- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Her mesajda bir ‘abanmak’. En çok dikkatimi çeken bu oldu, ki ‘abanmak’ olarak nitelediğine göre abazalık yani. Hani seni özledim, tenini özledim, ‘seninle’ sevişmeyi özledim vs değil. Herhangi bir duygusallık barındırmıyor gibi. Yazı şeklinden bunu anladım, bunu hissettim. Eğer yoğun hislerin vs yoksa boşver gitsin, eğer varsa da kurtulmaya bak. Çünkü düşünceleriniz, beklentileriniz bir değil kesinlikle.
Komik, zeki, yakışıklı, para kazanmasını bilen, karakterli biri değilse ve imkanın varsa hemen orayı terk et.
Ama hayatım sadece 5 gün için beraberseniz çılgınlar gibi sevişilir yani. Hadi 1 aylığına gitsen o da hergün sevişmek istese her arada derede tamam ama gündüz iş aksam da liseli gibi beraber uyuyalım... olmaz ki. Mümkün mü? Değil.
Evet tam anlamıyla abanmak
Senkronize şekilde karşılıklı değil ...
Her zaman sevişemem ama her zaman sevişmek istemememi trip olarak algiliyor.
Trip atmıyorum dediğim de sorun ne diyor
Komik değil.
Zeki sayılır.
Yakışıklı değil (çirkin denebilir )
Para kazanıyor.
Karakterini beğeniyordum taaa ki birlikte zaman geçirince bana olan tavrina kadar.
Sanırım mevziyi terketmek lazım
Her ilişkinin kendi dinamiği vardır tabi aranızda ki ilişki nasıl tam bilemiyorum ama ben 5 günlüğüne o da "iş" için sevgilimin yanına gidersem hersey yolundaysa bulduğum her fırsatta sevişirim. Hani ruh halin bozuk olur canın sıkkındır anlaşılır mazeretler dışında sevişmek istememek bir sorun bence.Abartiyor muyum sence
Normal mi bu yani ?
witch hunt , sence aranızda gerçek bir aşk-sevgi varmı ? uzaktayken nasıldı iletişiminiz.
ayni frekansın insanı değilsiniz gibi...
Napsan, şimdi toparlansan mı ? Onun için hayatından bukadar vakit ayırdığın yeter. Bitmeli...Işte mesajlarda cilvelesme gibi .
Ama net ben seni .... ibaresi asılı değildi.
Mesajdayken kuzum diyen adam yanındayken witch diyor?!?!?!
Napsan, şimdi toparlansan mı ? Onun için hayatından bukadar vakit ayırdığın yeter. Bitmeli...
Kaç yaşlarındasınız ?
Yok benim asla tercih etmeyeceğim adamların basinda geliyor.
Hele ki duygusal bir insansaniz hani durumlarınızin ruh halinizin falan farkinda değil mi
Ne biliyim insan yatak istiyorsa bile az sabreder :)))
Ya gülücük koydum ama önce kadin ruhunu hazirlamak lazim bir iki konusma duygusal birseyler yürüyüş falan yok mu direk hadi modu çok itici değil mi ya
Valla yaşlarınızda bu durum için fazla büyük.32 _35
aynı görüşteyiz.. adam ! mide bulantısı yaptı bende...Üzüldüm de witch için. Feminen ruhum sıkıldı. Sevgini gösterme, ruhunu doyurma, anca tepiş! ... erkek işte. İzin vermesek keşke bizi kullanmalarına.
Ben dayanamam sanırım yüzüne söylerim.
Zaten belli ediyorum yüzüm falan düşer hemen istemedigim birsey olunca.
Witch hanımın soylemesi de yakindir bence :)))
Fırsat kollamış. Siz de istiyorsanız özel şeyler yaşanabilir ama yine de hanzo gibi aaa evde kadın var atlayayım denmez, nezaket gereği kadından beklenir böyle şeyler. Bence haklısınız üzülmeyin.Tanıyanlar muhakkak olacaktır ama konuyu benden bağımsız olarak düşünmenizi en başta rica ediyorum.
Düşünün ki yaklaşık 1 yıldır tanıdığınız zamanla hoşlanmaya başladığınız biriyle bir kaç zamandır iş dışında,ufak ufak cilvelesmelerle alakalı mesajlar geçiyor aranizda sonrasında kısa süreli bir organizasyon için aynı şehirde bulunuyorsunuz ve aynı evi paylaşıyorsunuz .
Bu erkek kişisi 5 gün boyunca sizinle nasıl ilgilenmeli ?
Yoğunum,yorgunum eve gidelim mi sorusundan sonra eve gelip bi kaç müzik dinleyip bi şeyler atıştırıp üzerinize mı abanmalı ?
Yoksa yahu sen zaten 5 gün için burdasın
Hadi gidelim yürüyelim
Olmadi sinemaya gideriz
Olmadi çekirdek çitleriz
Olmadi eve malzeme alıp beraber yemek yapalim sonra da film açarız .
Dizine yatayım ya da sen benim dizime yat
Ya da sadece susalim,olmadi sadece konuşalım mı demeli ?
Yoksa daha ne yapabilirim
Bak senin için şirket yemeğine bile gitmedim seninle beraber olabilmek için eve geldim mı?
Sorunca anı mı yaşamıyor oluyor insan
Yoksa gerçeği farkettiği için karşıdaki rahatsız mı oluyor?
Gun içinde aramaz mı insan mesela naptın yemek yedin mi ?
Canın sıkılıyor mu ?
Özledin mı ?
Üfff bitse de gelsem seni görsem demez mi insan?
Bütün bu anlattıklarım öküzlük belirtisi mı?
Abazalik mı?
Ben gerçekten mal miyim ?
Teşekkürler...
bu mesajdan sonra hoşuma gitmedi bu adam sadece abaza öküz bile bundan iyi derimSoruyorum mesela benim konuşmaya ve kafami boşaltmaya ihtiyacım var.
Tamam konuşalım diyorum ki benim hissettiklerimi sen hissediyormussun gibi hissetmiyorum o yüzden moralim bozuluyor.
Hiç bir b.ku saklayamam anında yüzüme yansir.
Aslında kavga etmek değil-dir niyetim ama karşıdaki böyle anlıyor.
Ve net konuş dememe karşılık anı yasa diyor .
Ya tamam anı yasayalım da tavşan gibi alt alta üst üste değil bi izn ver başka biseyler paylaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?