Sorunlu muyum?

Iron Lady

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2018
1.098
1.361
83
Kızlar sormak istediğim konu şu mesela eşiniz 1 yıldır çalıştığı samimi olmadığını söylediği işten kız arkadaşına komik ama küfürlü de bir video atsa tepkiniz ne olurdu? Sorsan telefonumu mu karıştırdın olacak bağırıp çağıracak o yüzden sizlere danışmak istiyorum. Normal mi bu durum acaba? Yoksa bende mi sorun var. Bu arada kendisi Karşı cinsle mesafesini pek ayarlayamaz canım cicim konuşmalarına döner sonucu. Suan öyle bir mesaj yok ama rahatsız oldum

Kızlar sormak istediğim konu şu mesela eşiniz 1 yıldır çalıştığı samimi olmadığını söylediği işten kız arkadaşına komik ama küfürlü de bir video atsa tepkiniz ne olurdu? Sorsan telefonumu mu karıştırdın olacak bağırıp çağıracak o yüzden sizlere danışmak istiyorum. Normal mi bu durum acaba? Yoksa bende mi sorun var. Bu arada kendisi Karşı cinsle mesafesini pek ayarlayamaz canım cicim konuşmalarına döner sonucu. Suan öyle bir mesaj yok ama rahatsız oldum
Samimi olmadığı insana nasıl öyle bir video atar bana yalan söylediği için haşlarım onu

Iron Lady Iron Lady merhaba.
İşin içinde bel altı bir espri/video/vs varsa ilişki o kadar da mesafeli değil bence. Samimi olmadığı birine böyle içerikte bir video atmış olamaz. Atıyorsa da mutlaka aralarında böyle bir dialog geçmiştir. Hadi boyle bir dialog gecmedi diyelim, eşiniz fazlasıyla haddini aşmış demektir.. Benim aklıma bunun başka bi açıklaması gelmiyor.

Eşinizin samimiyet anlayışı biraz farklı anladığım kadarıyla ama bence de normal değil. Hiç hem de

Gönderemez efendim. Gönderirse eğer sonucunda evinde huzurunun kaçacağıni bilir..
Sorun sende değil eşinde.. Telefonumu mu karıştırdın diyip bağırıp çağırmaya da hakkı yok. Önce yaptığının hesabını bi versin..

Bu tarz ayasızlıklara ayarı vermek lazım
Siz teline bakarken bağırıp çağırmasına müsaade edeceğinize kendiniz daha fazlasını yapın

Bazen kadın öyle bir evliliğin içine düşüyor ki... tepki gösterirse kükreyerek kendini savunan bir adamla karşılaşıyor sonra kadın zamanla kendini bastırıyor ...adamin tepkileri karsisinde abarttigini düşünüyor normalde tepki gosterebilcegi bazi şeyler normalmis gibi geliyor ...sanırım bu yüzden de " sorunlu muyum "diye soruyor .Hiç cvp vermedi sanırım normal dememizi bekledi. :KK43:

samimi olmadığına bu tür bir video gönderiyorsa, samimi olduklarına ne tür videolar gönderiyor? Ben bu soruyu sorardım

Telefonumu niye karıştırıyosun muhabbetine girerse kafasınıda kırardım. Aman ne çekiniyosunuz sormaya her türlü siz üste çıkarsınız. Tabikide soracaksınız ya. Kendi içinizde bişeyleri halletmeyin . Sorun, bağırın ,çağırın. Hadsizlere had bildirmek lazım

Eşim hiçbir kadına küfürlü video gönderemez. Hiçbir kadının yanında küfür edemez. Bunları yapsaydı eşim olamazdı.

Şimdi o zaman söyle düşün.
Senin samimi olmadigini söylediğin bi erkek arkadaşın sana küfürlü ama komik bi video atsa ??

Esin durur muydu senin kadar sakin.

Asla. Sana bagircam diye gtu patlardi kesin.

Neden susuyorsun. Neden izin veriyorsun buna. Yarın bi gün bu kadından *dün gece cok güzeldi *diye mesaj gelmesini mi bekliyorsun konuşmak hesap sormak için.

Ben asla inanmıyorum bi kadınla bi erkeğin arkadaş olabileceğini. Kusura bakma ama evliysen eşinin telefonuna da bakarsın ceplerine de. Hani sakladığı birsey olan insan tepki verir buna.

Git çatır çatır sor hesabını.

Ben masum bulmadım. Önüne gecmelisin bu durumunnn

Demekki samimiler, kocan video atiyo kizda ters bisey demiyor. Ama simdi net bi yorumda yapamiyorum burda bazi kadinlar bana normal gelen biseyi bazen cok abarti gibi görebiliyolar, komik bi video diyosun belkide aralarinda bi espridir ne bilim evli adam diye hic kadin arkadasi olamazmi farkli bi durumsa sezersin zaten. Yani arkadaşlık dediysem cıvık cıvık bi arkadaşlığı kastetmiyorum o ayri:KK12:

Kızlar cevap veremedim internet gitti kusura bakmayın. Samimiyetinin olmadığını sadece iş arkadaşı olduğunu söylemişti. Ben hiç böyle video atan vs bir arkadasa sahip olmadım Benim de normal şekilde erkek arkadaşlarım var hala görüşür ederşm ama saygı çerçevesinde. Kız cevap yazmamış ama zaten aynı binada çalışıyorlar yani cevap yazmasına gerek yok. Hiç muhatap olmadım bugün bana diyor var sende birşey. Baktı anlatmıyorum oflayıp puflamaya başladı

Back
X