- 23 Mayıs 2017
- 507
- 1.432
- 63
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama seviyorum hala ben değişsin istiyorum hatalarımızdan arınıp devam edelim istiyorum biliyorum o da bana aşık[/QU
Aşık olan adam ilgi gösterir görmeden duramaz sürekli kendimize bahaneler üretiyoruz o çok büyük kavgalar evet unutulmuyor ben de aynı şeyleri yaşadım evlilik sürecinde ben çalışıyordum o işsizdi çevremin ailemin baskısı arttıkça ben de ona yüklendim en son zaman istedi gidiş o gidiş sizin de bitmiş emin olun zaten kendisi bir süre sonra söyler kendiniz kandırmayın bizim en büyük hatamız bu zaten aşık adam soğumaz en kötü anında bile gitmez gidemez ben şuan böyle bir adamla birlikte olduğum için aradaki farkı çok daha iyi anlıyorum umarım sizin için de böyle olur
Arabasını sevdiğini söylemiyo muydun?Lütfen bilip bilmeden yargılamayın o bir kazaydı. Arabasından nefret ediyorum ama kalkıp bir camı kıracak kadar delirmedim
çok saçma. zamanla kendi kendine düzelmez hiçbirşey aksine daha da soğur.Bana zaman ver zaten kendi kendime düzeliyorum dedi. Ayrılmak istemiyorum dedi. Ama ilgi alaka yok.
o değil de arabayı sevmek nedir ? bir canlıdan mı bahsediyoruzArabasını sevdiğini söylemiyo muydun?
Şimdi de nefret ediyorum diyosun.
Bence ikinizinde sorunları var
adam degismez sen kafayi yersin zaten ayrilik moduna girmişsiniz.sadece ayrilmak zor geliyor.sevmek ayri şey ilişki ayri bisey her .Ayrilan illa birbirini sevmiyor diye kural yok.Lütfen ayrıl demeyin ben ayrılmak istemiyorum çünkü seviyorum bu basit bişy acaba sınavının stresi mi üstündeki anlamış da değilim
Arabadan nefret mi ediyorsun?Lütfen bilip bilmeden yargılamayın o bir kazaydı. Arabasından nefret ediyorum ama kalkıp bir camı kıracak kadar delirmedim
Şimdi arabasını sevdiğimi söylüyorum
Ayrılmak için neden sınavı bekledin ki ayrılr kafası rahat girer sınavaArabadan nefret mi ediyorsun?
Sevgiline dengesiz diyorsun ama sen de pek normal degilsin anlasilan
Yurumez bu is
Senden sogumus o
Simavdan sonra o ayrilir senden belki de
Neden ayrılıyoruz anlamış değilimBir ilişkide olabilecek bütün sorunları aşmışsınız maşallah
Adamın sınavı var, kavga gürültü bir de bunlarla mı uğraşacak? Rahat bırakın da sınavına çalışsın çocuk. O da üniversiteyi kazanınca zaten ayrılacaksınız. Böylece ikinizin de psikolojisi düzelir zaten merak etmeyin.
Of bana da komik geliyor ama araba sanki çocuğumuz napayımBuyumeniz gerek.
Komik geldi yanlis anlamayin ama artik arabasini seviyor olmaniz komik geldi![]()
İkimizde 21 yaşındayızO üniversite sınavına mı hazırlanıyor yaşlar kaç?
Peki bunu nasıl geçiririmBiraz ergence tavırlar içindesiniz. İlişkiden soğumuşsunuz ama alışkanlık olmuş gibi geldi.
Neden ayrılıyoruz anlamış değilim