Sorunum kendimle

parlaksiyah

bir ömür . . .
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
489
0
116
Diğer
Öncelikle merhaba arkadaşlar, canım çok sıkkın pek kimseyle paylaşamıyorum bende buraya yaziyim ve sizlerle paylaşiyim diye konu açtım, derdim başkasıyla değil kendimle ilgili. Belki çoğunuz gereksiz bi dert diyeceksiniz ama öyle değil işte neyse konumuza gelicek olursak sorunum kilo 48-50 kilo arasındaydım bundan 5-6 ay önce . sonra ne oldu neden oldu bilmiyorum eskiye göre daha fazla yemeye başladım, fazla yediğim için midem büyüdü geç doymaya başladım derken şu anda en son 69.9 e kadar gördüm bikaç gün dişimi sıktım 3 kilo verdim hoop hemen geri aldım şimdi sabah 67.4düm fakat yine kendimi tutamadım ve bir sürü zararlı şeyler yedim .. artık öyle yoruldumki arkadaşlar boğazımı tutamamaktan, çirkin olmaktan, hiç bir kıyafetimin içine girememekten sırf kilolarım yüzünden kendimi herseyden soyutlamaktan öyle yoruldumki ne olur bana bi akıl verin nereye kadar böyle gidicek bu bilmiyorum kendimi cok kötü hissediyorum, aklım hep aldığım kilolarda, hicbirsey mutlu edemiyor beni cünkü kendimi beğenmiyorum hicbir kıyafetimin içine giremiyorum nefret ediyorum kendimden, iğreniyorum kendimden

Öncelikle merhaba arkadaşlar, canım çok sıkkın pek kimseyle paylaşamıyorum bende buraya yaziyim ve sizlerle paylaşiyim diye konu açtım, derdim başkasıyla değil kendimle ilgili. Belki çoğunuz gereksiz bi dert diyeceksiniz ama öyle değil işte neyse konumuza gelicek olursak sorunum kilo 48-50 kilo arasındaydım bundan 5-6 ay önce . sonra ne oldu neden oldu bilmiyorum eskiye göre daha fazla yemeye başladım, fazla yediğim için midem büyüdü geç doymaya başladım derken şu anda en son 69.9 e kadar gördüm bikaç gün dişimi sıktım 3 kilo verdim hoop hemen geri aldım şimdi sabah 67.4düm fakat yine kendimi tutamadım ve bir sürü zararlı şeyler yedim .. artık öyle yoruldumki arkadaşlar boğazımı tutamamaktan, çirkin olmaktan, hiç bir kıyafetimin içine girememekten sırf kilolarım yüzünden kendimi herseyden soyutlamaktan öyle yoruldumki ne olur bana bi akıl verin nereye kadar böyle gidicek bu bilmiyorum kendimi cok kötü hissediyorum, aklım hep aldığım kilolarda, hicbirsey mutlu edemiyor beni cünkü kendimi beğenmiyorum hicbir kıyafetimin içine giremiyorum nefret ediyorum kendimden, iğreniyorum kendimden

ahhh bu kilolar!!!canım bende 48 ve 50 arasındayım şuan yıllardır da böyleyim şimdi beni de korkuttun aslında geçen yaz 45 kiloya kadar düşmüştüm ama bu yıl 48 oldum:5: birdenbire iştahın mı açıldı yoksa sürekli evde oturup hareketsiz misin bunlar çok etkili oluyor..kendinden nefret etmene gerek yok sadece hırs yap ve diyet programları uygula tatlım

ahhh bu kilolar!!!canım bende 48 ve 50 arasındayım şuan yıllardır da böyleyim şimdi beni de korkuttun aslında geçen yaz 45 kiloya kadar düşmüştüm ama bu yıl 48 oldum:5: birdenbire iştahın mı açıldı yoksa sürekli evde oturup hareketsiz misin bunlar çok etkili oluyor..kendinden nefret etmene gerek yok sadece hırs yap ve diyet programları uygula tatlım

birden iştahım açıldı diyebilirim canım aslında yinede hareketliydim ama baktım kilolar aldı başını gidiyor bende iyice saldım battı balık yan gider dedim şimdi bu haldeyim ha yarın diyet ha bugün diyet diye diye böyle oldum kendimden nefret ediyorum nefffffret

birden iştahım açıldı diyebilirim canım aslında yinede hareketliydim ama baktım kilolar aldı başını gidiyor bende iyice saldım battı balık yan gider dedim şimdi bu haldeyim ha yarın diyet ha bugün diyet diye diye böyle oldum kendimden nefret ediyorum nefffffret

peki sürekli evde misin çalışıyor musun?

Bende hemen hemen sizin yaşadıklarınıza benzer şeyler yaşadım.Yedikce midem büyüdü,büyüdükce daha çok yedim.Sonuç;içine giremediğim bir sürü kıyafet ve yitirilmeye başlanan özgüven.

Birgün dur demem gerektiğini idarek ettim ve boğazımı tuttum önce,sonra egzersiz falan derken çok sağlıklı bir şekilde zayıfladım ve inceldim.

İradeniz sizin kontrolünüz altında unutmayın.Ve insan istedikten sonra kilo vermek imkansız değil.

