Soruyorum o kadınlara

El ele tutusmakta mi suç olmus. Elini tutmak icin birinin kapmasi mi lazim? 1 metre ayri yuruyelim bari. Ne cok rahatsiz olmuşsunuz.
Sorun el ele tutusmak değil adamın elini tutarken etrafında ki kadınlarin eşine yada sevgilisine baktigini düşünen insanlar var. O tavrı takilanlar var. Rahatsız olsam eşimin elini tutmam ama etrafimdaki kadınlara da eşime göz koymuş gibi muamele yapmıyorum en azından.

Tamam en yakışlıklı koca seninmiş öğrenmiş olduk

Bende tembihliyorum valla ama yine unutuyor bir insan şikayetini bilmez mi aklıma geldikçe gülüyorum ama o an çok sinir bozucu oluyor gerçekten

Adamin elini tutarken kadinin ne dusundugunu nereden anliyorsunuz Allah askina hic kocasina bakcaklarmis gibi el tutan kadin gormedim. Aman ya her harekete bir anlam yuklemeyin yahu

Konu sahibi siz de abarttikca abartmissiniz. Kocasinin yerine tahlil icin kan vermek bile isterlermis de bla bla bla. Akil var mantik var. Benim bir ayagim hep hastanedir. Daha hicbir hemsire bana sikayetiniz nedir diye sormadi. Ama dahiliyeye gittigimde hemsire hemen tansiyonumu olctu. Benim tansiyon sorunum yok dedim ama bu bolumde tansiyon olcturmek zorunlu ded~ Eger siz de ayni bolumdeyseniz, hic sikayetini sormadan direk tansiyonu olcebilirsiniz boyle bir uygulama varsa. Haaa gerci o zaman da kadinlar onun yerine benim tansiyonumu ölcun derler dimi?
Bu arada keske azicik noktalama isareti kullansaymişsiniz. O zaman daha etkileyici bir konu olurdu.

Bende tembihliyorum valla ama yine unutuyor bir insan şikayetini bilmez mi aklıma geldikçe gülüyorum ama o an çok sinir bozucu oluyor gerçekten
Benimki korkuyor, doktor ve hastane fobisi var. Her şeyi anlatırsa 2 gün ömrün kaldı diyecekler sanıyor. Yarın doktora gidecek tek başına zorla randevu aldım, bana mesaj atmış kötü bir şey çıkarsa üzülme diye. :))

Kocasının yerine kan vermek mi? Ahahahaha bunu atlamışım :))

Adamin elini tutarken kadinin ne dusundugunu nereden anliyorsunuz Allah askina hic kocasina bakcaklarmis gibi el tutan kadin gormedim. Aman ya her harekete bir anlam yuklemeyin yahu
Sanirim birbirimizin nelerle karsilastigini bilmedigimiz için böyle rahatlıkla dalga geçer gibi konuşuyoruz

Allah yardımcın olsun cnm fobisi varsa daha kötü inş alışır zamanla :)

Annelere göre çocukları dünyada eşsizdir. Karga yavrusunu şahin görürmüş. İnşallah bebeğiniz olsun hayırlısıyla anlarsınız
Ayyyyy Allah ağzınızdan duysunnn arkadasim tesekkur ederim.
Insallah insallah en tez zamanda hayirlisiyla

Keyfimden sormuyorum keyfimden de vitallerine bakmıyorum acilde çalışıyorum bilmem anlatabildim mi neden abartayım günlük yaşadığım şeyler bunlar ve sadece bizim sektorde yokmus burda okumus görmüş olduk siz cok bir tepki verdiniz belliki o türe özgüsunuz

He canim o ture ozguyum. Ben de tam bunu soylemeni bekliyordum. Noktalama isareti kullanamayan birinden, daha zekice bir cevap da beklenemezdi dogrusu. Ben de o diger kadinlar gibi esim hastaliktan kivranirken falan, onu hemsireden kiskanmakla meşgulum. Ne yapayim, acillerde hastalarla o kadar ilgileniyorlar kiskanmadan edemiyorum.
Acilde bos yatak bulduk gectik de, halimizi soran biri oldu da, biz nasil manyaksak artik kiskanmak derdindeyiz hep.

Hastanede ben de çok denk geldim, karısını/kocasını kıskanan insanlara. Özellikle erkeklerde çok daha fazla, "tedavi seansları kısa sürse kocam kıskanıyor " diyen insan bile duydum erkek diş hekimine. Yok gibi geliyor ama kıskanan eşler de çok ama çok fazla.

Bu tip kadınların kocaları aldatsa bile adam kandırılmıştır başka kadın onu kandırmıştır asla kocası suçlu değildır arkadaşlar onların kocaları onlara aşıktır sadece başkaları kocalarını kandırır

Zaman malum ve eşi aldatmasa bile baştan " ben aldatilmam her an tetikteyim " modunda birileri var.

Aldatmayi fiziksel temas saniyorlar ya adam bi bakışlik görür sevdalanir ya da adam eski sevgiliyi gönlünde tutuyordur hala her şey olabilir ama Onlar kafayi diğer kadinlara takarlar.

Sizin de istemediginiz otlar burnunuzun dibinde yasiyorsunuz, bana da öyle olur. Asalaklardan gıcık kaparim genelde denk gelirim miknatis gibi çekiyor muyum ne

Aldirmayin siz kendinizden mesulsunuz size saygısızlık olursa hadlerini bildirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…