sorunlu akrabalar

boncukgumus

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
760
136
323
hayatınız da var mı sizinde sorunlu dayı enişte falan? dayım var hem çalışmaz sorumsuz hem de dedemin parasıyla geçiniyor hem de dedemle ananeme bakmaz karşıdan bakıyo anca eniştem var o da para derdin de o da hiç gitmez zaten yengem deseniz kıskanıyo herşeyi paraya gelince istemeyi biliyo teyzem çocuklar küçük bakamıyor zaten sadece annem ilgineliyor annesiyle babasıyla sizin aile büyüklerinize kim bakıyo var mı siz de de böyle kişiler bi hasteneye götürelim diyen biri çıkmıyo aralarında babam dahil herkesin kendi derdi kendine oluyo bu hayatta

Menfaat dünyası olmuş bu dünya. Herkesin işine geldiği kadar bağlı birbirine. Siz bi miras kaldı deyin herkes akraba, dost olur. Allah sabır versin arkadaşım. Sevgiler:)

İstediğiniz kadar yapin yaşlılara yine de yapmiyor oluyorsunuz. Kayinvalidemi hastaneye gotururum, gezmeye gotururum, farkli tatlar tattiririm, farkli yerlere gotururum, eglenceli turlar yapariz, yuruyuslere gideriz, ama yine de Bilgece bana hic bakmiyor olur. Geçen annemlerde söyledi resmen cilgina döndüm. Diğer eltilerim hayatta bi sey yapmazlar sadece evde oturup dedikodu ama onlardan iyisi de bulunmaz. Kötünün kadri biliniyor guzelim, iyinin değil ama ben yine de kötü olamıyorum. ..
Yani senin dedenin gözünde dayindan iyisi yoktur emin ol...

Ayyy benim eşimin dayilarinda kaynanada falan var boyle sorunlar. Benim aklim almiyo boyle şeyleri. İste ana baba 10 çocuğa bakarda 10 cocuk bi ana babaya bakmaz. Sonumuz hic iyi değil.sen koru yarabbim evlat eline koyma kimseyi. Bakanada bakilanada zor be canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…