Sorunlu mu?

Balkonunuza silkeleyin. Alt kata çırpmak gerçekten hoş değil. Neticede sizin kurtulmaya çalıştığınız çöp, toz vs bir başkasının alanına atılmış oluyor.
Hayır balkonuna gitmiyor ki, tellere çamaşır asmış. Yani kasten yapıyor .

Malum çamaşır ipinin bulunduğu yer çıkıntılı oluyor ya.

Elinize yüreğinize sağlık, tam da anlatmak istediklerimi yazdınız :)

Hayır balkonuna gitmiyor ki, tellere çamaşır asmış. Yani kasten yapıyor .

Malum çamaşır ipinin bulunduğu yer çıkıntılı oluyor ya.
Kendi baklkonunuza silkelemeyi neden tercih etmiyorsunuz? Bu gayet uygun bir çözüm değil mi?

"Çırpmayın, süpürüp yıkayın." demişler, önerileri beğenmemişsiniz. Çırpmasanız olmuyor mu?
Çamaşır olsun olmasın, ben neden balkonumdan üst kattakilerin pisliğini temizlemek zorunda kalayım? Kadın sizin tozunuzu temizlemek istemiyor ki çırpmayın diye çamaşır asıyor. "Çamaşıra mı çırpsam" diyorsunuz bir de.
Sizin üst katınız size çırpsın, siz aşağıdakine çırpın, o bir aşağıdakine çırpsın... Balkonunuzdan başkasının pisliğini temizleyip duracağınıza herkes kendi balkonuna çırpıp kendi pisliğini temizlese nasıl olur? Az mantık...

Süpürme bunun için var.
Eşimin hem toz, hem akar alerjisi var.
Hiç bir şey çırpmıyorum.
Henüz çırpmadık diye ölmedi
Bende olmuyorum zaten benimde alerjim var doktor silkme mi yatağı n kendisini hergun silmemi battaniye kullanma mi söylemişti silkelemek de tozu biraz olsun azaltıyor evde

Sürekli supurulen halı ile arada bir silkelenen halı arasındaki toz farkı çok ama .

Belki herkes sizin kadar dikkat etmiyordur.
10 katlı apartmanın 3. katındayım, inanın balkondan kirli kulak çöpü, poşet, kürdan, saç yumağı bile topladığım oldu. Üstümde 6 kat var kime hesap sorayım, yöneticiye bildiriyoruz anca. Yapan yine yapıyor.

Bence siz bi de kadından dinleyin, belki hak vereceğiniz bi gerekçesi vardır.

Yangın merdiveni yok mu binada ? Ne çırparım ne de çırpılmasına müsade edrim. Çamsşır makinadına atmadan evvel de çamaşırları duş teknesi küvet ya da balkon içine çırparım.
Halılar ya yıkamaya ya yangın merdivenine...

Kendinize gelin .!!
Öyle bir şey söylüyorsunuz ki. Gören de örtüler bomb*k.

Önce yazdıklarımı düzgünce okuyun sonra eleştirin .
Madem o kadar temiz neden kendi balkonunuza yada kuvetinize silkeleyip kendiniz temizlemiyorsunuz da komşunuza temizlettiriyorsunuz pisliğinizi! Bence önce siz ve sizin gibiler kendinize gelin de yaptığınız davranışın ayıp olduğunun farkına varın artık! birde b. k mu var örtüde demişsiniz utanmıyorsanız onu da yapın da tam olsun o zaman!

Doğru söylüyorsunuz o tozu biz üretiyoruz doğadan gelmiyor yahu alerjim var silkrlerim dışarı eğer ki gününü bile koymuşsa apartman tuhaf yaaa bunun konuşulması sizin için nasıl tuhafsa tartışılması da benim için tuhaf

Benim de çok titiz bı komşum var ona göre yanlış mı s halıyı dışarı çıkartıp silkelemek
Kaç kere apartman boşluğuna ufak paspaslar ini silkeledigiji gördüm söyledim eeee yıkanacak zaten ablası diyor

Reactions: Eva
kadın siz halı çırpacaksınız diye pazartesi günü çamaşır yıkamayacak mı? öyle bir kural mı var pazartesi çırpma günü çamaşır yıkayamazsın!! neler duyacak kulaklarım, neler görecek bu gözlerim daha.

Konu sahibi çok agresif. Gereksiz çıkışları var. Kaldıki yorumlar gayet mantıklı.
Bu zamanda toplu yaşanılan yerlerde camdan balkondan birşeyler çırpılması çok ilkel bir davranış.
Küvet yoksa duş kabini vardır, balkon vardır. Kaba tozunu atıp, makineye atın yıkansın. İlla çılgınca silkemenin alemi nedir?
Ama kv'de sinir bozucu madem karar alınmış ona göre davran. İşte bunlar hep toplum, genel kültür, ahlak, inasana saygı olgusunun olmayışından.

Gün belirlenip karar verildiyse ve komşum ozellikle o gün çamaşır asiyorsa, bunda bir art niyet ararım.
Gidip açıkça konuşun, neden bu kurala uyulmuyor diye..

Şimdiki evimde silkeleme gibi bir imkanim yok ama üst kattaki komşum silkeleyince bana önceden bildirir bende camlarimi kapatirim en azından.
Rahatsizda olmam içinde çöp olmadığı sürece toz zaten uçup gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…