Birde ben bu süreçte profesyonel yardım almadım ama Kadınlar kulübünün diyet günlükleri ve diyet sayfalarından çok faydalandım.

bayan olupta kilolarıyla sorunu olmayan çok az insan var sanırım bende hiç zayıf olmadım balıketli diye tabir adilir ya he öyleydim evlendim bebeğim oldu hamilelikte o balık eti oldumu balina eti :)) 20kilo almıştım verdim şükür ama ne zor verildi ben bilirim açlıktan uyuyamadım aylarca aç kalmadan veremiyorum malesef...şimdi 65 kiloyum ve hedefim 60 olmak ama yemesemde veremiyorum kiloları 64-65 geçini gidiyorum işte boyum165 ah ah yiyi yiyi kilo almayanlardan olsaydım keşke..kadınların en büyük arzusu işte..kilonu kontrol et canım yani ulaşmak istediğin kiloya ulaşamıyosanda belirli bir kiloda kal,yoksa önüne geçilmiyto yedikçede daha çok şişiyo insan..ben 2 yıldır 64-65 kiloyum.60a düşemiyorum madaem eskisi gibi 80leri görmeyeyim diye sürekli yediklerime dikkat edip tartılıyorum..yaşın kaç bu arada ben 33 yaşındayım ve 30dan sonra gerçekten kilo vermek zorlaşıyomuş bunu gördüm

peki sürekli evde misin çalışıyor musun?
yüksek lisans yapıyorum yani çalışmıyorum, okula gidiyorum ama bu aralar okulum yok böyle oluncada ben iyice bi boşladım kilo olayını :43:

Bende hemen hemen sizin yaşadıklarınıza benzer şeyler yaşadım.Yedikce midem büyüdü,büyüdükce daha çok yedim.Sonuç;içine giremediğim bir sürü kıyafet ve yitirilmeye başlanan özgüven.

Birgün dur demem gerektiğini idarek ettim ve boğazımı tuttum önce,sonra egzersiz falan derken çok sağlıklı bir şekilde zayıfladım ve inceldim.

İradeniz sizin kontrolünüz altında unutmayın.Ve insan istedikten sonra kilo vermek imkansız değil.

Birde ben bu süreçte profesyonel yardım almadım ama Kadınlar kulübünün diyet günlükleri ve diyet sayfalarından çok faydalandım.

ayyynen aynen canım artık özgüvenim kalmamaya başladı biliyorum bi gün benimde kırılma noktam olacak ama ne zaman öyle çaresizimki asında en başta 5 kilo ile başlamak istiyorum en azından güzellikten öte sağlıklı bi görünüm için şimdilik 5 kilo yetecek ama onu bile veremiyorum çok mutsuzum belkide depresyona girdim, girmediysem bile yakındır ve bu benim için yeni bir kısır döngü ..

merhaba canım öyle anlıyorum ki seni ...:31: çünkü bende kiloluyum insan zayıf bayanları görünce kendinden iğreniyo ya çok kötü benim kilom 65-66 arasında degişiyo bugün tartıldım 65.4 çıktı.. :5: yedikçe yiyesi geliyo bi diyete baslıyorum sonra aman veremiyorum işte boş ver deyip aynı senin gibi sızlanıyorum ...:5: ben elma diyetine basladım bugün inana çok kilo verdiriyormus 6 günde 5 kilo falan azimli ol lütfen hemen diyete ve spora basla canımm :124:

merhaba canım öyle anlıyorum ki seni ...:31: çünkü bende kiloluyum insan zayıf bayanları görünce kendinden iğreniyo ya çok kötü benim kilom 65-66 arasında degişiyo bugün tartıldım 65.4 çıktı.. :5: yedikçe yiyesi geliyo bi diyete baslıyorum sonra aman veremiyorum işte boş ver deyip aynı senin gibi sızlanıyorum ...:5: ben elma diyetine basladım bugün inana çok kilo verdiriyormus 6 günde 5 kilo falan azimli ol lütfen hemen diyete ve spora basla canımm :124:

aynen öyle canım bikac gün sıkıyorum dişimi sonra bakıyorum değişme yok hemen onu bunu yemeye baslıyorum 6 günde 5 kilo çok iyi canım diyetin ismi elma diyeti mi nasıl bisey tam olarak ? sadece elma mı yeniyor bu diyette :17:

diyet bölümüne bakabilirsin canım orda bilgi var ben ordan gördüm :)

Son düzenleme:
diyet bölümüne bakabilirsin canım orda bilgi var ben ordan gördüm :)

tamda şimdi ona bakıyordum canım ama biraz zor gibi isveç diyetine benziyor sanki .. bi çay tarifi gördüm 5 ayda 36 kilo verdiren diye başlığı var o mantıklı geldi hemen hemen deneyenlerin hepsi kilo vermis .. gerçi benden yine bi halt olmazya öyle konusuyorum işte

herşeyden önce kararlı ol cnm bir kaç günde sonuç alamazsın tabi ki ama sabretmen lazım
abur cubur yeme artık yani o tür şeyleri eve sokma
mesela hergün belirli bir saatte tempolu yürüyüş yapabilirsin,faydasını görürsün
kendine oyalanıcak şeylerde bulabilirsin yemeğe vaktin olmasın yani ama vaktin olduğunda da sağlıklı şeyler ye

bence oyalancak bişeyler bul ya, bu kilo sorununu ne kadar düşünürsen o kadar yiyesin gelir çünkü
bence kk nın diyet dayanışması çok güzel, oralara takılıp motive olabilirsin

Back
X