hayır canım..6 ay sonra bırakılmaz..iyileştikten 6 sonra bırakılır.yani dr un sana artık iyileştin..yavaş yavaş ilacı keselim diyince..6 ay sürüyor ilacın kesilmesi..ayrıca ben o süreçte her 2 haftada bir hem dr la hem de psikolgla görüştüm..ilaç kadar konuşmak ta önmeli..
peki ben simdi ne zaman birakmaliyim ki ilaclarimi o zaman ?
sen baya uçmuşsun canım yaa sakın bırakma ilacını :S
türkiyedeki sistemi biliyorum ama yurtdışında dr a nasıl gidiyorsunuz bilmiyorum.bak tr deki dr ilaçlarını ağır bulup değiştirmiş.demek ki artık ilacın değiştirilmesi gerekiyor.iyileşme sürecinde önce ilaç değiştiriliyor..sonra azaltılıyor.bence iyi bi dr bulun hem sen hem de ailen beraber gidin.çünkü bu problem babanla başlamış gibi duruyor.gittiğin dr a güven ve ondan psikolog yardımı da iste..bu arada ilaçlarını mutlaka atlamadn iç canım.
tamam canim cok sagol :)
birtek sen bana pozitif bir mesaj yazmissin cok sagol..
otekiler benim deli oldugumu zannnedecek ama degilim Allah sukur.. cok cok iyiyim elhamdulillah...
sadece neden canim hiç bi sey yapmak istemiyor bilmiyorum hâla depresyondamiyim neyim anlamadim
ben birtek bunun için mesaj yazmak istedim KK 'ya... hastaligimi anlatmak için degildi aslinda
kilo konusunu kafana takma..biliyorum ben ne kadar böyle desemde sen takacaksın:))ben de öyleydim çünkü:))ilaç kullanmaya başladığımda 68 kilo civarındaydım..2 yıl içinde 90 kilo olmuştum..insan yemekten başka bişey düşünmüyor o zaman..habire yiyorsun ve uyuyorsun..ben öyleydim en azından:))mayısta bıraktım ilacımı...kadınlar kulübüne üye oldum..amacım zayıflamaktı..şimdi 68.5 kiloyumverdim gitti bile kiloları:))üzülmeme değmezmiş..sen de üzülme..
canım bendce bir diyetisyene de al randevuyu aynı zamanda.Kilo vermek seni mutlu edecektir çünkü sen takmışsın bunu baya..En azından biraz rahatlarsın
Kendini eve kapama.Çık,dolaş.Kendine hobi edin.Spora git,gidemiyorsan evde pilates yap.Bakım yap saçına ,başına...Bunlar insanı hayata bağlayan şeyler.Okuluna kesinlikle devam et.Sosyal bir çevren olsun yaşıtlarınla vakit geçir.Bunlar sana zul gelmeyecek ,göreceksin hayatın tadına varacaksın ve o ilaçları da içmeyeceksin.Geçmiş olsun,unutma her şey senin elinde.
tamam canim cok sagol :)
birtek sen bana pozitif bir mesaj yazmissin cok sagol..
otekiler benim deli oldugumu zannnedecek ama degilim Allah sukur.. cok cok iyiyim elhamdulillah...
sadece neden canim hiç bi sey yapmak istemiyor bilmiyorum hâla depresyondamiyim neyim anlamadim
ben birtek bunun için mesaj yazmak istedim KK 'ya... hastaligimi anlatmak için degildi aslinda
ötekiler?!
delii diye bir kelime veya ima geçti mi
yardımcı olmaya çalıştık sadece
muhtemelen kullandığın ilaç isteksizlik yapıyordur.ilaç kullanırken bişeyler yapma düşüncesi bile beni boğuyordu.öööööyle durup durayım istiyordum.geçecek bunlar..diyorum ya yeniden " ne güzelmiş yaşamak" diyeceksin.sabah uyandığında planların olacak.."şunu da yapayım..bunu da yapayım bugün" diyeceksin..
arkadaşlar da aslında güzel mesajlar yazmışlar.ama bi hikaye vardır..bi gün nasreddin hoca (afedersin) eşekten düşmüş..herkes etrafına toplanmış..yardım etmek istemişler..hoca bakınmış.sonra " bana bi eşekten düşen bulun getirin..benim halimden o anlar " demiş:))
:))))
yok canim ben kotulugune demedim gercekten otekiler tarafindan yanlis anlasildiysam ozur dilerim gercekten herkesten
ben bu sizofreni hastalagindan cok korkuyorum.... bana acaba o hastalik mi seninki denildigi zaman daha da bi tedirgin oluyorum...Ondan.
Canim benim cok sagol.... mesajin içimi rahatlatti... demekki seninde basindan aynisi geçmis... banada oyle geliyor bu ilaçlar yapiyor beni boyle... ins dedigin gibi cok yakin zamanda gecerr bunlarrrrr :)))
INSAALLLLLAHHHHHHHHH AMIIINNNN....... dua edin iyilesiyim nolur :)
bi is bulursam belki kafam dagilir diye dusunuyorum hem maddi bakimdan da iyi olur... ins yakin zamanda gzl bi is bulurum...
amin canım..inşallah Rabbim sıkıntını gidersin..şunu unutma..hiçbi dert kulun başında kalmaz..mutlaka ama mutlaka bigün düzelir..iş konusunda...ben çalışıyorum..o dönemde dr dan rapor vermesini istemiştim.işe gitmek istemiyordum.ama dr um zorla da olsa çalış..kafanı dağıtır demişti..çok zorlanmıştım.hiçbişey yapmak istemiyordum çünkü..ama şimdi düşünüyorum da iyi ki çalışmışım.evde daha çok içine kapanıyor insan..bana kalsa okuluna devam et derdim ama bölüm değiştirmeyi düşünüyormuşsun.dön bakalım hukuka..iyi bi avukat ol inşallah..
amin canım..inşallah Rabbim sıkıntını gidersin..şunu unutma..hiçbi dert kulun başında kalmaz..mutlaka ama mutlaka bigün düzelir..iş konusunda...ben çalışıyorum..o dönemde dr dan rapor vermesini istemiştim.işe gitmek istemiyordum.ama dr um zorla da olsa çalış..kafanı dağıtır demişti..çok zorlanmıştım.hiçbişey yapmak istemiyordum çünkü..ama şimdi düşünüyorum da iyi ki çalışmışım.evde daha çok içine kapanıyor insan..bana kalsa okuluna devam et derdim ama bölüm değiştirmeyi düşünüyormuşsun.dön bakalım hukuka..iyi bi avukat ol inşallah..
anlattıklarınız bana depresyon gibi gelmedi. isteksizliğiniz ilaçlar yüzündendir büyük ihtimalle
dini sohbetlere falan mı gidiyorsunuz, eğer öyleyse cinden falan bahsedilince korkmuşsunuz belli
biz küçükken bi sadettin teksoy vardı. sürekli böyle garip olaylardan bahsederdi. babamgil izleyincee bende gizlice izler korkudan hiçbir şey yapamazdm
bi arkadaşım bana çok korkunç bi hikaye anlatıp böhh diye bağırmıştı.aylarca wcye tek gidememiştim,banyo yaparken gözlerimi kapatmamıştım v.s...
neyse öyle şeylerin olmadığını babam anlatmıştıda korkum geçmişti.tabi çocuktum o zamanlar
bedensiz varlıklar öyle kolay musallat olmaz merak etmeyin
tabi onları çağırmak için dua falan okunan ortamlardan uzak durmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?