Sorunlar

Bazensusmakiyidir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2022
77
29
3
28
Arkadaşlar birşey soracağım size ben ailemin yanına geldim kalmaya evimde eşyalarımın bazılarını kaldırmıştım yani kendi düzenim sonuçta emanet takılarımı da yanıma almıştım. Eşimle aramızda bozuk zaten ama ciddi bişey yoktu taki benim emanetlerimi yanıma alıp gelip ailesiyle benim evime girip bana takılarımın yani sadece bileziklerimin hesabını sordular resmen evime girip eşyalarımı emanetlerime bakmışlar bunun suçu ne ya eş eş değilki adam olsa gerçi babasını babama arattı bide utanmadan gelip bana sormuyor da çıldırıcam artık

Ah ne kadar degisikler onlara ne sizin takilardan iyiki yaniniza almissiniz reziller

Mesaj filan sakin atma takilarla alakali.tanidigimizin dugunu var orda takacaktim takilar benim ayrica takmak istiuorum gibiaine konus
Madem araniz bozuk her ihtimali dusun
Asla bir takini dahi verme
Ben bu durumlarda is kotuye gidince direk maddiyati dusunurum
Adam adam olsa zaten karisi evden gitmis bilezigin pesine dusmez

Bu evlilik yürümez. Geri dönme ayrıca emanet dediğin şey ne !? Sakinliğin 'de ayrıca şaşırttı beni
Emanet dediğim sadece bileziklerim kolyem felan hepsi evdeydi yani sakinliğimi koruyorum sonra konuşursam suçlu ben olurum en iyisi susmak ya mahkemede görüşürüz zaten :)

O düşünse sorun yok beni aramıyor bile direk babası babamı aradı utanmadan bide evimin eşyaları neymiş çok karışık dağınıkmış acaba hırsız mı girdi ama alyanslarımız yerindeymiş lafa bak bide

Aynen hayatta mesaj atmam ki bide çeyreklerim felan onlara vermiştim daha 1 sene oldu evleneli limone olunca aramız ben bileziklerimi alim dedim hani evde bişe olur diye art niyet yok bende ama utanmadan babası babamı aradı ya rezillik

Halini durumunu soracakları yere takı sormak gerçekten çok ayıp. Benimde ilk senemde başıma gelmişti ilk çok kızmıştım sonra duygularıma yenik düşüp lafını bile etmemiştim. Şimdi anlıyorum en baştan beri zaten hiç umurunda olmamışım.

Takılarınızı yanınıza alarak akıllılık yapmışsınız, bence muhtemelen sülale boyu evinize girip bilezik kolye ne kadar takı varsa hepsini alacak, size de bir daha bu eve dönme diyeceklerdi zira kadın evi terk etmek için değil ziyaret amacıyla ailesine gidince, eş ailesinin cümbür cemaat eve doluşup takı derdine düşmesi pek hayra alamet değil.

Bu saatten sonra ne duygusal davranması direk mahkemede görüşeceğim terbiyesizler

Bide ben yine kötü düşünerek almamıştım ama şimdi onların yaptığına karşılık mahkemede napıcam bilmiyorum bide evime girip bakmışlar eşyamın bazılarını dolaba kaldırmıştım dicekler herşeyi toplamışsın diye ama alakası yok ben sadece düzenimi öyle kurmak istedim illa herşey ulu ortaya koyacak değilim bide eşim ailesine her bokunu anlatıyor başta sorun bu zaten yatak odasına Varana kadar anlatıyor

Eşyadan kastınız nedir? Dolaba kaldırılabilir şeyler olduğuna göre pike nevresim vs gibi şeyler mi?
Evi boşaltmamışsınız ya, 3-5 eşyayı dolaba kaldırmışsınız o kadar, evin içindeki dolaba kaldırılan şeyler için endişelenmenize gerek yok, oradan bir şey tutturamazlar.

Ya işte benim çalışma masam sehpam vardı onları kaldırdım bide bi kaç kap kacagımı yıkadım geri kutularına koydum evde kendi dolabımda bişey götürmedim ki sonuçta evimde yani hayır herşeyi geçtim utanmadılar evime girip ev dağınıkmış dediler evde herşeyi temizce kaldırdım ettim lafa bak

Emanet dediğim sadece bileziklerim kolyem felan hepsi evdeydi yani sakinliğimi koruyorum sonra konuşursam suçlu ben olurum en iyisi susmak ya mahkemede görüşürüz zaten :)
Konuş ! Inceldigi yerden kopsun ! Sustukça kendilerini be yaptıkları terbiyesizlikleri bi halt sanıyorlar. Bi ömür çekme bu bencilleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…