Sorunun cevabı belli mı?

Bence 5 günde sevisilir firsat bulunmusken. Ne cekirdek citlemesi. Romantik anlar yasamak ve sevismek icin ideal gun sayisi. Sanirim sizinki sadece sevismek istiyor. Işte o sıkınti. Romantik de olmali

flort doneminin uzunlugu onemli ama sen yaralisin iyi olmayan bir evlilikten ciktin karsi tarafin empati yapmasi lazim.

Ayy evet bunun ikinci part'i da daha ilk bulusmada ad soyad meslek hadi az bir tanışma konuşması adam kalkıp öpmek istiyor .

Gercekten kadina kendini kötü hissettiriyor bence. Tamam kadindan cok hoşlanmıs etkilenmis beklentiye girmiş olabilirsin ama biraz beklemek kadini da kendine isindirmak cok zor olmamali .

Keske kendiliğinden gelisse en güzeli oylesi ama erkeklerin bekleyesi yok:))

Gerçekten de bu adamlar neden böyle ? Biraz çekinmeleri gerekmez mi isterken yakınlaşırken falan ?
Kendiliğinden gelişmediğinde-planlı olarak sanki zorunlulukmuş gibi olunca ne manası kalıyo ki.

2 aylik iliski icin cok fazla lackalasmis bence.
Evet sevisilir de amac sadece sevismek burada.
Sabah gezer aksam sevisirsin, oglen beraber yemek yapar sonrasinda sevisirsin.
Yoksa bu iliski degil”friends with benefits” olur kalir.

Eşinle yeni mi boşandın bilmiyorum. Bana sanki yeni bir ilişkiye hazır değilsin gibi geldi. Sırf olsun diye birşeyler olmamali bence. Yanlış birşeyler olduğunu hissetmesen konu acmazdin zaten. Mutlu değilsen neden katlanasin ki elin adamına?

Gerçekten de bu adamlar neden böyle ? Biraz çekinmeleri gerekmez mi isterken yakınlaşırken falan ?
Kendiliğinden gelişmediğinde-planlı olarak sanki zorunlulukmuş gibi olunca ne manası kalıyo ki.
Belki de adam sadece sevismek istiyor. Tek istegi bu.
Bu yüzden de hadi hemen birseyler yasayalim derdin de...

Ama söyle de birsey var tabi ilk günden sevisip sonrasında ayni kişiyle güzel bir evlilik sürdüren de var.

O yüzden tek derdi budur diyemiyorum.

Adamin ya libido asiri cosmus durumda ya da zaten tek birşeye odaklı

Problem benim göbek adım oldu ..
Konuya odaklanır misin ?
Önemli senin düşüncelerin

Peki, elimden geldiğince ayıklamaya çalışayım.
Konuyu satır satır okuyorum:

1) Konuyu senden bağımsız düşünemem Witch önce bunda anlaşalım. Doğru bir karar için konuyu senle beraber tartmak lazım.

2) Hoşlanma olayı geliyor sanki, o kıvılcımdan bir yangın çıkmış gibi.

3)Senin romantik olduğunu bilmezdim. :) Ama şu bir gerçek, kadın ruhu eser miktar bile romantizm ister. Bu da kadının şahsi, sevdiği türden bir ilgiyi minimum da olsa alma istemi. Bunu görecek ki "Bu adam benim sevgime değer" diyecek. Sanırım bunu tartmaya çalışıyorsun içinde.

4) Şimdi sorularını cevaplayayım, sen de kendini gör; benim gözümde sen (Buradan edindiğim izlenimlere göre)
Evcilleşmesi için doğru aşkı bulması gereken, ruhuna dokunacak insanı bulması gereken bir aşk gezginisin. (Bana benziyorsun ama ben sen kadar değilim)

Bak senin için şirket yemeğine bile gitmedim seninle beraber olabilmek için eve geldim mı?
"Adam benim hoşlantımı görmüyor; göstermek için illa daha çok mu uğraşacağım, onun yoluna mı girmem lazım illa?" sorusu bu aslında. Seviyorsun; ama elbette kendini de seven bilinçli bir kadınsın ve verdiğin değerin karşılığını kendi istediğin tarzda görmek hakkın.

Sorunca anı mı yaşamıyor oluyor insan
Evet, anı yaşıyoruz hepimiz ama bu anların toplanıp, nasıl bir geleceğe doğru bizi götüreceğini de sevdikçe merak etmeye başlarız. Sanırım ciddi bir şeyleri istiyorsun Witch.

Yoksa gerçeği farkettiği için karşıdaki rahatsız mı oluyor?
Hayır, gerçeği fark etmek değil, aynı ritmde koşmadığınızı görüyor. O da kendini (Eğer seni seviyorsa) tartmalı, ben bu anların toplamına ne kadar ciddi baktım, cidden mutluydum ve biz bir arada bunu daha ciddi yaşamalı mıyız? diye kendine sorabilmeli. Kendini tanıyan insan, sevdiği kadını tanır. Ya kendini bilmiyor bu adam, ya seni sevmiyor.
Kendini bilmiyorsa, olgun değil, daha vakti var; seni, senin onu sevdiğin gibi sevmiyorsa da gönül eğliyor.
Kaldı iki seçeneğimiz.

