Soruya bak:Nerden öptün?

Gerçekten iyiki erkek değilim, erkek olsam herhalde turkiyede hic bi kadına yaklaşamazdım korkudan .
Yok nerden demişmis ? Ne var bunda anlamıyorum, sanki zorla opmus gibi millette doldurmuş altını .
Insanlar opusmeyi koklasmayi ne sanıyor yahu

Valla ben kadın halimle bazı kadınlara nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum bazen. Allah erkek milletine sabır versin.

Demek nereden öptün :işsiz: fazla ergen.
Bence arkadaşınıza benim bu ilişkiden beklentim bu değil deyin eğer iletişimi kesmek isterseniz. Bir insan şakacı,esprili olabilir ama üç aydır tanıdığı biriyle bir ilişkiye başladıysa bu espri fazla çiğ kalıyor. Soriii:KK12:

Bana çocukça şımarıyormuş gibi sormuş geldi. Diğer türlü de olsa böyle muhabbetlere girmek istemiyorsanız dümdüz yanaktan dersiniz ya da espirisine alnından öpüyorum falan diye geçiştirebilirdiniz.
Adam belki siz gidiyorsunuz diye giderayak daha samimi flörtöz konuşmanın kapısını açmak istemiş, siz istemiyorsanız kapatırsınız. Flört ettiğiniz birinden bunu istemek, şansını denemek suç mu?

Cok yakinsaniz soru tuhaf degil.. ayrica bas git 3 ay bu 3 yil degil ki yillarini bana harcadi demiyceksin yani. Belkide zaten bi kac haftada bitecek

Tilifonunu engelle öküzün tam bir odunmuş.boyle öküzle görüşülmez bile

Bence mesajla bitir.. kapatmadan önce son dediğinden sonra uygun insanlar olmadığımızı hissettim ne sen beni mutlu edebilirsin ne ben seni, ama arkadaşlığımızın bozulması için bir sebep göremiyorum kendine iyi bak yolun açık olsun gibisinden. Mesajla hallet ve ingiltereye gitmeden hallet ki gitti oralarda buldu birini olmayasın.

Densizmiş bu arada

Kizlar uni son sinif ogrencisiyim. Buraya dikkat edin cunku birkac satir sonra “yuh” cekmeniz icin ihtiyaciniz olacak.
Arkadas ortamimizdan biri vardi benden hoslanan, arkadaslarimin da israri ile ben bu cocuga bir sans vermeye karar verdim. Gayet olgun, efendi bir cocuga benziyordu.
Biz konusmaya basladik iste eve birakmalar hafif flortoz davranislar.. ben ingiltereye gidiyorum dil okulu icin 3 ay. Gorusemeyecegjz ama sen istesen de istemesen de ben seni bekleyecegim dedi. Az sonra ucagim var ve dun son tel konusmamizdi. Ben teli hep “hadi opuyorum gorusuruz” diye kapatirim agiz aliskanligi. Buna da demisim ve sordugu soru: nerden?
O kadar sogudum ki anlatamam. Ergen ergen muhabbetler ya. Cok sinirliyim kizlar ben bu cocukla bitirmek istiyorum birazdan aricam ama ayni arkadas ortamindayiz cok da yikip dokmeyecek sekilde ama onun patavatsizligidan dolayi bittigini anlatacak sekilde nasil bitirebilirim? Ne diyeyim taktik ne olur acil...

Bir haftadır görüşüyorsan eğer bana da saçma geldi. Ben sana ısınamadım boşuna beklemeni de istemem Allah’a emanet de bitsin

Aman Allahım okur okumaz yuh dedim. Allah bu pipililerin gazabından korusun bizi. Namusumuza göz dikiyorlar hep. Benim eşim ilk buluşmada ayrılırken sağ yanağımdaki gamzeme minnak bir öpücük kondurmuştu. Gamzem hakkında konuştu sonra ahsjsjs. Hiç gamzemin ırzına geçme arzusu olduğunu düşünmedim. Çok masum, güzel bir andı. Ben bana olan hislerinden emindim, yaptığı eylemler ve söylediği sözler itici gelmiyordu o yüzden. Sevmediyseniz ayrılın da nerden dedi diye tecavüzcü coşkun muamalesine lüzum yok. Ergen esprisi ama o kadar yani.

Bir daha yazdığında ben olsam söylerdim.
Bu şekilde söyledin ve ben bu tür konuşmalardan hoşlanmıyorum, karakterlerimizin uyuştuğunu düşünmüyorum senin için önemsiz bir detay olabilir ama benim için öyle değil. Üzgünüm arkadaş kalsak iyi olur ortak çevremiz var daha yüzyüze bakıcaz ama seninle ileri götürmek istemiyorum.
Der ekran görüntüsünü de samimi bir arkadaşıma atardım sonra hepsi öğrenir zaten 😄

O konuşmanın sonundaki sözün herşeyi başlamadan bitirdi ben böyle vıcık vıcık konuşmaları sevmiyorum .Git nerenden istersen orandan opturecek birisini bul o ben değilim de ....

Back
X