sorunlar silsilesi :(((

beni yanlış anladn. şu anda sence ne derece sağlıklı psikolojim var?

İcim şişti... Nefesim daraldı acaba doktor arkadasinın branşı nedir? Madam, matmazel cok itici geldi ev doktorum beni Madam diye karşılasa doktorumu değiştiririm kendisi Fransız olmasına rağmen

Benim gittiğim tüm doktorlar yurt dısında okumuş kökenleri turk olanları da var ama bildigin yurdumun insanı yani hic biri öyle kendini prens williams sanmıyor

Altmış yaşın altında olup tanzimatçı gençlik gibi madam matmazel diye dolaşan, biri elini uzatınca şoke olan bir adamla tanışsam nasıl onun seviyesine yükselecem diye düşüneceğime, gülmekten ölürüm. Zira Fransız liselerinden mezun olan, Galatasaray'da okuyan insanlar tanıyorum ve hiçbiri böyle davranmıyor.

Bir de şu çanta olayı var, çantanın içine para koyup sevgiliye vermek cidden kıroca bir davranış, ince düşünen insan utanır o hareketten, senin bunu kabul etmen bir de çantayı burada arabesk mesajlar içinde paylaşman bin kat daha kötü tam bulmuşsanız birbirinizi gerçekseniz ama anlamadığım nokta ablanın çantanı kullanmak istediği İçin f.ahişe sayılması ne alaka? Cidden hiç bir anlam veremedim bu kısma?

Kendini geliştirme konusuna gelince evet her insan kendini geliştirmeli ama öyle sims karakterleri gibi 5kitap okudum bir level Kültürüm Arttı şeklinde gelişmez insan. Ayrıca internetin var yararlanabileceğin ailenin kültürsüz baskıcı tipler değil belli ki. Buarada bir tavsiye kendini sevgilinin bildiği herşeyi bilmeye zorlama. Zaten yapamazsın , o kendi ilgi alanlarını seçmiş ona göre eğitmiş kendisini, sen sırf o seviyor diye tip alanında ya da ekonomik alanda onun bildiklerini bilmeye zorlama kendini. Onun yerine onun pek ilgisi olmayan başka bir alanda yeni şeyler öğrenmeyi dene. bir de Yeni ülkeler hakkında, filmler, kitaplar hakkında yaşadığınız şehirde yapabilecek aktiviteler sergiler hakkında vs. Yani çocuk gibi bak ben bugün bunu bunu öğrendim diye gidilecek konularda değil de laf arasında bahsedilecek konular hakkında bilgi sahibi olmak artıdır bana göre insan için. Daha fazla Türk draması izleme seni fazla arabesk yapmış. Politik anlamda da onun takip ettiğinin zıt görüşüne sahip bir gazete takip et. Ortaya attığı her görüşe hayran kalmak yerine farklı bir açıdan yaklaşabilecek kadar gündem bilgin olsun. Mesela daha halkçı bir gazete takip et. Kesin oldukça sığ bir açıdan, kendi kesimine göre değerlendiriyordur olayları, birgün ya da bianet-internetten takip edebilirsin- olabilir diğer basın organlarının yayınlamaya cesaret edemedikleri haberleri yayınladıkları için ülke gündemine farklı bir açıdan yaklaşabilirsin.

Yalnız neden ciddi ciddi yazdım bu kadar bilmiyorum. ama bir kadının bu kadar omurgasız olabileceğini, kendini, ailesini bu kadar ezdireceğine, ksrşısindakinin en abuk davranışlarını bile bu kadar yüceltip saçmalayacağına, İnanmak istemiyorum.

Son düzenleme:
Kaybetmek istemiyorum diyorsun öyleyse onun isteklerini biraz yapsaydın, geliştirseydin kendini. Herkes sevdiğinin yanına yakışmasını ister. Bu onun için sorun olmasa bile ilerde senin kendini ezik hissetmemen için bilgi seviyesinde ona yaklaşmaya, ayakları üzerinde durabilen bir kız olmaya çalışsaydın. Aslında hep geçmiş zaman için konuştum ama sana söylenen önerileri hala yapabilirsin. Kendine güven biraz, birazcık güvenle bile dağlar aşılır. Bol bol da dua etmeni öneririm.

biz ayrıldık...
daha ne denebilir ki? daha ne söze gerek varki...

hayatta her şey olabiliyor her şey. ona göre yaşamak lazım. yada yaşamak ama yaşama hevesi olmadan,ölü gibi yaşamk lazm.

biz ayrıldık...
daha ne denebilir ki? daha ne söze gerek varki...

hayatta her şey olabiliyor her şey. ona göre yaşamak lazım. yada yaşamak ama yaşama hevesi olmadan,ölü gibi yaşamk lazm.

insanlar ortak paydada buluşup ortak zevklerle birşeyler paylaşırsa mutlu olabilirler.biz bayanlar genelde erkeklerden daha duygusal yaratıklar olduğumuz için çoğu zaman mantıklı bakıp doğru kararlar alamayabiliyoruz.ama emin ol bugün bitmeseydi yarın daha çok üzülecektin.olayın içinde olduğun için objektif bakamadın.
şimdi birşeylerle ilgilenip zihnini meşgul etme zamanı.başka türlü çıkamazsın bu buhrandan.arkadaşlarınla buluş,gez toz bişeyler yap ama aklını boş bırakma sakın ki ona dönmesin yine.hayat bitmedi daha neler yaşayacaksın :)
her zaman yaz da olmaz kış da olmaz :)

Back
X