Gun içinde aramaz mı insan mesela naptın yemek yedin mi ?
Canın sıkılıyor mu ?
Özledin mı ?
Üfff bitse de gelsem seni görsem demez mi insan?
Bu da ilişkinizin dinamiği ile alakalı. Eşim beni sevgiliyken arardı, ama her gün değil. Ben her gün aranmaya gelemem, bilirdi. Ama aradığında da konuşmalara doyamazdık orası ayrı. Burada da bir çelişki var; sen kendini fazla bağımsız gösterip, ona -beni arama- mesajını alttan alta verdin de adam seni sıkboğaz etmemek için aramadı mı? Yoksa hakikaten adam yukarıdaki iki seçenekten biri mi? Yani odun mu? Ya da pç mi?

Bütün bu anlattıklarım öküzlük belirtisi mı?
Abazalik mı?
Ben gerçekten mal miyim ?

Sen mal değilsin, hoşlanmaya başlamış (Yani hafif körlük bölgesine kaymakta olan) sevgi dolu, öfkeli ve anlamaya çalışan birisin.

3 tahlil noktan var bu adam için Witch;
1)Bu adam ya tahmin ettiğin kadar farkında/zeki değil, göremiyor.
2)Seviyor da, hani ayıptır söylemesi çıtır çerezlik seviyor.
3)Senin ne istediğini anlayamıyor.

Onunla konuş-doğru soruları sor ve onun konuşmalarına, beden diline bakarak, hangi seçenekte bir adam olduğunu incele. Sonra da içgüdülerini dinle. Kalbin huzursuzsa, muhtemelen içgüdülerin sana -o doğru adam değil senin için- demeye çalışıyordur.

Aynen öyleee!

Tam sevişmek iyidir falan yazacaktım ama vazgeçtim. Hiçbir şey paylaşamadığım bir adamla özelimi hiç paylaşacak değilim. Gerçek bir öküzmüş arkadaş!

SANİYENİ BİLE HARCAMAYA DEĞMEYECEK BİR ÖKÜZ NEONLU LAMBA OLSA ÖKÜZÜN ETRAFINI ÇEVRELERİM ŞUAN O DERECE

Evet tam anlamıyla abanmak
Senkronize şekilde karşılıklı değil ...
Her zaman sevişemem ama her zaman sevişmek istemememi trip olarak algiliyor.
Trip atmıyorum dediğim de sorun ne diyor

Yani kendi işini bitiriyor ve sizi düşünmüyor öyle mi?

erkek neslini çözen varsa tebrikler.öküz diyoruz ya yemin ederim öküzler daha sevimli gözünde kuran carpsinki

Ya tamam sevişmekte bi paylaşımdır ama paylaşım eksikliği durumu var sanki.

Ne bileyim seviş sonra vakit çöp değil ya hadi dışarda yiyelim, azıcık yürüyelim falan desin? Şehrine gitmişsin sana şehri gezdirsin, sonra gelince yine sevişsin yani konu burda sevişmek değil ki?

Şahsen ince ruhlu değil gibi, odun gibi ama yontarım hiç yorulmam dersen sen bilirsin, yine de son 2 gününü zehir etme son bi kez daha bak duruma yoksa ben şahsen yol verirdim, başka adam mı yok.

Valla ben olaya şu açıdan bakıyorum; 5 gün için bir araya gelindiyse her gün sevişmek istenmesi gayet mantıklı insan sevdiceğiyle kavuşunca bunu ister, istememesi abes olur, ancak; her gün sevişilir sevişilmesine de hergün "sadece" sevişilmez yani, gezersin de, sinemaya da gidersin, yemeğe de gidersin, eğlenceye de gidersin eve dönünce yine seviş sevişebildiğin kadar.. Bi de özel misafirin gelmişse şehrine yorgun da olsan şöyle bir gezdirirsin, güzel bi plan çıkarırsın, şehrin sevdiğin yerine, restoranına falan bi götürürsün evde tıkıp bırakmazsın misafiri yani ayıp denen bişey var. Anlayacağın sevişmek istemesi normal de öküzlüğü baki gibi

Gerçekten birşeyler hisseden bir erkek istediği kadar odun ve düşüncesiz olsun, hisleri yoğun olunca içinden nazik ve ince düşünceli biri çıkar. En odununun içinde bile vardır ilgi alaka gösterme.. Ben bu şahsiyetin size karşı bise hissettiğini sanmıyorum. Daha çok elinin altında tutmaya çalışıyor gibi.. Böyle biriyle aynı evin içinde hala durmaya devam etmeniz de saçma. Kendisine 'sex machine' arıyor herhalde.

Aramızda o mesajlarda bile belli olan bir çekim varsa ikimiz de abanabiliriz bence

Yani iki yetişkin ve bekar insan için hepsi normal o maddelerin..

Son 3 paragrafı anlamadım. Çok karışık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…