soruyorum cevap bulamiyorum. :((

Nisaberatim

Bekleyen bir duam var sana ulaşsın Rabbım❤
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
4.836
6.658
88
31
Kizlar bi cok yerde sordum ama cevap bulamadim bilmedgm ve yasamadgm icin yasayanlar veya bilgisi olanlar lutfen yardmci olsn...
MALESEF SUAN hamileligede yoramiyrm daha yumurtlamadan sonraki 4. Gun keske oyle olsa ama degildr tabi ki ama gogus uclarim sizliyor ve bznde sanki simsek var gibi bi sizlama oluyor bi yerdeusutmektn bahsetmisler olablrmi acaba bu iki gundur boyle bu gun daha fazla

Cnm herkeste farklı olabilir ama bu saydiklarini yum. döneminden sonra hissetmeye başladım ve titreme geliodu arada bende şuanda çok şükür hamileyim bu saydiklarin hamilelik belirtisi bence

Canım umutlandirmakta istemem ama benim adete 10 gün kala aynı dediğin gibi ağrı oluyodu bir sanki heran adet olcakmisim gibi sancim vardı
Gebelikle ilgili olablr dyrsn yani insallah olsa heray negatif olnca bide yumurtlamann 4. Gunu ya hani o yuzdn aklima gelmyr insallah oyle ciksa cnm sagolasn Rabbim bebisini sana bagslasn insallah

Cnm herkeste farklı olabilir ama bu saydiklarini yum. döneminden sonra hissetmeye başladım ve titreme geliodu arada bende şuanda çok şükür hamileyim bu saydiklarin hamilelik belirtisi bence
Ilk defa yasyrm normlde bata 6 gun kala baslar sizlamaya simdi yum. 4 gun snra oluncada acaba usuttummu dedim sagol cnm dua et sonuc o olsun zatn 9 gun snra test yapcm 13. Gun cikar dyolar genelde insallsh cikar artk cikmazsa bu ayda esimi ikna edip hastaneye gotrcm bu ayla 14. Ay olck

Gebelikle ilgili olablr dyrsn yani insallah olsa heray negatif olnca bide yumurtlamann 4. Gunu ya hani o yuzdn aklima gelmyr insallah oyle ciksa cnm sagolasn Rabbim bebisini sana bagslasn insallah
Olabilir cnm ben aynı şeyleri yaşadığım için diorum yani inş da hamilesindir Rabbim en kisa zamanda nasip etsin.. ama kendini Şartlandırma olur mu rabbime havale et duani et ona Sığın negatif çıkarsa da üzülmek yok tmm mi gusel haberlerini bekliorum :)

Canım umutlandirmakta istemem ama benim adete 10 gün kala aynı dediğin gibi ağrı oluyodu bir sanki heran adet olcakmisim gibi sancim vardı

Cevap verdgnz icinde Allah razi olsun dualarnizi esirgemeyin (karninizdaki meleklerinde duasina ihtyacm var)

Tamm cnm Rabbim herseyn hayirlisini bilir verir dyrm :))
Mutlaka haber vrcm

Senden de allah razı olsun cnm isteyen herkese dua ediorum inş en kisa zamanda nasip olur sende bize dua et olur mu :) aklına takılan bişe olursa sorabilirsin
Edyrm tabikide hersey hamile kalmakla bitmiyo kalincada kaybetme korkusu oluyodr o yuzdn cok edyrm Rabbim sizi kavustrsun ve sagliklica bi omur nasip etsn :)

Anlıyorum canım benimde 4.5 sene sonra oldu o tek çizgiyi görmekten nefret ediyodum ama bebegim süpriz yaptı bana☺ inşallah senin meleginde seninledir

yumurtlamayı ovulasyon testiylemi belirlediniz yoksa takvime goremi

Cnm belki adeten hemen sonra hamis kalmissindir oyuzden belirtilerrinde erken olmustur

Evet bi yerdede oyle yazyrdu da o ihtimal daha agr basti yasayn oldmu diye bi sormk istdm cnm
sagolasn bklm gecmezse o zmn bi suphe olur bbde usutmednse gecer ztn thminimce

Cnm belki adeten hemen sonra hamis kalmissindir oyuzden belirtilerrinde erken olmustur
Kizlar sizinle konusmustk hpnz cecap vernstnz sorularma Allah razi olsun 3 test yaptm ve sili cizgi cikti yarin kan vermeye gitcm insallah oda pozitif cikar dualarinizi esirgemeyin yarin haber vercm sonucu size eger kandada onaylanrsa bu belirtiler erken belirti olarak acicam bnm gibi merak eden arkadaslara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…