Sorunun cevabı belli mı?

Bütün bu anlattıklarım öküzlük belirtisi mı?
Abazalik mı?

İkisi de

Bir kaç gün beraber farklı aktivitelerle vakit geçirdikten sonra -tabi ki karşılıklı istekli olacağınız bir ortam oluşursa- birlikte olmak istemesi bir derece kabul edilebilir ama daha başından böyle davranması gayet de kabalık.

Soruyorum mesela benim konuşmaya ve kafami boşaltmaya ihtiyacım var.
Tamam konuşalım diyorum ki benim hissettiklerimi sen hissediyormussun gibi hissetmiyorum o yüzden moralim bozuluyor.
Hiç bir b.ku saklayamam anında yüzüme yansir.
Aslında kavga etmek değil-dir niyetim ama karşıdaki böyle anlıyor.
Ve net konuş dememe karşılık anı yasa diyor .
Ya tamam anı yasayalım da tavşan gibi alt alta üst üste değil bi izn ver başka biseyler paylaşalım

O saydıkların yemek yapmaklar, film izlemekler falan zaten sonunda sevişmek için yapılmıyor mu
Kestirmeden gideyim demiş ama burada önemli olan senin hangi yoldan gitmek istediğin...

Bu direkt olarak konuya giriyor .
Istiyor ki soyunuk bir vaziyet alıp her komutuna uyayım..
Sıkıldım..
Başka bi şey paylasamiyorsak
Daha yakışıklı biriyle yapabilirim bunu
Öküz seni tercih ettiysem az kıymet bil !

Fazla istekli görünmemek adına nasıl davranılmalı?
Onun gibi mı?

ilişkinin boyutuna, nereye doğru gittiğine bağlı olarak değişir.
Kocan olsaydı derdimki " vazgeçme, hergün diret. yürüyüşe çıkana kadar, kendi isteğiyle sinemaya gitmeyi teklif edene kadar, seni mutlu etmeyi öğrenene kadar devam et söylenmeye" derdim..

Ama şimdi 1 yıldır ciddi bir ilişki içindeyseniz ve görüşebildiğiniz zamanlar kısıtlıysa, ortak bi şekilde 5 günü planlayabilirdiniz.
İlla sevişmeye mi gelmiş yani ?
Bozulmakta haklısın, bişeyler yapıp güzel vakit geçirmek istemektede haklısın..

Adam 5 gün sonra farklı bir şehirde mi olacak ?
Eğer öyleyse her istediğini yapmadan, seninde isteklerin olduğunu sık sık söyle.
Zaten gideceksin şunuda mı yapmayalım, bunuda mı yapmayalım filan.. Eğer yaptıysan ve hala değişim yoksa boşver sen bu adamı...
Ne demişler, anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az ömür mü geçer böylesiyle. Söylen söylen nereye kadar. Sonra adımız çıkıyo işte ."dırdır"

Hosgeldin witch

Direk ustune atlamayi abazalik olarak nitelendirmem ama yaninda diger bahsettiklerinde olmali

Beklentilerin cok normal , adamin bunlardan hicbirini dememesi anormal

Ben olsam bir kere daha dusunurum devami icin

Numaranı kaybettim tel değişikliğinden sen de hoşgeldin .
Sence bu iki günü nasıl değerlendireyim
Şirin ve emrine amade mı?
Yoksa bas git lan sen giderken ben dönüyordum şeklinde mı?

Hoşgeldin.
O zaman uzaklaşınca ki olan tavrına bakmalı değil mi ?
Yani bu son iki günü zehir etmeyip
Sonrasında mı karar verilmeli ?

Evet ilgisine bakmak lazim cunku ayri kalinca ve belli bir sureden sonra biraraya gelebilmisken esimle ilk dusundugum sey disarda yurumek olmaz. Ama tabi 5 gunu de sirf abanarak bu sekilde de gecirmese olurmus.

Numaranı kaybettim tel değişikliğinden sen de hoşgeldin .
Sence bu iki günü nasıl değerlendireyim
Şirin ve emrine amade mı?
Yoksa bas git lan sen giderken ben dönüyordum şeklinde mı?

Simdi sana atarim bi whatsapp :)
Her ikisi de diil , cool dur , gercekten hoslaniyorsan bas git deme hemen ama sirin ve emrine amade de olma

1 yıldır arkadaştık
Sonrasında 2 aydır biseyler var .
Onun bulunduğu şehre ben geldim
Yani son 1 gece 1 gündüzümüz var .

"Bak senin için şirket yemeğine bile gitmedim seninle beraber olabilmek için eve geldim mı?"

diyen bir adamın evinde kalınmaz bence...sanki 10 yıllık evlisiniz. Malın teki kendisi ve evet sizin tabirinizle el altında abanmalık birini bulmuş gibi sadece.

Son düzenleme:
Konuyu tam anlamadım, sadece sevişmek istedi ama diğer türlü bir yakınlık, ilgi göstermedi mi? Eğer öyleyse katıksız öküz diyebiliriz. Sevişmek istedi diye abaza olmaz bir insan, ama sizin de ona sevişmek istediğinize dair bir işaret vermiş olmanız gerekir. Böyle bir şey yok ve adam "üstünüze abanmak"tan anladığım gibi sizin ne istediğinizi anlama zahmetine girmeden hemen işe girişmeye kalktıysa, bu da ayrı bir öküzlük emaresi... Ayrıca sevişme eylemini gerçekleştirdiniz mi kısmını da anlamadım. (ne anladın sen diye sormayın şimdi =)) Size böyle hissettirmesine rağmen sevişiyorsanız, sizde de hata var, zira beklentiniz çok daha fazla. O zaman niye izin veriyorsunuz ki?

Ben begenmedim.
Benim sorgularimi, hislerimi, manevi tatminimi onemsemeyen adamla yapamam.
Ani yasa diyecegine ne hissediyosun, benim neyi hissetmedigimi dusunuyorsun gibi konuya ve fikirlerime iliskin cevaplar alamiyorsam sogurum.

1 yıldır arkadaştık
Sonrasında 2 aydır biseyler var .
Onun bulunduğu şehre ben geldim
Yani son 1 gece 1 gündüzümüz var .

zaten vaktinizde bitmiş. Adamdaki rahatlık beni benden aldı. Ben olsam bi şekilde onu pişman eder ve vicdan yapmasını sağlardım. ben üzülüyorsam oda üzülsün..

İstediklerini yapma, son günümü mahfettim demeyeceksen sonradan pişman olmayacaksan süründür. Atabildiğin kadar trip at

Birde şimdi diğer yorumunu okudum. Bu adamdan bi yar (b*k) olmaz sana.. iyi düşün..

Ama insan birazcık huzur,birazcık duygusallık istemez mı?
Sevişmesin demiyorum ama
Hep sevismeli mı?

sevişmek başlı başına duygusal bir olay bence

aaaa bunu diyosanız siz o adamdan gerçekten hoşlanmıyosunuz demektir

o yüzden batmış size hareketleri

Her mesajda bir ‘abanmak’. En çok dikkatimi çeken bu oldu, ki ‘abanmak’ olarak nitelediğine göre abazalık yani. Hani seni özledim, tenini özledim, ‘seninle’ sevişmeyi özledim vs değil. Herhangi bir duygusallık barındırmıyor gibi. Yazı şeklinden bunu anladım, bunu hissettim. Eğer yoğun hislerin vs yoksa boşver gitsin, eğer varsa da kurtulmaya bak. Çünkü düşünceleriniz, beklentileriniz bir değil kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…