- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
Evet sonradan fark ettim :)çırpmak değilde biz silkelemek diyoruz. çırpmak deyince beim aklıma ymurta şeker geliyor
Hayır balkonuna gitmiyor ki, tellere çamaşır asmış. Yani kasten yapıyor .Balkonunuza silkeleyin. Alt kata çırpmak gerçekten hoş değil. Neticede sizin kurtulmaya çalıştığınız çöp, toz vs bir başkasının alanına atılmış oluyor.
Minicik toz dahi olsa kimse sizin pisliğini çeknwk zorunda değil köy adetlerini bırakınKendinize gelin .!!
Öyle bir şey söylüyorsunuz ki. Gören de örtüler bomb*k.
Önce yazdıklarımı düzgünce okuyun sonra eleştirin .
Ortak gün belirlenmiş, toplu olarak karar verilmiş. Uysun bir zahmet. Bende böyle huysuz komşuları anlamıyorum arkadaş. Herkes size göre mi hareket edecek?
Yalnız bu devirde halı kilim çırpılma mı kalmış diyen arkadaşlar var, pardon ama herkes sizin gibi metropol rezidanslarda yaşamıyor. Mahalle kültürü devam eden semtler var. Bilin yani.
Konu sahibi haklısınız.
Kendi baklkonunuza silkelemeyi neden tercih etmiyorsunuz? Bu gayet uygun bir çözüm değil mi?Hayır balkonuna gitmiyor ki, tellere çamaşır asmış. Yani kasten yapıyor .
Malum çamaşır ipinin bulunduğu yer çıkıntılı oluyor ya.
kusura bakmayın düzeltmek için yazmadım Türkçemizin kullanış alanı çok zengin çırpmak ta doğru kelime tdk ya göre.Evet sonradan fark ettim :)
Estağfirullah :)kusura bakmayın düzeltmek için yazmadım Türkçemizin kullanış alanı çok zengin çırpmak ta doğru kelime tdk ya göre.
Bende olmuyorum zaten benimde alerjim var doktor silkme mi yatağı n kendisini hergun silmemi battaniye kullanma mi söylemişti silkelemek de tozu biraz olsun azaltıyor evdeSüpürme bunun için var.
Eşimin hem toz, hem akar alerjisi var.
Hiç bir şey çırpmıyorum.
Henüz çırpmadık diye ölmedi
Madem o kadar temiz neden kendi balkonunuza yada kuvetinize silkeleyip kendiniz temizlemiyorsunuz da komşunuza temizlettiriyorsunuz pisliğinizi! Bence önce siz ve sizin gibiler kendinize gelin de yaptığınız davranışın ayıp olduğunun farkına varın artık! birde b. k mu var örtüde demişsiniz utanmıyorsanız onu da yapın da tam olsun o zaman!Kendinize gelin .!!
Öyle bir şey söylüyorsunuz ki. Gören de örtüler bomb*k.
Önce yazdıklarımı düzgünce okuyun sonra eleştirin .
Sizin de ince örtülerin süpürge ile çekilmesinin güç olduğundan haberiniz yok sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?