bende çırpma olayına karşıyım. Ama sizin sorunuz bu değil :)
Sorunuza cevap olarak. Bence soylemeden çırpın . Gün belirlenmiş ve defalarca uyarmışsınız. Bir zahmet aklında tutsun yani.
Her çırpmadan önce ona haber vermek zorunda değilsiniz.
gün belirlenmemiş olsa tamam. Ama belirlenmiş ve dikkat edip o gün asmasın çamaşır.
Gün zaten bu sebeple belirleniyor diye biliyorum.
Allasen nedir Allah aşkına? Türkçe'nizi düzeltip gelinnerde yaşıyonuz Allasen.. bence bir şeyler çırpanlar sorunlu..
benim Türkçemi yargılamak sana düşmez ama sen konu açıyorsan cevap verebilirim değil mi?Allasen nedir Allah aşkına? Türkçe'nizi düzeltip gelin
sonrasında değil olay anında söyleyin bence. bir de deli olmak lazım bazen. deli deliyi görünce misali bence akıllanır
Sizin de ince örtülerin süpürge ile çekilmesinin güç olduğundan haberiniz yok sanırım :)Hanım efendi sizin oralarda elektrik süpürgesi diye bir alet olduğundan, bununla halı-kilim-koltuk süpürülebildiğinden haberi olan Yok galiba. Örtü vb şeyleri balkonunuzun içine çırpıp bahsettiğim teknolojik alet ile süpürebilirsiniz
Sizin ordan silkeleyip komşunun çamaşırlarını kirletmeye hakkınız yok. Size verilen pazartesi silkeleme günü hak degil tolerans izindir. Komşunuz istemiyorsa silkeleyemezsiniz. Dini bütün biri gibi görünüp şunun çamaşırlarina silkeyeyim mi demeniz de takdire şayan. Kul hakkı komşu hakki diye bir şeyden haberiniz yok mu?
Ya sizler cirpmiyorsunuz diye yasak degil bu. Konu sahibi cirpiyormus. Ustelik cirpmak dogru mu degil mi diye sormamis. Su durumda ne yapayim demis. Zaten cirpacak yani. Bizim apartmanda da herkes cirpar. Herkes kafasina gore olup olmadik zamanda cirpmasin diye gun koyuldu. Yan komsumuz her sabah istinasiz halilarini balkona sarkitir, havalandirir ve cirpar. Her Allahin gunu. Millet basedemedi artik. Eger gununuz belliyse komsuya seslenip birazdan hali sirkeleyeceginizi camasirlari toplamasini soyleyin. Toplasin veya toplamasin yarim saat sonra sirkeleyin. Kurallara uymasini bilsin. Ozellikle uyarmaniza ragmen dikkate almiyorsa bir posta daha camasir yikamak zorunda kalir.
İlkel mi :) Örtü silkelemek ilkel mi oluyor..?çırpmayınca olmuyor mu illa balkon dan sallandırmak mı lazım. teknoloji çağındayız sonuç olarak bence vazgeçin bu ilkel tavırlardan olsun bitsin.
Şu teknoloji çağın da hala halı çırpma olayının olmasını çok saçma ve çirkin buluyorum.. Tozunuzu pisliğinizi neden insanların balkonuna silkersiniz anlamıyorum kimse sizin pisliğinizi temizlemek zorun da değil bence kul hakkına da giriyor.. Kuvetinize silkeleyin ben öyle yapıyorum mesela ama ne gerek var sonra küvetede su tutman gerekecek bu sefer de. Kolayı var tabi işin komşunun balkonuna çırp nasılsa o temizler sizin pisliklerinizi! Parkta çekirdek çitleyip kabuğunu yere atan çöpünü çöp kutusu yerine yine yerlere atanlarla komşusunun balkonuna halı örtü silkeleyen zihniyet aynı zihniyet oluyor bence !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?