Sorunu çözemiyorum

Bilemedim, bir sıkıntı var ama dediğim gibi çözmek için önce kabul etmesi gerekir.
Siz kendinize yormayın bence, yoksa kadın olarak özgüveninizi kaybedersiniz ve her şey düzeldiğinde toparlamak zor olur.
İşte en çokta bu üzüyor beni kendime olan güvenim kayboldu. Artık benim de isteğim azaldı
 
İşte en çokta bu üzüyor beni kendime olan güvenim kayboldu. Artık benim de isteğim azaldı
Tahmin edebiliyorum. Bir kadın olarak arzulanmadığınızı düşünüyorsunuz.
Fakat farklı yollarla kendini tatmin etmediğini söylediniz. Belki eşinizin rutini budur.
Konuşulmazsa daha iyi olmayacaktır, öyle görünüyor.
Ciddi bir konuşma yapmak istediğinizi söyleyin, kestirip atmasın bu kez.
 
Artık utanıyorum bunu dert etmekten ona söylesem kendini HAKLI çıkaracak bi ton şey söyleyip yine geçiştirecek
 
Artık utanıyorum bunu dert etmekten ona söylesem kendini HAKLI çıkaracak bi ton şey söyleyip yine geçiştirecek
Fakat konuşulması şart.
Birbirinizden beklentileriniz bu noktada farklı ve evlilik huzurunuz için orta yolu bulmalısınız.
Üstü örtülen şeyler olmadık zamanda olmadık biçimde her ikinizi de daha çok yaralayacak şekilde patlar.
 
kendimden örnekle yorumlamak istiyorum , nişanlımı seviyordum ben , öpmeyi sarmayı ııısırmayı bile , vakit geçirmeyi eğlenmeyi ,huzurla onun yanında olmak güven veriyordu bana, ama gelgelelim cinsellik istemıyordum, öpüşmekten biraz daha ileri gitmek istese hemen kaçıyordum evliliği bahane ediyordum evliliği bekle diye , hatta konu bile açtım iktidarsız oldum sanırsam die sebebi şu ki nişanlımda erken boşalma sorunu vardı , biz bişeyler yaşadık ilk zamanlar ve hiç tatmin olmadım, o yuzden sonraki evrelerdede yapmak istemedim kaçtım. ama sevgimde flnda azalma olmamıştı bununla ilgili. demek isteyecegim ortada bi sıkıntı vardır kesin, biraz düşün ne olabilir neden cinsellikten kaçıyor bu adam die,muhakkak bi sebebi vardır.

kızçeler biraz acıkmı oldu bilmıyorum ama başka türlü izah edemezdim
 
Çok Haklısınız aynen Dediğiniz gibi oluyor ama öyle kırgınım ki konuşamıyorum
 
Sağol canım yorumun için çok doğru söyledin oda bazen tatmin olamıyor yoruluyor ondan mi diye düşünüyorum ama hafta da bir zaten niye yorulur ki insan ve spor yapanda bi Kişi şurda maç var desen Koşarak gider
 
Testesteron seviyesi düşük olabilir eşinizin, internetten bi araştırın isterseniz...
 
üstelikte sporcu bünyesi alışık olması lazım harekete enerjiye vs. ki hele ki cinsellikte hiç durmaması gerek diye düşünüyorum, insan zevk aldıgı bişeyde niye yorulsunki dediğim gibi başka bi sıkıntı var canım , bence hayatınızı renkledirmeye bak sen
 
İnternette biraz araştırın, hatta doğal yolla yiyeceklerle nasıl arttırılır fln hepsi yazıyor. Bir de vitamini var galiba.
Baktım Ama hiçbir belirtisi yok orda yazanların
 
Sordum tabi ki bu konu da tartışmamız bile oldu ama sonuç ayni benimde gururum inciniyor artık bişey demiyorum ama üzülüyorum
Ne cevap verdi? Muhtemelen gecistirmistir. Bunu yapmasina izin vermeden cok ciddi konusmaniz gerek..
Biraz da hani nasil desem cilveli olsaniz belki daha cok isteyebilir. Bu arada ne kadarlik evlisiniz ve ne sıklıkla oluyor cok mu nadir? Yani belk de normal olan budur ?
 
Onda bir çaba yokken artık benimde içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor
 
Gerçekten artık bu konuda tekrar nasıl konuşurum bilmiyorum bir yıllık Evliyim hafta da bir kez falan oluyor oda belki işte
 
Gerçekten artık bu konuda tekrar nasıl konuşurum bilmiyorum bir yıllık Evliyim hafta da bir kez falan oluyor oda belki işte
Galiba biraz daha fazla olmalı ya. Internetten testesteron seviyesini yukseltici yiyeceklere bakip eve onlardan alsaniz? Keçiboynuzu biliyorum ben bir tek, mesela cayin yanina koyarsiniz yanlis da anlamaz hem.
Bir de bi arkadasim bantlardan bahsetmisti, testesteron iceren bantlar. Sorunu kabul etse kullanabilirsiniz belki
 
Fındık badem vs de iyi gelirmiş avuç avuç yer onlardan da zaten acaba benimi istemiyor
 
Fındık badem vs de iyi gelirmiş avuç avuç yer onlardan da zaten acaba benimi istemiyor
Sizi niye istemesin? 1 yil icinde o kadar degismis olamazsiniz ki. Hatta her firsatta oper dediniz. Severek evlenmediniz mi?
Bence bu konuda gurur yapmayin, guzelce sorun. Hatta öyle yapmayin da bir gun hazirlanin giyinin ozel yemek hazirlayin evde romantik ortam olsun. Mumlar filan bile olabilir hosuna gidiyorsa. Yine bi atak gelmezse "seninle bir sey konusmak istiyorum bak bugun ozel olarak hazirlandim ben ama sen beni istemiyorsun ilk aylarimizda bu normal degil ki ikimizin de ihtiyaclari var bayanlar istemiyor mu saniyorsun bizim de hormonlarimiz isteklerimiz var" filan diyerek ben de ihtiyac duyuyorum ama sen karsilamiyorsun mesajini hic caktirmadan verebilirsiniz. Ama sakin gönderme de yapmayin cok cok alttan soyleyin bunu sonra alinabilir.
Gercekten bazi erkekler bunu sadece kendi ihtiyaclari zannederek ben ne zaman istersem o zaman olsun mantigiyla yasayabiliyor.
 
çok teşekkür ederim yorumlarınız için
tavsiyelerinize uyacağım inşallah durum düzelir
 
Ben herkesin cinselliğe cok duskun olduğunu ve sevdigini düşünmüyorum. Bana kalirsa bu iştahlı insanla, az yemek yiyen insan gibi. Yani kimi cok sever yemek yemeyi, kimi de yasamak icin yer.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…