Sorunun cevabı belli mı?

Evet tam anlamıyla abanmak
Senkronize şekilde karşılıklı değil ...
Her zaman sevişemem ama her zaman sevişmek istemememi trip olarak algiliyor.
Trip atmıyorum dediğim de sorun ne diyor

Komik, zeki, yakışıklı, para kazanmasını bilen, karakterli biri değilse ve imkanın varsa hemen orayı terk et.

Komik değil.
Zeki sayılır.
Yakışıklı değil (çirkin denebilir )
Para kazanıyor.
Karakterini beğeniyordum taaa ki birlikte zaman geçirince bana olan tavrina kadar.
Sanırım mevziyi terketmek lazım

Abartiyor muyum sence
Normal mi bu yani ?

Evet tam anlamıyla abanmak
Senkronize şekilde karşılıklı değil ...
Her zaman sevişemem ama her zaman sevişmek istemememi trip olarak algiliyor.
Trip atmıyorum dediğim de sorun ne diyor

Komik değil.
Zeki sayılır.
Yakışıklı değil (çirkin denebilir )
Para kazanıyor.
Karakterini beğeniyordum taaa ki birlikte zaman geçirince bana olan tavrina kadar.
Sanırım mevziyi terketmek lazım

Abazalık o zaman dediğim gibi. Karşılıklı olsa o zamam hep sevişirsin, normal derim falan ama karşıdakinin düşüncelerine önem vermeyen bir insanla da olmaz yani. Sonuçta zaman kısıtlı sevişmenin dışında da anı biriktirmek lazım diye düşünüyorum.

Abartiyor muyum sence
Normal mi bu yani ?
Her ilişkinin kendi dinamiği vardır tabi aranızda ki ilişki nasıl tam bilemiyorum ama ben 5 günlüğüne o da "iş" için sevgilimin yanına gidersem hersey yolundaysa bulduğum her fırsatta sevişirim. Hani ruh halin bozuk olur canın sıkkındır anlaşılır mazeretler dışında sevişmek istememek bir sorun bence.
Acaba çekici gelmiyor mu sana?

Işte mesajlarda cilvelesme gibi .
Ama net ben seni .... ibaresi asılı değildi.
Mesajdayken kuzum diyen adam yanındayken witch diyor?!?!?!
Napsan, şimdi toparlansan mı ? Onun için hayatından bukadar vakit ayırdığın yeter. Bitmeli...
Kaç yaşlarındasınız ?

Yok benim asla tercih etmeyeceğim adamların basinda geliyor.

Hele ki duygusal bir insansaniz hani durumlarınızin ruh halinizin falan farkinda değil mi
Ne biliyim insan yatak istiyorsa bile az sabreder :)))
Ya gülücük koydum ama önce kadin ruhunu hazirlamak lazim bir iki konusma duygusal birseyler yürüyüş falan yok mu direk hadi modu çok itici değil mi ya

aynı görüşteyiz.. adam ! mide bulantısı yaptı bende...Üzüldüm de witch için. Feminen ruhum sıkıldı. Sevgini gösterme, ruhunu doyurma, anca tepiş! ... erkek işte. İzin vermesek keşke bizi kullanmalarına.

Ben dayanamam sanırım yüzüne söylerim.
Zaten belli ediyorum yüzüm falan düşer hemen istemedigim birsey olunca.

Witch hanımın soylemesi de yakindir bence :)))

Ben dayanamam sanırım yüzüne söylerim.
Zaten belli ediyorum yüzüm falan düşer hemen istemedigim birsey olunca.

Witch hanımın soylemesi de yakindir bence :)))

Ayy iyi dayanmış valla. Rahatsız oldum teee burdan, okuyunca bile. Sevgi aşk olsa, bi doyum olsa zaten kendiliğinden gelişecek bazı şeyler. Adam para verip yapar gibi yapıyor - sevgi yok aşk yok ilgi yok ... Kısacası faydalanıyor gibi hissettirdi.

Fırsat kollamış. Siz de istiyorsanız özel şeyler yaşanabilir ama yine de hanzo gibi aaa evde kadın var atlayayım denmez, nezaket gereği kadından beklenir böyle şeyler. Bence haklısınız üzülmeyin.

bu mesajdan sonra hoşuma gitmedi bu adam sadece abaza öküz bile bundan iyi derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…