Sorunlu mu?

Teşekkür ederim, sorunuma yanıt yazan tek kişisiniz :)

Teşekkür ederim hanımlar :))

Allasen nedir Allah aşkına? Türkçe'nizi düzeltip gelin
benim Türkçemi yargılamak sana düşmez ama sen konu açıyorsan cevap verebilirim değil mi?
hem bembeyaz çamaşırların üstüne çırpayım mı diyorsun.. nerde yaşıyorsunuz dediğimde de bozuluyorsun....
Allasen: Allahını seversen'in kısaltması olur.

ayrıca kadın da çırpılsın istemediğinden asıyor olabilir mi? bembeyaz çamaşırları..

sonrasında değil olay anında söyleyin bence. bir de deli olmak lazım bazen. deli deliyi görünce misali bence akıllanır

Zaten birgün gidip kapısına dayanırım herhalde
Geçenlerde pazar sabahı saat 8 bile olmadan süpürge sesine uyandım. Üstelik tam tepemde yatak odasını süpürüyor. Evdeki de elektrik süpürgesi değil asfalt delme makinesi mübarek !!
Çok sinirlendim, mesaj attım, "bilmem farkındamısın ama bugün pazar dinlenmek istiyoruz şu süpürgeyi saat 10'dan sonra aç en azından" diye, neymiş efendim misafir gelecekmiş, cumartesiden tüm evi süpürmüş, bir tek yatak odası kalmış oyüzden böyle olmuş, kusura bakmayacakmışım.. Ama sonra yine aynı şeylere devam ediyor.
Bende çirkefleşemiyorum ki, şööyle elimi belime koyup yukarıya bi çıkabilsem

Sizin de ince örtülerin süpürge ile çekilmesinin güç olduğundan haberiniz yok sanırım :)

Bunun dini bütünlük ile ne alakası var şimdi? Komik olmayın lütfen :) Ayrıca bu kuralı biz ya da komşu kişisi değil, yönetici belirledi. Çünkü tek çırpan biz değiliz. Bilmem anlatabildim mi?

Her şeyi dine bağlamanız yok mu. Sinir oluyorum.

Çok teşekkür ederim, tavsiyelerinizi dikkate alacağım kesinlikle :)

çırpmayınca olmuyor mu illa balkon dan sallandırmak mı lazım. teknoloji çağındayız sonuç olarak bence vazgeçin bu ilkel tavırlardan olsun bitsin.
İlkel mi :) Örtü silkelemek ilkel mi oluyor..?

Anladım :))

Çırpma işi köy adeti sitede yasak görürsem uyarırım oda özür diler
Aman yarabbi halı çırpma nedir
Senin evin camın pislenmiş umrunda değil görgüsüzlük resmen

Artik eskide kaldi o isler cok guclu elektrik supurgeleri var ben asla silkeletmem ustumden kimsenin pisligini balkonumdan camimin önünden temizlemek zorunda değilim... alt kat komsunuz hakli...

Şu teknoloji çağın da hala halı çırpma olayının olmasını çok saçma ve çirkin buluyorum.. Tozunuzu pisliğinizi neden insanların balkonuna silkersiniz anlamıyorum kimse sizin pisliğinizi temizlemek zorun da değil bence kul hakkına da giriyor.. Kuvetinize silkeleyin ben öyle yapıyorum mesela ama ne gerek var sonra küvetede su tutman gerekecek bu sefer de. Kolayı var tabi işin komşunun balkonuna çırp nasılsa o temizler sizin pisliklerinizi! Parkta çekirdek çitleyip kabuğunu yere atan çöpünü çöp kutusu yerine yine yerlere atanlarla komşusunun balkonuna halı örtü silkeleyen zihniyet aynı zihniyet oluyor bence !

Yanlış bilmiyorsam kanunen de pazartesi günü saat 9.00 ila 12.00 arası kanunen hakkınız var. Apartmanın ortak kararı geçerli olurmu bilmiyorum.
Ben çoğunluğa katılmıyorum. Kanuni hakkım varsa ben hakkımı kullanırım.

O sorunlu değil bu devirde hala ne çırpıyorsunuz anlamıyorum millet sizin için mi temizlik yapacak ? Cam silecek ? Üst kattakilerle papazlığım zaten bir daha görürsem zabıtayla muhatap olacaklar o kadar sinirleniyorum.

Kendinize gelin .!!
Öyle bir şey söylüyorsunuz ki. Gören de örtüler bomb*k.

Önce yazdıklarımı düzgünce okuyun sonra eleştirin .

Bence de çırpılmamalı. Ben en alt katta otursaydım buna müsade etmezdim. Kimsenin saçını, tozunu, kırıntısını pencere pervazlarımdan temizlemek istemem. Ben balkonun en dip köşesine silkeliyorum. Sonra da bi su tutuyorum akıyo gidiyo.

Ama madem herkes ortak karar almış. Buna en alt komşunuzun da dahil olduğunu varsayıyorum; gidip tekrar konuşun. Madem razı olup onaylamış, çamaşırı da asmasın.

Ortak gün belirlenmiş, toplu olarak karar verilmiş. Uysun bir zahmet. Bende böyle huysuz komşuları anlamıyorum arkadaş. Herkes size göre mi hareket edecek?
Yalnız bu devirde halı kilim çırpılma mı kalmış diyen arkadaşlar var, pardon ama herkes sizin gibi metropol rezidanslarda yaşamıyor. Mahalle kültürü devam eden semtler var. Bilin yani.

Konu sahibi haklısınız.

çırpmak değilde biz silkelemek diyoruz. çırpmak deyince beim aklıma ymurta şeker geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…