyı kanamadım of cıdden cok moralım bozuk kızlar yaa vallahı elınız degmısken bana da yazın bır seyler.
sevgılım bu yıl atandı ben atanamadım seneye sınav sıstemıde degısıyor al sana dert ıste yaa pufff:5::5:

canım 10. sayfaya kadar bende elimden gelen yardımı yaptım ya fake değilse diye :) ama fake işte :)
sana ne diyeceğimibilemedim ki şimdi :(

ay canım süpersin :D :D ama adam GAY.miş ya aksi olsa ben de düşünrdüm ama yok bana gelmez, bence özgecik parasız o şeysiz ikisi çok uygun hahahahahahahahahah :D :D

amaaaaaaaaa parası var deme öyle deme öyleee.. parası varr... vardır kız bunun kuzeni muzeni :) olmadı onlara bakarız :D ama lütfen benim ki fransada okuyup matmazel demesin lütfen amerikada okumuş olanı isterim hee ::):)

sizin için gerçek olsa da olmasa da ne değişir ki birazdan uyuyacaksınız. sabaha bir şey kalmayacak.
kimseyi sinirlendirmek istemedim. umarım herkes sevdiğiyle mutlu olur.
akıl verenlere tesekkurler.

sizin için gerçek olsa da olmasa da ne değişir ki birazdan uyuyacaksınız. sabaha bir şey kalmayacak.

pekı verılen akıllardan hangısını uygulayacaksın

keşke azcık akıl verenden akıl alabilseydin

amaaaaaaaaa parası var deme öyle deme öyleee.. parası varr... vardır kız bunun kuzeni muzeni :) olmadı onlara bakarız :D ama lütfen benim ki fransada okuyup matmazel demesin lütfen amerikada okumuş olanı isterim hee ::):)

ayy bak şimdi hayaller kurdum :)) kuzeni kocaman bi at arabasına bindiriyor beni, gece on ikiyi vurdugunda poff araba bal kabağıııııı :))))))))))) beki camdan pabucum düşer de beni cahil ezik ortamımda bulur doktor bey,yaralarımı sarar :))) ah ne güzel hayaller, özgecik, inşallah ayakabını düşürdün ayrılırken sen de yoksa nasıl bulsun doktorcuk seni koca şehirde :9::9::9::9:

pekı verılen akıllardan hangısını uygulayacaksın

canım boşa uğraşma Allah aşkına diyorum ki sen çekil aradan bana kalsın doktor madem bu kadar kıskanç hatun buna susarmı Allah aşkına daha fazla yardım etmeye çalışmaa ya kendini yormaa

ay özgecik var mı kuzeni bunun ya? benimki ingiliz olsun kız, yok mu o kültürü alan birisi? mesleği de doktor çok ezik ya ordinaryus olsun:1:

özgeciğim nerde tanıştığınız yalanını daha uyduramadın mı tatlım kıyamam sana :70:

canım boşa uğraşma Allah aşkına diyorum ki sen çekil aradan bana kalsın doktor madem bu kadar kıskanç hatun buna susarmı Allah aşkına daha fazla yardım etmeye çalışmaa ya kendini yormaa

:44::44::44::44::44::44::27::27:

mesela biri kütüphane demişti haklı
birkaç kimse zengin fakir konusunda yorum yaptı onları düşünüyorum. davul bile dengi dengine derler. belki sadece sevmek yetmez.

ay canım onurlandım kütüphaneyi ben söyledim çok onurlandım öyle yüce birinin sevgilisi benim fikrimi uygulayacak çok gurur verici sana minnettarım

Özge bak aslında ben tam o doktora göreyim hem zenginim hem ailem kültürlü hem de kendim doktorum. Sen bana bi ayarlasan olmaz mı? :12:
Tabi ki davul bile dengi dengine yani bu hayatta sadece sevmek yetmiyor benim gibi zengin olman lazım :37:

Özge bak aslında ben tam o doktora göreyim hem zenginim hem ailem kültürlü hem de kendim doktorum. Sen bana bi ayarlasan olmaz mı? :12:
Tabi ki davul bile dengi dengine yani bu hayatta sadece sevmek yetmiyor benim gibi zengin olman lazım :37:

yaa ama 3. ortak çıktı ama ben demiştim önce ben ben beeeeeeeeeeeeeennnnnn ilk ben demiştim ama haksızlık bu :D

eğer konunuz gerçekse sizin için üzüldüm ama eğer fakeyse gerçekten iyi senaryo temennim inş fakedir ve siz bunları yaşamamıssınızdır :(

Back
X