Sorunlar sorunları kovalerken, sahi huzur neydi?

heramora

Be different
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
3.636
4.583
133
Selam kızlar. Bayadır giremiyorum. Daha doğrusu miniğimden vakit bulamıyorum. Kafam karışık. Eski heramorayı çok arar oldum son zamanlarda. Kendimi sıkıştırılmış gibi hissediyorum. Sanki sürekli boğazımda bir çift el var.
Bana muhtaç minik kalbim. Benimle ailesi arasında sıkışmış mutsuz ama aşık eşim. Sürekli bana gelmek isteyen görümcem, her gün torun sevmek isteyen kayınvalidem. Eşimle tartışmlarımız.
İnsanlarla o kadar çok yüz göz oldum ki biaraya gelmek işkence haline geldi.
Kendim ettim kendim buldum evet. Ama sorarsanız kv görümceyle bu duruma geldiğin için pişman mısın? Aslında değilim. Eşimi yıprattım. Birbirimizi kırdık, işte bunlar için pişmanım.

Kötü biri miyim? Eskiden daha güleryüzlüydüm, noldu bana? İnsanlara neden tahammülüm yok? Sürekli kafamda bunlar dönüyor.

Eşimle vakit geçirmek bana cennet gibi geliyor. O kadar uzak bi o kadar güzel.

Bazen de oğlumu da alıp bilmediğim bir şehire gidip yepyeni bir hayat kurma hayali kuruyorum.Böyle hayaller kuran var mı? Eşini ailesini yok sayıp yalnızlığı iliklerinde hissetmeyi istemek bir suç mu?

Kafam karışık kızlar, boşluktayım.Oğlumdan başka samimi gelen tek bi insan evladı kalmadı çevremde sanki. Düzelecek mi?

Bu da böyle bir dertleşme olsun. Saçma, dağınık.. Tıpkı ruh halim gibi.

Burayı seviyorum sizi de seviyorum. Okuyan herkese şimdiden teşekkürler.

Merhaba, belli ki çok bunalmişsiniz ben buradan hissettim ruhunuzun daraldigini. Sanki 1 hafta kadar o ortamdan uzaklaşsaniz size çok iyi gelecekmiş gibi. Eger aileniz uzakta oturuyorsa onlara gidebilirsiniz, yahut bir dost ziyareti.

Birinin dizine yatmaya ihtiyaciniz var gibi hissettim :/

Doğum sonrası çok insan batıyor be hera, bak ben kendi ailemle kaldım lohusalıkta, kendi ailemden bunaldım ki bir şey de yapmıyorlardı aslında. İnsan biraz çekirdek aileyle yalnız kalmak istiyor doğumdan sonra. Bir de eşinin ailesi hiç anlayışlı değil, yine iyi dayanıyorsun bana kalırsa. Üzülüyorum ya, keşke çevrende seni anlayan biri olsaydı.

Ne yaşadığını bilmiyorum ama baya bunalmissin. Esinle aran nasıl onu da anlamadım ama yeni kararlar alıp yeniden baslasaniz hayat duzeninizi değiştirmek de iyi gelir belki

Gohaa o kadar dolmuşum ki. Eşimin ailesiyle ipler kopmak üzere ben asılıyorum onlar geliyor öyle diyeyim. Ama umrumda değil. Arkadaşlarımla aylardr görüşemedim. Diyorum ya keşke gitsem buralardan yalnız kalsam bi daha gelmesem
Ne yaşadığını bilmiyorum ama baya bunalmissin. Esinle aran nasıl onu da anlamadım ama yeni kararlar alıp yeniden baslasaniz hayat duzeninizi değiştirmek de iyi gelir belki
eşimle aşık ama mutsuz bi çift olduk sorunlsr yıprattı. Değişikliğe o kadar karşı bir adammış ki yeni öğrendim

Doğumdan sonra bunalacak vaktim olmadi erkenden doğan minnacık oğlum (sezeryanla)doğumdan 2 ay oncesinde ve doğumdan 3 gun sonrasında 2 beyin ameliyati geciren eşimle ancak hayatta kaldıkları ve beni yalnız bırakmadıkları icin bol bol şükredecek vaktim oldu.Bebegimin 40 ı cıkmadan da babamı kaybettim.Anlayacağın gibi değerli olan,hiçbirşeyi yerine koyamadığımız sağlık.Gerisi geçer insallah....

Eşin ailesi ile ipler kopsun boşver, faydaları yok gölgeleri de olmasın.
Umarım eşin seni anlamaya çalışır ve iyileşirsiniz. Bu arada kaçamak yapabiliyorsan fırsatları kolla derim.
Havalar biraz iyileşince de at kendini patk bahçe sahil bir yerlere...

