Sorunlu mu?

Gün belirlenip karar verildiyse ve komşum ozellikle o gün çamaşır asiyorsa, bunda bir art niyet ararım.
Gidip açıkça konuşun, neden bu kurala uyulmuyor diye..

Şimdiki evimde silkeleme gibi bir imkanim yok ama üst kattaki komşum silkeleyince bana önceden bildirir bende camlarimi kapatirim en azından.
Rahatsizda olmam içinde çöp olmadığı sürece toz zaten uçup gider.

ay çok yuzsuzmus ya sinir oldum
misafirin yatak odasına girecek hali yok, zamanında süpürseymiş.
bence net delirmeniz lazim, gaza getirmek gibi olmasin da

Evet çırp . Yoksa anlamaz. Bizimde küçükken 20 haneli binada cumartesi günleri serbestti birşey çırpmak alt kattaki komşu da anneme gıcıklığına bir gun evdeki yatak yün beyaz beyaz ne varsa annemin uyarısına rağmen sermişti. Annemde iste X abla az bi isim var bekle 1 saat sonra asarsin demisti kadina asmada demedi.Annemde sen mısın bana kafa tutan diye evde ne var ne yok silkelenmicek 5-6metrekare halıları bile üst kattan bir arkadaşını çağırıp yardima silkelemişti o zaman o günden sonrada alt kattaki kadın kurallara riayet etmeyi öğrendi.

Bin nasihattensen bir musibet iyidir bazen

Kaliteli bir elektrikli süpürge almanızı öneririm hem sizin için de daha kolay ve hijyenik olur. Daha sonra da örtülerinizi çamaşır makinesinde yıkayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…