- 28 Temmuz 2017
- 2.702
- 6.745
- 158
- 27
Arkadaşlar öncelikle merhaba öncelikle sorunumu anlatayım ailemin yanında üniversite kazandım 2.sınıf öğrencisiyim bölümüm hemşirelik .Ve benim bu yaşıma kadar ders çalışma odam ayrı yatağım olmadı salonda yatıyorum ve katlanır masa aldım salonda ders çalışmaya çalışıyorum ,abim evli 2 çocuğu var biri 6 diğeri 7 yaşında bizim evde internet var çocukları internetten oyun oynamak için geliyor ,annem kalkın gidin diyemiyor haftanın 3 günü okuldayım 2 günü stajdayım hafta sonu ezber yaparım diyorum hoop damlıyorlar akşama kadar gitmiyorlar. Abim bağlama kursuna gidiyor akşamları bağlama çalıyor benim bu ortamda ezber yapabileceğim yerim yok çarşamba günü finallerim başlıyor ve ben kaç gündür ağlıyorum konular yetişmeyecek dersten kalacağım diye. Lütfen bana çözüm yolu gösterin ablam uzakta evli sadece yaz tatillerinde gelir .Evde bekar abim ben annem yaşıyoruz .Evimiz dar olduğundan annem oda yapamıyor yerimiz yok .Ben seyyar masayla salonda ya da oturma odasında çalışıyorum şu an bile abimgil bizde çarşıdan geliyorlarmış uğradı annem git salonda çalış diye gönderdi ama çizgi film seslerinden anlamıyorum yeter artık yaaa hep böyle yapıyorlar bütün arkadaşlarım odasında masasında çalışıyor. Yurtta kalan kampüste arkadaşlarım var bizim evimiz çarşıda acaba seneye kyk yurduna basvursammı 258 liraymış aylık ,benim de aylık 470 lira kyk bursum var 4 lira günlük yol parası ve 1,5 lira öğle yemeği parası var evet evde banyo çamaşır rahat ama bu gidişle dönem uzatmak istemiyorum nolur yol gösterin fikrinize ihtiyacım var ne uygun olur benim için finallere tam hazırlanamıyorum bu şekilde annemin emekli maaşı var destek olmalarını isteyeceğim 2 yılım kaldı bitmesine