İstanbul da olsaydın oğlanı al bana gel derdim.
Dertlesirdik. Sonra oglusunla şöyle gidebileceğin güzel yerler var mi bakardık.

Bir tatile gitsen keske. 3 4 gün bile olsa gitsen.
Kafani dinlerdin.
Boşanmak fikrini bir çıkar su aklından.

Neredesin heramora ?

Bebisi de alıp karı koca bir tatile çıkın 2-3 günlük. Bir nefes alın. Aile trafiğinden uzaklasin. Bir de koca ve aileden uzaklaşıp bebeğine sığınan yalnız ve umutsuz tiplerden olma lütfen. Sütünü sagip bırakabilirsin böylece 2 saat arkadaslarinla muhabbet edip kahve iç. Aşırı derecede sosyal olmaya ve hayata karışmaya ihtiyacın var.

Geçecek...
Sadece bunu biliyorum.
Yeni annelik eşsizdir ama beraberinde aşırı yorgunluk,yorgunluk tahammülsüzlük o da huzursuzluk getirir.Üstüne etraftaki insanlar da bebek bahanesiyle eve yapışık olmaya çalışınca...
Off hatırlayınca ben bile geriliyorum.
Ama geçer.
Ona buna takılmamaya çalış.Bebişe odaklan.

İstanbulda değilim aynen keşke orada olsaydım kafka biliyo musun gelirdim gerçekten
eskişehirdeyim

İstanbulda değilim aynen keşke orada olsaydım kafka biliyo musun gelirdim gerçekten
eskişehirdeyim

Ya maalesef hiç bildiğim yerler değil, çok da soğuktur orası şimdi. Keşke arkadaşların önerdiği gibi eşinle tatil yapabilseniz. Mesela Kütahyada çok uygun fiyata haftasonu termal tatil yapabilirsiniz, bebiş de üşümez, senin de sütün artar, düşün bence.

bende o tiplerden olmak istemiyorm. Eşiyle bebeğiyle mutlu olan çekirdek ailesinden feyz alan bi kadın olmak istiyorum. Beceremedim işte. Tekrar tekrar kendime şans vereceğim. Hep deneyeceğim toparlanmayı

Eşim izin alamıyor. Aslında ne kadar iyi olurdu. Ben sorunlsrla baş etmeyi unuttum sanırım o yüzden bu hale geldim. Sorun yaşadığımda kafam allak bullak hale geliyor eski özgüveni yerinde samimi kız gitti mutsuz kadın geldi

Canım kendinde suç bulma. Bence her kadının bünyesi aynı değil, insan fiziki olarak 3 ayda toparlanamayabiliyor bile ki sen işe başlamışsın bu hengamede. Benim kardeşim de erken işe başladı ve o da henüz toparlanamamıştı ve çok bocalamıştı. Sen üzme kendini, geçecek bu günler de, sen yeter ki bebeğinle geçirdiğin zamanın kıymetini bil.

Hera, tek söyleyeceğim Allah yardımcın olsun. Gerçekten o aileyle işin çok zor. Bile bile hergün gelmek de nesi hakkaten. İpler kopacaksa kopsun, umursama zaten. Ama stratejik davranmayı unutma

Allah analı babalı uzun ömürlü etsin evlanızı. Eş ailesiyle kötü olupta eşiyle ballı kaymaklı olanı ben görmedim, ya biraz tölere edeceksiniz davranışlarını, sineye çekeceksiniz olanları ya da bu devran böyle gidecek. Çalışıyormuşsunuz bebeğe kim bakıyor. Gündüz gelip sevse kvalide görümce bebeği?.. arayıp söyleseniz "abla bugün annemle beraber bize geçseniz, akşama da bizde yemek yeriz hem yeğenini-torununu sevmiş olursun. Azıcık siz dişinizi sıkın birazcık onlar kendilerini törpülesin.

Eski konularınızı bilmiyorum şimdi açıp okumaya da zamanım yok kızımı emzirip uyumam lazım. Ben de eşimin ailesiyle anlaşamıyorum, hatta net olarak beni sevmediklerini düşünüyorum. Ama ne yapayım bir de eşimle mi kötü olayım? En azından onlar çekip gittiğinde ben eşimle ve kızımla huzurlu kalabiliyorum. Çok kavga ettik biz de zamanında, çözümü böyle buldum. Ben yumuşak başlı bir kadınım kabul edebiliyorum bazı şeyleri Allah var eşim de görüyor gözümün içine bakıyor. Umarım eşiniz de sizi anlar kısa zamanda rahata erersiniz.

Evladınızı koklayınca geçmiyor mu sahi tum mutsuzluklar. Dünyanın bütün acılarını unutuyorum, sanki çocuklar açlıktan ölmüyormuş, bir kadın tecavüze uğramıyormuş insanların üzerine bombalar yağmıyormuş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…