Cok sagolun.... ben dinime duskunum ama abdestli gezmiyorum, galiba bu dediginizi uygulamam gerek...
bu tur muhabbetlerden kim korkmaz ki... cok korkunç... karanliktan bende korkarim...dogru ama dediginiz gibi vesvese butun bunlar...
tsk ederim msjiniz için...
Sence yalnis yapmadim ama demi ?
en azindan içimdekileri anlatip rahatlamis oldum...
hem seninde dedigin gibi bi kac kisi kotu dusunurse bile.. onlarin demesiyle degil Rabbim ne isterse o olur...
sagol hepbera
ins kimse kotu dusunmez Arkadaslar nolur bu hastalagi Allah kimsenin basina vermesin, sizlerde kotu dusunmeyin benim hakkimda lutfen... tekrar hasta olmak istemiyorum oyle diliyorum Rabbimden...iyilesmek istiyorum, eger benim durumumda olan var ise onlarada Rabbimden acil sifalar diliyorum... nolur benim içinde sifa dileyin...
(kimse kimsenin hasta olmasini dilemesin)
Rica ederim. Gece yatmadan önce abdest alıp bir iki Kuran sayfası okursanız, bu tür düşüncelerden tamamen uzaklaşacağınızı düşünüyorum.
Hatta Kuran okumayı bilen varsa aile fertlerinden biri ya da komşularınızdan biri cuma günleri evinizde Kuran okuyabilir.
İlaçlarınızı bırakacakmışsınız sanırım, bundan sonra tekrarlamaması için bunlara ihtiyacınız olacaktır.
Okulunuzda başarılar diliyorum...
evet katılıyorum size...Kuran gercekten bır mucıze ..
Zamanında cocukken bu tur seylerle ugrasanları dınlemıs cok korkmus,gecelerı uyuyamaz hale gelmıstım.
Taaki basucuma kuran-ı kerim koyana dek .. okumayı bılmıyordum sadece bıldıgım duaları okur yanımbasımdaki kuranla huzur bulur rahatca uyurdum..
Konu sahıbı kardesımız kuran okumayı bılmıyorsa bıle guzelce abdest alsın kuran-ı kerımı yanıbasına koysun .. goruceksın kı kurtulus kuranda.
Enerjiye çok inanırım ben ..Farklı bir enerji olmasın üstünde hani dr la çözüm olunabilcek değil de anlatabildim mi ? :s
çok geçmiş olsun inşallah bunlarda geçer
evet katılıyorum size...
Rabbim en çaresiz olduğumuz anlarda bize seccadeye sarılın, içinizden geldiği kadar ağlayın diyor.
Bizse işte her şeyi dert eder haline geliyoruz.
En küçük sorunda bile akla hayale gelmeyecek anlamlar çıkarıyoruz.
Kurtuluş bir tek O'ndadır...
Gündüzleri ne yapıyorsun umarım bütün gün internete takılmıyorsundur
Kuran gercekten bır mucıze ..
Zamanında cocukken bu tur seylerle ugrasanları dınlemıs cok korkmus,gecelerı uyuyamaz hale gelmıstım.
Taaki basucuma kuran-ı kerim koyana dek .. okumayı bılmıyordum sadece bıldıgım duaları okur yanımbasımdaki kuranla huzur bulur rahatca uyurdum..
Konu sahıbı kardesımız kuran okumayı bılmıyorsa bıle guzelce abdest alsın kuran-ı kerımı yanıbasına koysun .. goruceksın kı kurtulus kuranda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?