Sorunlu Görümce

Aynı kafada olan bende de var ama görümce degil ben umursamıyorum konuşmaya barışmaya çalışmıyorum o kendi kendine küser sonra hiç bişey yokmuş gibi davranır bende hiç umrumda degil ister konuşur ister konuşmaz modunda oldugum için hiç etkilemiyor beni sende umursama bi yerden sonra küsmeyi bırakıyorlar bakıyor umursayan yok boşa çaba harcamıyorlar küsmekten vazgeçiyorlar
Mesaj atıyorum tenezzül edip cevap yazmıyor arasında göreyim bundan sonra

Aslında size bağımlı gibi geldi yemek götürmek falan beni böyle düşündürdü ona hiç taviz vermeyin ne hali varsa görsün.Aklınızda bulunsun birdaha o küsmeden siz ona küsün.

Mesaj atıyorum tenezzül edip cevap yazmıyor arasında göreyim bundan sonra
Amaaan üstüne hiç düşme daha da şımarıp herşeye küsmeye devam edecek umuramazsan bi zaman sonra degiştigini bu saçma küsmelerin azaldığını göreceksin sen umursayıp peşinde koştukça kendini bişey sanmaya devam edecek

Merhaba kızlar 2.5 senelik evliyim ve her şeye küsen görümcemden bıkkınlık geldi korona olur 2 gün gitmeyiz(yemek vs götürüp bırakıyorduk) surat asar 1 gün yazma trip atar artık gına geldi 40 yaşına gelmiş çocuk gibi tavırlarda bazen boğasım geliyor.
Boğun ve kurtulun...

Umursamayin. Boyle şimarik insanlari ciddiye aldikça, gonul yapmaya calistikca yaptiklari bitmez daha da artar.
Küserse küssün siz umursamayinca kendi kendine düzelir zaten.
Cidden bu tür insanlar karsilik bulamayinca o hareketlere devam etmiyorlar. Cok basit yani

Merhaba kızlar 2.5 senelik evliyim ve her şeye küsen görümcemden bıkkınlık geldi korona olur 2 gün gitmeyiz(yemek vs götürüp bırakıyorduk) surat asar 1 gün yazma trip atar artık gına geldi 40 yaşına gelmiş çocuk gibi tavırlarda bazen boğasım geliyor.
Nefretlik insan modeli.
Dünyaya bunların gönlünü hoş etmek için mi geldik.
Hiç oralı dahi olmayın.
Teke tek kaldığınızda sizde aşın suratınızı. Birde benimkilerde ne zaman evlilik söz konusu oldu bir tanesi resmen 180 derece değişti. Ben iletişimi tamamen kestim.

Okurken şükrettim ki küsüp gidiyor muhatap olmak zorunda kalmiyorsunuz😂😂 bizimki 14 yaşında bana adımla hitap ediyor söylememe rağmen.. Boşverin muhabbeti kesin

Aynısından bende de var 😵zaten bbg evine döndük sürekli görüntülü arama tacizine maruz kalıyoruz ailecek,
Çözüm bulan olursa insanlık namına benide haberdar edin🤦‍♀️

Muhattap bıle olma

2,5 yıllık evlisiniz yani görünce ile yeni tanışmadınız

Korona oldu yemek götürdük vs diyorsunuz ki üstünüze düşeni yapmışsınız

Mesafe candır

Arama açma en fazla küser

Şakın bu kişinin karakteri böyle ise surat astığını görmem zira görüşmem

Görüşme sıklığınızı azaltın

Peki onun tribi ve böyle ergen hareketleri neden senin umrunda? Her gün yazmak zorundamısın bosversene naparsa yapsın. İşim gücüm var her gün yazamam dersin bisey derlerse. Fazla yüz vermişsin

Hiç umursayıp da kıymete bindirmeyin bence
Umursadıkça kıymete biner
Trip atıp dursun bi köşede

Back
X