Sorunum ne bilmiyorum :( ne yapmam gerekiyor ?

selam canim,

sen galiba sacma sapan insanlarla muhattap olmussun,onlarda seni korkuttmus,Almanyada böyle dini sohbetler oluyormus,iki -üc kiz hastalanmis,ailelerin sikayeti üzerine alman devleti hepsini tek tek iceriye almis.Bak canim böyle insanlarla muhattapsan ,kesinlikle uzak dur.Okuluna ver kendini.cok güzel universiteye gidiyormussun,bölümünü en kisa zamanda bitirmeye calis.kendine part-time is bul.sürekli bir mesgulliyetin olsun.

Ev isi ve yemekleri kafana takma, ne gerek var.Ben 25 inde ögrendim.Bende ögrenciydim, okudum, bitirdim.Meslegin olur, gerektiginde temizlikcini tutarsin.Herkes öyle yapmiyormu ?Sen ilk önce sagligina kavus.önemli olan bu.Digerlerin hepsi olur.Ama okulunu birakma, cok pisman olursun.Okula verirsen kendini daha cabuk iyilesirsin.Doktorunu kesinlikle ihmal etme.

Annene söyle canim, sana yardimci olsun her konuda.Bence kadincagiz zaten cok üzülüyordur.senle sinemaya, alisverise, misafirlige vs..gitsin.Lütfen bu mesajimi annene okuttur.cok öptüm canim. Iyi haberlerini bekliyorum

psikoz geçirmişsin gibi duruyor
şu anda kendini iyi hissediyorsun ama ilaçlarını bırakınca bi daha olmayacak diye garanti yok
olacak diye bişey de yok ama
ariprazol kilo almaya neden olabilir yan etki dolasıyla ama ilaçlarını bırakınca biraz spor vs. verirsin hemencecik
ilaçlarını kessem bile bence doktorunla görüşmeye devam etmelisin

Evet dogru soyluyosun bi daha olmayacak mi veya olacak mi diye bilemeyiz, isin korkucu tarafi da bu zaten!!
aripiprazol zaten bana kilo aldiriyor, ondan oncesinde ona benzer bi ilac kullaniyodum oda ayni etki yapiyodu yani bana hep yediriyodu..
ins ilaçlari birakinca veririm dediginiz gibi... spor yapmasam veremem mi acaba ? canim spor bile yapmak istemiyo
evet ilaçlarimi kessem bile doktorumla devam etmeyi dusunuyorum, zaten ayda 1 kere gorusuyoruz doktorla daha fazla olmuyormus.. bu yuzden her ay kontrol eder durumum iyi mi kotu mu diye.. ins...
korkuyorum ins ilaclarimi birakinca tekrar olmaz :18:

Hastalık geçirip psikiyatri hastahanesinde yatmanın sebebi neydi ?(söylemek zorunda değilsin tabi)
Seni bu hale getiren ilaçlardır muhtemelen ilaçlarını kullanmaya devam et ki iyileşesin ve ilaçlarla alınan kilolar çabuk veriliyor diye duymuştum.Ama sanırım o ilaçlar iştahını açıyor ya da senin yapacak bir şeyin olmadığı için yemeğe yöneliyorsun.

Önce kendin iste değişmeyi.Okulunu bırakma sakın sonradan çok pişman olursun.

canim sen neden oyle ilaclar kullanmistin ?
yani ne tur ilaclardi onlar ?

kusura bakma canım..oğlumla eşim " kapat şu bilgisayarı..bizimle konuş " dediler..kapattım..neden öyle ilaçlar kullanmıştım..tabiii burada yazamayacağım bi sebep..babamla ilgili bi sıkıntı vardı.bir gecede ağır bi haber geldi..taşıyamadım..1 yıl kadar sürdü bu sıkıntımız..sağolsun eşim çok destek oldu..farklı ilaçlar kullandım.o zamanlar bu hiç bitmeyecekmiş gibi geliyordu.ama bitti işte..sana da söylüyorum..birgün geçecek hepsi..öyle güzel bi hayatın olacak ki...öyle üç harfli-beş harfli filan umrunda olmayacak..görsen de zaten "çekil bakiiim kenara " diyip yoluna devam edeceksin:))inşallah..

cok sagol yaseminler, bende oyle dusunuyorum bu sikintilarimin ilaca bagli oldugunu...
doktorumda zaten azalta azalta birakacaksin dedi...acaba diyorum 1 ay sonra birakmasam da, 1 seneyi doldurup mu biraksam ? bilemedim ki simdi..
doktorum iyi oldugumu goruyor, 1 ay sonra birakirsin dedigine gore problem yoktur umarim...
merak etme canim kafama gore birakmayi dusunmuyorum, oyle birakirsam cok korkarim tekrar hastalanmaktan...
evet psikologumda psikiyatrim de birden birakilmiyo o ilaclar dedi, ben zaten bu uc harfli filan hikayelerinden hiç korkmazdim, birden korkmaya basladim oda bende hastalik etti.. ama seninde dedigin gibi ailem bu tur hikayelerin uydurma oldugunu soyledi... inanmamam gerekiyoken inandim arkadasimin anlatiklarina.. ama insan etkileniyo senin dedigin gibi...Guven içinde olcam ins...ck haklisin... ins dedigin gibi kilolarida verirsem bende mutlusu olmaz :)) tmm canim pes etmemeye gayret etcem ve derslere gidecegim...Allah yardimcim olsun ins aminnn..
dualarinizi eksik etmeyin

her ay düzenli gitsen çok iyi bence
gerek görürlerse düzenler onlar zaten
spor mutlaka yap bence
sıkıntına da iyi gelir bak kesinlikle
ben pilates yapıodum bi ara çok mutlu hissediyodum o zaman :)

