Soruşturma olmaz,sadece sizi uğraştırmak istemiş.sıkıntı yokBabamın rahatsizligi sebebiyle il dışına geldiğimi söyledim zaten saklamadim
Yok meb degil baska kurum ama benim kurum amirim zaten biliyor durumumu il mudurum de biliyor sef denilen artniyetli kendi kendine gelin guvey olmus durumda zorbalik ederse sendikaya bildirecegim o kim ki amirlerden ustun degil sonuctaMebde mı çalışıyorsunuz siz de? Ben de böyle şeyler yaşamaktan korkuyorum cuma günü aldım raporu
Raporlu iken niye dilekçe veriyorsunuz ki? Dilekçe vermek için okula gidebilecek haliniz olsa rapor almazsınız zatenİyi günler arkadaşlar. Öğretmenim, cuma günü 8 günlük rapor aldım. Müdür yardımcıma attım ama okula gidip dilekçe vermem gerekiyormus öyle dedi. İl dışına çıktım ailemin yanina gelmem gerekiyordu. Sizce bir problem olur mu? Biraz uzaktayım göreve cagrilma ya da ceza yeme durumum var mı biraz korkmaya basladim
Sizin son durum ne oldu hocam var mı gelismeYok meb degil baska kurum ama benim kurum amirim zaten biliyor durumumu il mudurum de biliyor sef denilen artniyetli kendi kendine gelin guvey olmus durumda zorbalik ederse sendikaya bildirecegim o kim ki amirlerden ustun degil sonucta
Eğer hasta olmadan rapor aldıysanız ve idareciniz bundan şüphelendiyse soruşturma açılabilir. Raporunuz incelenir başka bir hastaneye sevk edilirsiniz.İyi günler arkadaşlar. Öğretmenim, cuma günü 8 günlük rapor aldım. Müdür yardımcıma attım ama okula gidip dilekçe vermem gerekiyormus öyle dedi. İl dışına çıktım ailemin yanina gelmem gerekiyordu. Sizce bir problem olur mu? Biraz uzaktayım göreve cagrilma ya da ceza yeme durumum var mı biraz korkmaya basladim
Siz öğretmen misiniz merak ettimHangi hastaligi beyan ettiniz?
10 gun rapor icin ciddi kanitlar olmali, suphe cekmemeli
Bu konu asla onayladigim birsey degil ama ayri konu
Umarim sevk edilir ve bu is tamamen kalkar. Boyle bir yol hic olmamali secenek yoktu bir sebep degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?