Sorunu ne anlayamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden ayrılmıyorsunuz ben de onu anlamış değilim desem?..

Belli ki birbirinize uygun değilsiniz. İkinizin davranışları da pek sağlıklı değil. Birbirinizi çok fazla yıpratmışsınız. Bu yaşlardaki ilişkilerin evliliğe gitmesi zor. Üniversite okuduğunuza ve hemen evlenmeyeceğinize göre, bir süre sonra birinizden biri pes edecek zaten.
Seviyorum 2 yılım beraber geçti

Peki bunu nasıl geçiririm

Bu çocuk psikolojik olarak iyi değil. Seni aşağı çekiyor bence. Keşke daha olgun bir insan olsaydı eminim seni de düşünce olarak ileri götürürdü. Bu şekilde sorun olmaktan öteye gitmiyor. Sınava kadar bekle sonra biraz mesafe koy araniza. Belki de o olmasa daha mutlu ve huzurlu olacaksın. Seviyor musun, aşık mısın, bu ilişkinin sana artısı eksisi ne bir düşün derim. Genç yaşta kendini heba etme.

Zor bir süreçten geçiyordum ve arabasına olan sevgisi ki o arabasına çok düşkün hastalık derecesinde arabasına olan sevgisi bile onu benden ayıracak gibiydi. Diyorum ya çok saçma. Ama işte artık böyle instagramda frlan gördüğüm fotoları atıyorum gel biz de böyle yapalım diyorum felan. İlgilendiği şeye ilgi gösteriyorum yani

Allah’ım daha neler duyacağım.
Güzelim boşver. İkinizde ilişki yaşayacak olgunlukta değilsiniz. Yormayın birbirinizi.
Kırıla döküle ilerleyeceksiniz, sonra ama bilmem kaç yıllık sevgilim nasıl ayrılayım? Demeye başlayacaksınız.
Yol yakınken vazgeç.

Allah’ım daha neler duyacağım.
Güzelim boşver. İkinizde ilişki yaşayacak olgunlukta değilsiniz. Yormayın birbirinizi.
Kırıla döküle ilerleyeceksiniz, sonra ama bilmem kaç yıllık sevgilim nasıl ayrılayım? Demeye başlayacaksınız.
Yol yakınken vazgeç.
Ya araba onun için bir şahıs arabası çocuüı gibi arabama saygı duymalısın der ona iyi davran onu sev der. İner arabasına bakar geri gelir böyle yani

Onunla çok güzel zamanlarımız oldu her şey o kadar güzeldi ki. Şimdi neden böyle oldu anlayamıyorum ve eskiye dönsün istiyorum ben ayrılmak ya da bırakmak niyetinde değilim bu zor zamanında ona destek olmak elinden tutmak istiyorum. Evet belki olgun değiliz bende o da ama beraber büyüyebiliriz.

Seviyorum 2 yılım beraber geçti

10 yıllık ilişkiler, 20 yıllık evlilikler bitiyor.
Daha yaşınız çok genç. Seviyorum, güzel zamanlar geçirdik diyorsunuz. Tabii ki bir ilişkiyi bitirmek kolay değil. Şu an öyle bir niyetiniz de yok zaten. O yüzden akışına bırakın diyorum ben de. Bırakın bir süre kendini sınava versin sadece. Sonrasında da ne yapacaksanız yaparsınız.
Beraber büyürüz diyorsunuz da zaten büyüdüğünüzde bu ilişkiye devam etmek istemeyeceksiniz ikiniz de. Bunu öngördüğü için bu kadar kişi "Zaten ayrılacaksınız, şimdi bırak" diyor. Daha fazla yıpranmayın diye...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X