Amiiiiiiinnnnn insaAllahhhhh... önemli degil canim bazen olur oyle...
tamam canim anladim geçmis olsun sanada...:) sevindim senin için... cok dogru soyluyosun BIR GUN HEPSI GECECEK !! ve ben bu gunleri hatirlamayacagim bile ins !!! :))))

ben simdi kafayi baska biseye taktim, keske KK'ya bunlari yazmasaydim diyip içim içimi yiyo... hastalagimi filan anlatmasaydim diyorum içimden... artik silinmezde... yalnis mi yaptim sence ? korkuyorum zannediyorum ki insanlar ins tekrar hasta olur bu kiz derler... filan, (sacma bi dusunce biliyorum ama aklima geliyor) ne acaibim ben yaa

her ay düzenli gitsen çok iyi bence
gerek görürlerse düzenler onlar zaten
spor mutlaka yap bence
sıkıntına da iyi gelir bak kesinlikle
ben pilates yapıodum bi ara çok mutlu hissediyodum o zaman :)

tmm o zmn bende pilates'e basliyayim :))) ebru sallinin videolarina baksam ii ederim :)

haklisin canim , birdaha boyle hikayeler anlatildiginda dinlemek istemedigimi belirtcem ins...

evet ilaclar istahimi aciyor..
canim hastaligimi yazdim 1inci mi 2 inci mi sayfada ne ,tam bilmiyorum...
kullanmaya devam ediyorum... ama martta birakmayi dusunuyorum

hergün hepimizin aklına saçma düşünceler geliyor ama bunlar saçma düşünceler deyip önem vermiyoruz.bu durum sadece sana özel değil:))ayrıca ne zamandan beri insanlar dünyayı yönetir oldular?1-2 kişinin şöyle ya da böyle demesiyle ne değişir ki..bu dünyayı hala Allah yönetiyor..

Aman güzelim uykuna dikkat et ,pozitif düşün birde senden ricam şu üni. Yarım bırakma ileride pişman olursun bence gitar kursuna git ruhuna iyi gelir sanırım okulu dondurmuşsundur ev kapalı kalıp oturma dışarı çık gez annenle mümkünse süs köpeği al ona bakarken rahatlarsın

Sence yalnis yapmadim ama demi ?
en azindan içimdekileri anlatip rahatlamis oldum...
hem seninde dedigin gibi bi kac kisi kotu dusunurse bile.. onlarin demesiyle degil Rabbim ne isterse o olur...
sagol hepbera

ins kimse kotu dusunmez Arkadaslar nolur bu hastalagi Allah kimsenin basina vermesin, sizlerde kotu dusunmeyin benim hakkimda lutfen... tekrar hasta olmak istemiyorum oyle diliyorum Rabbimden...iyilesmek istiyorum, eger benim durumumda olan var ise onlarada Rabbimden acil sifalar diliyorum... nolur benim içinde sifa dileyin...
(kimse kimsenin hasta olmasini dilemesin )

Dua okuyun bence..
Saçma sapan seylere kafa yormus saplantı halıne getırmıssınız ve bellı etkılerının altında kalmıssınız .
Allaha sıgının , abdestlı olmaya dıkkat edın ve bol bol dua edın .
Ferahladıgınızı goruceksınız ..
Daha cok gencsınız boyle seylere takılı kalıp hayatınızla oynamayın , Allah yardımcıınız olun.

uykuma dikkat ediyorum, dikkat etmek istemesem bile ilaç benim uykumu getiriyor erkenden bazen 21hde bile uykum geliyor...
haklisin herkes pisman olursun okulunu birakma diyor... galiba en iyisi birakmamak... birakirsam pisman olcagimi biliyorum aslinda... bile bile birakmayi dusunuyodum...
gitarim var ama çalmayi bilmiyorum, gitar kursuna da gitmeye maddi durumum yok ki canim okula gidiyorum bu aralar... bi 3-4 ay dondurmustum... ama simdi gidiyorum, istemeye istemeye olsada gidiyorum (( offff offff

Böyle durumlarda dini görüşünüzü bilmiyorum ama dua edip, abdestli gezmek iyidir.
Yani en azından huzurlu olursanız, bu tür şeylere önem vermeyebilirsiniz.
Bende çok korkarım bu tür muhabbetin olduğu yerde de duramam.
Bir keresinde küçükken bu tarz bir konuşma yapılmıştı yanımda bir kaç sene karanlıkta kalamamıştım, bazen olur arada ama bu düşünceleri hemen savsaklamak, vesvese olduğunu hatırlamak gerek..
Geçmiş olsun.

Amiiiiiin cok haklisiniz boyle yapmaliyim cok sagolun cvbinizi için
Sizin dediginiz gibi yapmaya caliscam....

Cok sagolun.... ben dinime duskunum ama abdestli gezmiyorum, galiba bu dediginizi uygulamam gerek...
bu tur muhabbetlerden kim korkmaz ki... cok korkunç... karanliktan bende korkarim...dogru ama dediginiz gibi vesvese butun bunlar...
tsk ederim msjiniz için...

bölüm ne? birde bu ilaçlar ,ilaçları hekim bırak dediğinde bırak,zamanla daha iyi olacaksın,sen birşeyden korkmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…