Sorunuma çözüm bulabilirmisiniz

Bana mantıklı gelmeyen şey şu.. Hadi anladım annen abine bir şey diyemiyor olabilir kırmak istemiyordur.. Ev 2+1 diyorsun abine oda verilebiliyor ise oturma odası da senin için verilebilir. Hem salon hem oturma odası ne hacet.. İlla yataklar bazalar alınmasına gerek yok. İkinci saçma şey de belli ki oturma odası salon olarak ayrılmasının sebebi biri misafir ağırlamak diğeri günlük oturmak için ayrılmış.. Ee salonda uyuyunca misafirlik olmuyor ki yatak odası olarak kullanmış oluyorsunuz.. Oturma odasının kapısı kilitlenebiliyor ise ve katlanan masanın sığacağı bir alan var ise abin geldiğinde oturma odasının kapısını kilitle masanı da aç çalış.. Yok kilitlenmiyor diyorsan annenle konuş kapı arkasına bir ağırlık koy ki kimse girmesin.. Hayır yani millet kendini parçalıyor kızım oğlum okusun diye sen hemşire olacaksın.. Annenin bunu düşünmesi lazım ya da senin annene söylemen lazım.. Biz gece konduda otururduk ev 1+1 Di annem kendi yatak odasını bozup bize oda yaptı senelerce oturma odasında uyudular.. Annenin de böyle bir fedakarlık yapması şart.

Arkadaşlar geçmiş konuyu hortlattım k.bakmayın öncelikle.Yorumlarınız için çok teşekkürler öyle yardımcı oldunuz ki.Okullar 17 sinde açılıyor ben de o zamana kadar plan yaptım ama kafam karışık inanın.Şimdi oturma odasındaki kanepeleri (2 tane)atayım,salonda oturma grubu var onu da atayım diyorum.Abimin odasına hiç dokunmayacağım onun var demiştim.Peki şimdi 2 baza alınacak ,koltuk takımı ve yemek masası almak da istiyorum uygunlarından çünkü annemin dizinde problem çıktı yer sofrasına oturamıyor.Kısaca yemek masası ve 2 baza alınacak ,masalı yer hem misafir için hem bizim için olacak.Kitaplık ve tv ünitemiz var.Başka eksik ne var size danışmak istiyorum .Giysi dolabı yok onu alacağım, o kalan 1 oda ve 1 salon yerine neler almalıyım birikmiş param bir miktar var gerisini taksitle alacağım.Bu oda işini halletmeliyim çünkü kpss çalışmaya başlamam gerekiyor ,düşünüyorum neler almam gerek yardımcı olsanız

Back
X