Allah analı babalı uzun ömürlü etsin evlanızı. Eş ailesiyle kötü olupta eşiyle ballı kaymaklı olanı ben görmedim, ya biraz tölere edeceksiniz davranışlarını, sineye çekeceksiniz olanları ya da bu devran böyle gidecek. Çalışıyormuşsunuz bebeğe kim bakıyor. Gündüz gelip sevse kvalide görümce bebeği?.. arayıp söyleseniz "abla bugün annemle beraber bize geçseniz, akşama da bizde yemek yeriz hem yeğenini-torununu sevmiş olursun. Azıcık siz dişinizi sıkın birazcık onlar kendilerini törpülesin.
Eski konularınızı bilmiyorum şimdi açıp okumaya da zamanım yok kızımı emzirip uyumam lazım. Ben de eşimin ailesiyle anlaşamıyorum, hatta net olarak beni sevmediklerini düşünüyorum. Ama ne yapayım bir de eşimle mi kötü olayım? En azından onlar çekip gittiğinde ben eşimle ve kızımla huzurlu kalabiliyorum. Çok kavga ettik biz de zamanında, çözümü böyle buldum. Ben yumuşak başlı bir kadınım kabul edebiliyorum bazı şeyleri Allah var eşim de görüyor gözümün içine bakıyor. Umarım eşiniz de sizi anlar kısa zamanda rahata erersiniz.
Evladınızı koklayınca geçmiyor mu sahi tum mutsuzluklar. Dünyanın bütün acılarını unutuyorum, sanki çocuklar açlıktan ölmüyormuş, bir kadın tecavüze uğramıyormuş insanların üzerine bombalar yağmıyormuş gibi.