- 9 Haziran 2016
- 255
- 225
- 103
- Konu Sahibi Atesliejderha
-
Ya arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır üyeydim takip ediyordum siteyi.
Sıkıntılı olduğum bi durum var ve yardım etmenizi rica ediyorum.
Çok önemli bir problem değil baştan hatırlatıyım ama beni rahatsız ediyor bu durum.
Ablam eline para geçmeye başladığından beri çok değişti.
Telefonla konuşurken sürekli olarak aldığı elbiselerden, kozmetiklerden bahseder oldu.
Başka muhabbetimiz yok gerçekten sırf bunları söylemek için beni arıyor ve kapatıyoruz.(uzaktayım ben)
Ardından da aldıklarının resimlerini atıyor.
Görmemiş gibi oldu resmen. Ben de alıyorum gdiyorum geziyorum ama bunu kimsenin gözüne sokmuyorum.
Rahatsız oluyorum artık bu durumdan.
Konuşmak istesem kıskanılmakla itham edileceğime eminim.
Ne yapayım da anlasın rahatsız olduğumu?
Resmeni yok görgüsüz olmuş. Yakında pembe paltosunu yüzünüze atıp kürküyle size hava atar :)Görmemiş gibi oldu resmen
Görmemiş gibi oldu resmen.
belki mutlu olup mutluluğunu paylaşmak istiyordur, benim kızkardeşimde aldıklarını atar hiç böyle bişey düşünmek aklıma gelmedi valla
eğer rahatsız oluyorsan fotolarına cevap verme, bi süre sonra cevap olmayınca sıkılır herhalde
Ya ablamın biraz gösteriş merakı var o yüzden taktım bu duruma. Aynı şeyi arkadaşlarına da yapıyor. Hoş bişey değil bu uyarmak istiyorum ama yapamıyorum.Hevesi var içinde kalmış belli ki. Bırakın anlatsın göstersin. İncileriniz dökülmez ya.
Bu gösteriş meraklısı insanların sonunda ellerindeki her şeyi bir bir kaybetmeye başladıklarını söyleyebilirsiniz ama size inanmayacaktır.Ya ablamın biraz gösteriş merakı var o yüzden taktım bu duruma. Aynı şeyi arkadaşlarına da yapıyor. Hoş bişey değil bu uyarmak istiyorum ama yapamıyorum.
Ya ablamın biraz gösteriş merakı var o yüzden taktım bu duruma. Aynı şeyi arkadaşlarına da yapıyor. Hoş bişey değil bu uyarmak istiyorum ama yapamıyorum.
Ya ablamın biraz gösteriş merakı var o yüzden taktım bu duruma. Aynı şeyi arkadaşlarına da yapıyor. Hoş bişey değil bu uyarmak istiyorum ama yapamıyorum.
Bilemiyorum belki fazla art niyetli bakıyorumdur duruma.ya kusura bakmada kızkardeşler aldıklarını atar, kk da bile yeni makyaj malzemelerin resimlerinin atıldığı bi konu var
ben hoş olmayan bişey göremedim, arkadaşlarıda ona atıyorsa, karşılıklı eğleniyorlardır
ama sen rahatsızsan atma dersin bakamıyorum uğraşamıyorum dersin olur biter
ben alışveriş sevmem pek bişey almam, ama kız kardeşim tam tersi, aldıklarını da atar, hiç gözüme sokuyo, gösteriş yapıyo diye düşünmek aklıma gelmedi, güle güle kullan güzelmiş derim, yani bu demenin nesi zor ki, bilemedim
Ya arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır üyeydim takip ediyordum siteyi.
Sıkıntılı olduğum bi durum var ve yardım etmenizi rica ediyorum.
Çok önemli bir problem değil baştan hatırlatıyım ama beni rahatsız ediyor bu durum.
Ablam eline para geçmeye başladığından beri çok değişti.
Telefonla konuşurken sürekli olarak aldığı elbiselerden, kozmetiklerden bahseder oldu.
Başka muhabbetimiz yok gerçekten sırf bunları söylemek için beni arıyor ve kapatıyoruz.(uzaktayım ben)
Ardından da aldıklarının resimlerini atıyor.
Görmemiş gibi oldu resmen. Ben de alıyorum gdiyorum geziyorum ama bunu kimsenin gözüne sokmuyorum.
Rahatsız oluyorum artık bu durumdan.
Konuşmak istesem kıskanılmakla itham edileceğime eminim.
Ne yapayım da anlasın rahatsız olduğumu?
Resmeni yok görgüsüz olmuş. Yakında pembe paltosunu yüzünüze atıp kürküyle size hava atar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?