Gohaa o kadar dolmuşum ki. Eşimin ailesiyle ipler kopmak üzere ben asılıyorum onlar geliyor öyle diyeyim. Ama umrumda değil. Arkadaşlarımla aylardr görüşemedim. Diyorum ya keşke gitsem buralardan yalnız kalsam bi daha gelmesemDoğum sonrası çok insan batıyor be hera, bak ben kendi ailemle kaldım lohusalıkta, kendi ailemden bunaldım ki bir şey de yapmıyorlardı aslında. İnsan biraz çekirdek aileyle yalnız kalmak istiyor doğumdan sonra. Bir de eşinin ailesi hiç anlayışlı değil, yine iyi dayanıyorsun bana kalırsa. Üzülüyorum ya, keşke çevrende seni anlayan biri olsaydı.
eşimle aşık ama mutsuz bi çift olduk sorunlsr yıprattı. Değişikliğe o kadar karşı bir adammış ki yeni öğrendimNe yaşadığını bilmiyorum ama baya bunalmissin. Esinle aran nasıl onu da anlamadım ama yeni kararlar alıp yeniden baslasaniz hayat duzeninizi değiştirmek de iyi gelir belki
Selam kızlar. Bayadır giremiyorum. Daha doğrusu miniğimden vakit bulamıyorum. Kafam karışık. Eski heramorayı çok arar oldum son zamanlarda. Kendimi sıkıştırılmış gibi hissediyorum. Sanki sürekli boğazımda bir çift el var.
Bana muhtaç minik kalbim. Benimle ailesi arasında sıkışmış mutsuz ama aşık eşim. Sürekli bana gelmek isteyen görümcem, her gün torun sevmek isteyen kayınvalidem. Eşimle tartışmlarımız.
İnsanlarla o kadar çok yüz göz oldum ki biaraya gelmek işkence haline geldi.
Kendim ettim kendim buldum evet. Ama sorarsanız kv görümceyle bu duruma geldiğin için pişman mısın? Aslında değilim. Eşimi yıprattım. Birbirimizi kırdık, işte bunlar için pişmanım.
Kötü biri miyim? Eskiden daha güleryüzlüydüm, noldu bana? İnsanlara neden tahammülüm yok? Sürekli kafamda bunlar dönüyor.
Eşimle vakit geçirmek bana cennet gibi geliyor. O kadar uzak bi o kadar güzel.
Bazen de oğlumu da alıp bilmediğim bir şehire gidip yepyeni bir hayat kurma hayali kuruyorum.Böyle hayaller kuran var mı? Eşini ailesini yok sayıp yalnızlığı iliklerinde hissetmeyi istemek bir suç mu?
Kafam karışık kızlar, boşluktayım.Oğlumdan başka samimi gelen tek bi insan evladı kalmadı çevremde sanki. Düzelecek mi?
Bu da böyle bir dertleşme olsun. Saçma, dağınık.. Tıpkı ruh halim gibi.
Burayı seviyorum sizi de seviyorum. Okuyan herkese şimdiden teşekkürler.
İstanbul da olsaydın oğlanı al bana gel derdim.
Dertlesirdik. Sonra oglusunla şöyle gidebileceğin güzel yerler var mi bakardık.
Bir tatile gitsen keske. 3 4 gün bile olsa gitsen.
Kafani dinlerdin.
Boşanmak fikrini bir çıkar su aklından.
İstanbulda değilim aynen keşke orada olsaydım kafka biliyo musun gelirdim gerçektenİstanbul da olsaydın oğlanı al bana gel derdim.
Dertlesirdik. Sonra oglusunla şöyle gidebileceğin güzel yerler var mi bakardık.
Bir tatile gitsen keske. 3 4 gün bile olsa gitsen.
Kafani dinlerdin.
Boşanmak fikrini bir çıkar su aklından.
eskişehirdeyimNeredesinheramora ?
eşim çalışıyo izin çok sıkıntı yaz dönemi olsa alabilirdim dedi. Bende işe başladm zaten tatilim de bitiyor. Okulda olunca tam bi hengame oluyo1 haftalik bile olsa eşinle bebeginle bir tatile çıkma imkanınız yok mu?
İstanbulda değilim aynen keşke orada olsaydım kafka biliyo musun gelirdim gerçekten
eskişehirdeyim
bende o tiplerden olmak istemiyorm. Eşiyle bebeğiyle mutlu olan çekirdek ailesinden feyz alan bi kadın olmak istiyorum. Beceremedim işte. Tekrar tekrar kendime şans vereceğim. Hep deneyeceğim toparlanmayıBebisi de alıp karı koca bir tatile çıkın 2-3 günlük. Bir nefes alın. Aile trafiğinden uzaklasin. Bir de koca ve aileden uzaklaşıp bebeğine sığınan yalnız ve umutsuz tiplerden olma lütfen. Sütünü sagip bırakabilirsin böylece 2 saat arkadaslarinla muhabbet edip kahve iç. Aşırı derecede sosyal olmaya ve hayata karışmaya ihtiyacın var.
Eşim izin alamıyor. Aslında ne kadar iyi olurdu. Ben sorunlsrla baş etmeyi unuttum sanırım o yüzden bu hale geldim. Sorun yaşadığımda kafam allak bullak hale geliyor eski özgüveni yerinde samimi kız gitti mutsuz kadın geldiYa maalesef hiç bildiğim yerler değil, çok da soğuktur orası şimdi. Keşke arkadaşların önerdiği gibi eşinle tatil yapabilseniz. Mesela Kütahyada çok uygun fiyata haftasonu termal tatil yapabilirsiniz, bebiş de üşümez, senin de sütün artar, düşün bence.
Eşim izin alamıyor. Aslında ne kadar iyi olurdu. Ben sorunlsrla baş etmeyi unuttum sanırım o yüzden bu hale geldim. Sorun yaşadığımda kafam allak bullak hale geliyor eski özgüveni yerinde samimi kız gitti mutsuz kadın geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?