Sorunlu mu bu kız?

ya bun da ne var arkadaşım.benim de ablam kardeşim var.hep anlatırlar,gösterirler.demek ki mutlu,mutluluğunu seninle bu şekilde paylaşıyor.benim ablam da sürekli oğlunun resmini atar bana.hiçç rahatsız olmam.onunla mutlu oluyor demek ki.çok tahammülsüzsünüz bence.

Yeni olan bir durum mu? İçinde kalmıştır yıllardır ve alabilince de abartmıştır biraz. Bir süre sonra geçer diye düşünüyorum.
Evet yeni sayılır bikaç aydır var.
Doğru eskiden çok alamıyordu şimdi para kazanmaya başlayınca almaya da başladı.
Belki bunu yapış tarzı beni rahatsız etmiştir. Ya da çok sık yapması.

öf abla valla bıktım başka konuşacak bişey yok mu diyin
kıskanılmakla suçlarsa suçlasın

E sizin de alabilecek durumunuz varsa karşılıklı atın ışte artık ne güzel.

Benim kız kardeşim yok ama kardeşim gibi gördüğüm bi arkadaşım var.Ayrı sehirlerdeyiz ne yazık ki ben de ablan gibiyim çamaşıra kadar atarım bazen.Kızkardeşlik böyle bi şey degil mi yahu.Ki bi de daha yeni alabilmeye başlamış biraz sevincini paylaşıverin nolur.Hani arkadaş deseniz bi derece de abla yani bu.Sorunlu demeniz biraz kaba olmuş

sesli güldüm. bu ara can sıkıntısından yaprak dökümünü izliyorum da xd
Anladım :) dizinin suyu çıktı ama hayat dersi vardı aslında izlemesini bilene :) böyle kız kardeşli konuları, görgüsüzlüklerle ilgili konuları görünce o malum karakter geliyor aklıma :)

Reactions: KV_
Evet yeni sayılır bikaç aydır var.
Doğru eskiden çok alamıyordu şimdi para kazanmaya başlayınca almaya da başladı.
Belki bunu yapış tarzı beni rahatsız etmiştir. Ya da çok sık yapması.

Bir kaç ay gerçekten sorun yapmaya değecek bir süre değil. Yeni yeni çalışmaya başladıysa bu bir karakter sorunu haline de gelmemiştir. Ben hevesi geçince düzeleceğini düşünüyorum. Bu kadar sorun yapmayın derim. Uyarmayı falan daha da uzarsa düşünün.

Az önce telefonda yine bu tarz muhabbet dönünce ardından da resim atınca sinir oldum yine sanırım öyle bi başlık atmışım.
Ama gerçekten çok bunaltıyor bazen

Ne var ki bunda, ablamda anlatir bazen ama bana yetmez resmini at derim. Gercekten kiskaniyor olabilir misiniz.
Kıskanacağım bi durumum yok emin olun.
Onun aldıklarının ve yaptıklarının daha fazlasını yapabiliyorum.
Sedece bunları bu kadar dillendirmesi tuhaf geliyor.

Bellki heves edip aldıgı şeyleri sizinle paylaşmak istiyor. Benim ablamda böyle aldıgı şeyler hakkında yorum yapmadıgım için artk göstermeyi anlatmayı kesti.

bir sure sonra gectigini bilmeyecek jadar gencsiniz sanirim

bende gonderirim aldıklarımı bi kavanoz bile alsam atarım fotosunu ablamda bana yollar aranızdaki iliski biraz soguk sanırım insan kız kardesinin aldıklarını yollamasından rahatsızlık duymazki hosuna gider benimle paylasıyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…