Soruşturma olur mu sizce

melisqw

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2023
59
4
18
30
İyi günler arkadaşlar. Öğretmenim, cuma günü 8 günlük rapor aldım. Müdür yardımcıma attım ama okula gidip dilekçe vermem gerekiyormus öyle dedi. İl dışına çıktım ailemin yanina gelmem gerekiyordu. Sizce bir problem olur mu? Biraz uzaktayım göreve cagrilma ya da ceza yeme durumum var mı biraz korkmaya basladim

Babamın rahatsizligi sebebiyle il dışına geldiğimi söyledim zaten saklamadim

Benim de ayni durum var rapor aldim annem rahatsizlandi daha dogrusu ameliyat oldu diye kurum amirlerinin bilgisi vardi onaylanmis olur yazisi . Yalniz valilik yaziyi geri gondermis hakem heyetine gonderin diye kurum amıri beni aradi mudurler refakat izni istiyor diye hastaneden ciktim refakat iznim vardi onu kullandim zaten sonrasinda raporu iptal et diye aradi amirim iptal ettim .ise basliycam ama bu sefer de mudurluk personel tahakkuk eger sgkdan iptal edildigine dair yazi getirmezsen kesinti olur diyor bir dahaki aydan cunku benim 10 gunluktu .Sgk da bizde rapor gorulmuyor iptal edilmis denildi .Bir kadin var kurumda artniyetli sef tahakkuka bakiyor onvrden de oxluk hakki konusunda tartismisti benle o da tutturmus hakem heyeti diye benim iptal olan raporumu heyete gonderme durumu var mi bu kadinin tum mudurlerim biliyor annemin ameliyatindan dolayi aldigimi

Mebde mı çalışıyorsunuz siz de? Ben de böyle şeyler yaşamaktan korkuyorum cuma günü aldım raporu

Mebde mı çalışıyorsunuz siz de? Ben de böyle şeyler yaşamaktan korkuyorum cuma günü aldım raporu
Yok meb degil baska kurum ama benim kurum amirim zaten biliyor durumumu il mudurum de biliyor sef denilen artniyetli kendi kendine gelin guvey olmus durumda zorbalik ederse sendikaya bildirecegim o kim ki amirlerden ustun degil sonucta

Raporlu iken niye dilekçe veriyorsunuz ki? Dilekçe vermek için okula gidebilecek haliniz olsa rapor almazsınız zaten

Yok meb degil baska kurum ama benim kurum amirim zaten biliyor durumumu il mudurum de biliyor sef denilen artniyetli kendi kendine gelin guvey olmus durumda zorbalik ederse sendikaya bildirecegim o kim ki amirlerden ustun degil sonucta
Sizin son durum ne oldu hocam var mı gelisme

Eğer hasta olmadan rapor aldıysanız ve idareciniz bundan şüphelendiyse soruşturma açılabilir. Raporunuz incelenir başka bir hastaneye sevk edilirsiniz.

Hangi hastaligi beyan ettiniz?
10 gun rapor icin ciddi kanitlar olmali, suphe cekmemeli
Bu konu asla onayladigim birsey degil ama ayri konu
Umarim sevk edilir ve bu is tamamen kalkar. Boyle bir yol hic olmamali secenek yoktu bir sebep degil

Müdürünüz raporu kabul ettiyse ve heyete göndermediyse sorun olmaz. Heyete gönderirse ve hasta olmadığınız anlaşılırsa, rapor veren doktor ve siz ceza alırsınız.

Ne yazacakmışsın dilekçeye, hayatımda böyle bir şey duymadım. Müdürüne sen açıkça raporu bu sebepten alıyorum dememiş miydin??? Demişsen ve sana tamam hocam geçmiş olsun demişse bir sorun çıkmaması lazım.

Raporlu iken başka bir ilde olamazsınız. Normalde problem olmaz ama gıcık amiriniz varsa başınız ağrır.

Hangi hastaligi beyan ettiniz?
10 gun rapor icin ciddi kanitlar olmali, suphe cekmemeli
Bu konu asla onayladigim birsey degil ama ayri konu
Umarim sevk edilir ve bu is tamamen kalkar. Boyle bir yol hic olmamali secenek yoktu bir sebep degil
Siz öğretmen misiniz merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…