- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Yani kendi işini bitiriyor ve sizi düşünmüyor öyle mi?
Ya tamam sevişmekte bi paylaşımdır ama paylaşım eksikliği durumu var sanki.
Ne bileyim seviş sonra vakit çöp değil ya hadi dışarda yiyelim, azıcık yürüyelim falan desin? Şehrine gitmişsin sana şehri gezdirsin, sonra gelince yine sevişsin yani konu burda sevişmek değil ki?
Şahsen ince ruhlu değil gibi, odun gibi ama yontarım hiç yorulmam dersen sen bilirsin, yine de son 2 gününü zehir etme son bi kez daha bak duruma yoksa ben şahsen yol verirdim, başka adam mı yok.
Gerçekten birşeyler hisseden bir erkek istediği kadar odun ve düşüncesiz olsun, hisleri yoğun olunca içinden nazik ve ince düşünceli biri çıkar. En odununun içinde bile vardır ilgi alaka gösterme.. Ben bu şahsiyetin size karşı bise hissettiğini sanmıyorum. Daha çok elinin altında tutmaya çalışıyor gibi.. Böyle biriyle aynı evin içinde hala durmaya devam etmeniz de saçma. Kendisine 'sex machine' arıyor herhalde.
Selam witch.
İyi olmana sevindim.
Duyguların normal.
Sen mal değilsin.
Adam bana seviyor gibi gelmedi maalesef..
Yani bedenini seviyor evet ama ruhunu..
Bilemedim.
Vay witch gelmis nerelerdeydin yahubanlanma sakin gelir gelmez :) konuyla ilgili yorumum da ayril derhal..
Adam karaktersiz. Net. yol ver gitsinHoşgeldin kuzucuk..
Yaw aslında baslamamisti ki zaten.
Bu dedi ki sen buraya gelince seninle konusucaz.
Telefonda olmuyo anlatamiyorum.
Eeeee geldik ne bi konuşma ne bi şey.
Yalandan bana işlerin ne kadar zor olduğunu,adının davalara karıştığını,yok onun yüzünden bi kaç insanin daha kötü oldugundan falan bahsetti
Sıkıldım bende offf bunları dinlemeye gelmedim ben dedim .Sorumlusu ben değilim 4 gün için geldim sıçtın içine.
Vay efendim ben onun dertleriyle ilgilenmemişim
Vay efendim bu onun çok zoruna gitmiş
O anne şevkatli birini ariyomus
Yok bana saygı duymasaymis eve bile gelmezmiş
Bu saatten sonra BEN im yaptıklarımdan sonra aramızda bir şey olması çok zormus .
Zamana bırakabilmiş.
Bende dedim ki
Gardas sektir git
Adam karaktersiz. Net. yol ver gitsin
Olsun en baştan niyetini belli etti en azından. Bazısı uzun süre kendini kamufle ediyo kadın iyice aşık olunca kötü davranmaya başlıyo o daha kötü. Kendi kaybetti boşver sen çok daha iyilerine layıksınZaten başka ne yapabilirim ki ?
Karşımda malin önde gideni biri var
Bu yaptıklarından sonra kapıma gelip köpek olsa nolur .
Zaten çok zor ısınan bi yapım var
Nasıl olduysa buna kapılıyodum
Geldi midemde uçuşan bütün kelebekleri öldürdü...
Olsun en baştan niyetini belli etti en azından. Bazısı uzun süre kendini kamufle ediyo kadın iyice aşık olunca kötü davranmaya başlıyo o daha kötü. Kendi kaybetti boşver sen çok daha iyilerine layıksın
Hep bahaneler...Hoşgeldin kuzucuk..
Yaw aslında baslamamisti ki zaten.
Bu dedi ki sen buraya gelince seninle konusucaz.
Telefonda olmuyo anlatamiyorum.
Eeeee geldik ne bi konuşma ne bi şey.
Yalandan bana işlerin ne kadar zor olduğunu,adının davalara karıştığını,yok onun yüzünden bi kaç insanin daha kötü oldugundan falan bahsetti
Sıkıldım bende offf bunları dinlemeye gelmedim ben dedim .Sorumlusu ben değilim 4 gün için geldim sıçtın içine.
Vay efendim ben onun dertleriyle ilgilenmemişim
Vay efendim bu onun çok zoruna gitmiş
O anne şevkatli birini ariyomus
Yok bana saygı duymasaymis eve bile gelmezmiş
Bu saatten sonra BEN im yaptıklarımdan sonra aramızda bir şey olması çok zormus .
Zamana bırakabilmiş.
Bende dedim ki
Gardas sektir git
Hep bahaneler...
Net karaktersiz.
Sevişmeyi ya da sevmeyi de bildiğini sanmıyorum.
Kendine gelince böyle bir tipe katlanmadığın için kendini tebrik edeceksin.
Hoşuna gitmissindir, yaralıyım demesen de o anlamıştır. Asıl hedefi olan şey için şansını denemistir. İnan üzerinde düşünmeye bile değmez. Geçecek inan bu günler. Kendini kullanılmış da hissetme. Karşılıklıydı ilişkiniz.Niye beni hedef seçti anlamiyorum .
Zaten normal bi hayatım yoktu .
Ne gerek vardi ki zaten arkadaştık biz öyle daha güzeldi.
Neyse tecrübe olarak kod layayim kafamda ..
Hoşuna gitmissindir, yaralıyım demesen de o anlamıştır. Asıl hedefi olan şey için şansını denemistir. İnan üzerinde düşünmeye bile değmez. Geçecek inan bu günler. Kendini kullanılmış da hissetme. Karşılıklıydı ilişkiniz.
Tanımıyorum ama seni içim ısındı sana. 1 2 yıl sonra hersey bambaşka olacak inan.
Vicdan micdan yazdigina gore sen bu islerin kadini degilsin witch(duygusuz sex vs)
Ruhunu yaralar bu tarz iliskiler.
Aslında hata birşeyleri izah etmeye çalışmakta malesef. Baktın ilk falsoyu verdi mi haberi bile olmadan basıp gidicen o da kendini yiyip bitirecek noldu şimdi diye düşünmekten. Ama işte biz kadınlar illa birşeyleri anlatıcaz karşı tarafı ikna etmeye çalışıcaz. Huyumuz bu.. Kadın ne söyler erkek ne anlar işte...Bu gece sex machinesi gidiyor .
Ne halt ederse etsin ...
Isın en kötü yani ne biliyor musun kendimi ona anlatmaya çalışmak sanki kör kütük aşık mısım da nolur bir seyler yasayalım boyutuna geldi .
Ifadelerimi yanlış anladı.
Ben sadece onun bana nezaketsiz ,duygudan uzak davrandığını söylemek istedim.
Aslında hata birşeyleri izah etmeye çalışmakta malesef. Baktın ilk falsoyu verdi mi haberi bile olmadan basıp gidicen o da kendini yiyip bitirecek noldu şimdi diye düşünmekten. Ama işte biz kadınlar illa birşeyleri anlatıcaz karşı tarafı ikna etmeye çalışıcaz. Huyumuz bu.. Kadın ne söyler erkek ne anlar işte...
Tanıyanlar muhakkak olacaktır ama konuyu benden bağımsız olarak düşünmenizi en başta rica ediyorum.
Hadi gidelim yürüyelim
Olmadi sinemaya gideriz
Olmadi çekirdek çitleriz
Olmadi eve malzeme alıp beraber yemek yapalim sonra da film açarız .
Dizine yatayım ya da sen benim dizime yat
Ya da sadece susalim,olmadi sadece konuşalım mı demeli ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?