sorunlu ailem ve eşim arasında kaldım

idealll

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
59
0
16
Ankara
gece gece biraz gözünüzü yorup kafanızı şişircem biliyorum ama paylaşmazsam depresyona giricem bu gidişle.benim çok can sıkıcı,bencil,sorumsuz bir abim var.har vurup harman savurur.hayatı borç içinde geçer ve arkasını hep ailem toplar.bu arada iki evlilik yaptı ikisindede çocuk için evlendi yani hamilelikten dolayı mecbur kaldı.neyse birde babam var , borcuna sadık,kendi emeğiyle kavrulmuş bir adamdır yıllardır.abimden dolayı maddi durumu kötüleşince benden kredi çekmemi istedi bende çektim.maaşı var öder diye düşündüm.ama abim ev mal mülk ne varsa satıp savurdu,babamın elinde bişey kalmadı ve şimdi ödeyemiyor borcunu.eşimde abimin yaptıkları ve ailemin ona desteği yüzünden çok kızıyor.banada kızıyor tabi kredi çektiğim için.hergün tartışıyoruz.eşim ödesiler diyor ben ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemiyorum artık.çok yoruldum ,utandım ve sıkıldım bu durumdan.akıl verin,öğüt verin ya da manevi destek olun nolur:(

Yani aslına bakarsan eşin haklı canım ama babanında ödeyecek durumu yoksa şu an sende birşey diyemezsin eşini yumuşatmaya çalış haklısın yerden göğe kadar de ama naapabilirim de

baban için çekmiş olsan,o da ödeyemeseydi eşin belki bu kadar sorun etmezdi,
ama altında sorumsuz bir kardeş olunca hangi eş olsa bu tepkiyi verir.
ne yapacağın konusunda eşini sakinleştirmeye çalışmaktan,abini köşeye çekip uyarmaktan başka seçenek sunamayacağım sana.
çünkü aile söz konu oldu mu el kol bağlanıyor.
başka biri olsa verirsin mahkemeye.
ama iş anne,baba,kardeş olunca dil lal oluyor....

Eşiniz kesinlikle haklı. . .!!

Aslına bakarsan arkadaşım eşinin tepkisi babana değil abine. . Abin har vurup harman savururken ailen bir şey demedimi. . Abinin sattığı şeyleri düşünüpte üzerine alamadımı . .

Eşin ne diye gününü gün eden bir adam için borç altına girmek istesinki. . .Kim İster ?

Aynı şey senin başına gelseydi evliliğini gözden bile geçirirdin emin ol. . .

Babana da söyle oğluyla konuşsun.Bir hal çaresine baksın

Back
X