Sorunu ne anlayamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu adam bütün yaşam kaliteni tüketir ya.
gözünün içi gülmeyen bi kadın olur çıkıverirsin. genceciksin ömrünü heba etme.

Ama seviyorum hala ben değişsin istiyorum hatalarımızdan arınıp devam edelim istiyorum biliyorum o da bana aşık[/QU

Aşık olan adam ilgi gösterir görmeden duramaz sürekli kendimize bahaneler üretiyoruz o çok büyük kavgalar evet unutulmuyor ben de aynı şeyleri yaşadım evlilik sürecinde ben çalışıyordum o işsizdi çevremin ailemin baskısı arttıkça ben de ona yüklendim en son zaman istedi gidiş o gidiş sizin de bitmiş emin olun zaten kendisi bir süre sonra söyler kendiniz kandırmayın bizim en büyük hatamız bu zaten aşık adam soğumaz en kötü anında bile gitmez gidemez ben şuan böyle bir adamla birlikte olduğum için aradaki farkı çok daha iyi anlıyorum umarım sizin için de böyle olur

Bana zaman ver zaten kendi kendime düzeliyorum dedi. Ayrılmak istemiyorum dedi. Ama ilgi alaka yok.
çok saçma. zamanla kendi kendine düzelmez hiçbirşey aksine daha da soğur.
tabi kavga edip ertesi gün güllük gulistanlik olmaz hicbir ilişki ama çabaladığını hissetmeniz lazım

Lütfen ayrıl demeyin ben ayrılmak istemiyorum çünkü seviyorum bu basit bişy acaba sınavının stresi mi üstündeki anlamış da değilim
adam degismez sen kafayi yersin zaten ayrilik moduna girmişsiniz.sadece ayrilmak zor geliyor.sevmek ayri şey ilişki ayri bisey her .Ayrilan illa birbirini sevmiyor diye kural yok.

Arabasından kıskandım ne yaa??
Üstüne birde araba fotoları filan atarak, sıva aşamasına geçmişsiniz.. Bende ne kadar seversem seveyim, karşımdaki sizin gibi davranırsa, bende geri hemen ısınamam.. Süreç ile gözlemlerim.. Süreç sonunda değişmediğine kanaat getirirsem ayrılırım, gerçekten değişti ise devam ederim. Hoş üniversite sınavını kazanınca, ayrılacaktır zaten..

Lütfen bilip bilmeden yargılamayın o bir kazaydı. Arabasından nefret ediyorum ama kalkıp bir camı kıracak kadar delirmedim
Arabadan nefret mi ediyorsun?

Sevgiline dengesiz diyorsun ama sen de pek normal degilsin anlasilan

Yurumez bu is
Senden sogumus o
Simavdan sonra o ayrilir senden belki de

Şimdi arabasını sevdiğimi söylüyorum

Bir ilişkide olabilecek bütün sorunları aşmışsınız maşallah :deli:

Adamın sınavı var, kavga gürültü bir de bunlarla mı uğraşacak? Rahat bırakın da sınavına çalışsın çocuk. O da üniversiteyi kazanınca zaten ayrılacaksınız. Böylece ikinizin de psikolojisi düzelir zaten merak etmeyin.

Arabadan nefret mi ediyorsun?

Sevgiline dengesiz diyorsun ama sen de pek normal degilsin anlasilan

Yurumez bu is
Senden sogumus o
Simavdan sonra o ayrilir senden belki de
Ayrılmak için neden sınavı bekledin ki ayrılr kafası rahat girer sınava

Bir ilişkide olabilecek bütün sorunları aşmışsınız maşallah :deli:

Adamın sınavı var, kavga gürültü bir de bunlarla mı uğraşacak? Rahat bırakın da sınavına çalışsın çocuk. O da üniversiteyi kazanınca zaten ayrılacaksınız. Böylece ikinizin de psikolojisi düzelir zaten merak etmeyin.
Neden ayrılıyoruz anlamış değilim

Neden ayrılıyoruz anlamış değilim

Neden ayrılmıyorsunuz ben de onu anlamış değilim desem?..

Belli ki birbirinize uygun değilsiniz. İkinizin davranışları da pek sağlıklı değil. Birbirinizi çok fazla yıpratmışsınız. Bu yaşlardaki ilişkilerin evliliğe gitmesi zor. Üniversite okuduğunuza ve hemen evlenmeyeceğinize göre, bir süre sonra birinizden biri pes edecek zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X