- 4 Nisan 2018
- 1.192
- 2.013
- 53
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Sorun el ele tutusmak değil adamın elini tutarken etrafında ki kadınlarin eşine yada sevgilisine baktigini düşünen insanlar var. O tavrı takilanlar var. Rahatsız olsam eşimin elini tutmam ama etrafimdaki kadınlara da eşime göz koymuş gibi muamele yapmıyorum en azından.El ele tutusmakta mi suç olmus. Elini tutmak icin birinin kapmasi mi lazim? 1 metre ayri yuruyelim bari. Ne cok rahatsiz olmuşsunuz.
Tamam en yakışlıklı koca seninmiş öğrenmiş oldukOhaaaa acaba ben cok mu large im suan kendimi sorgulamaya başladım.
Allah var kocamda yakışıklıdır . Yani cok aşırı yagusuuuuklu degil de,havai style tshort gomlekler alıyorum ona cok yakisiyor sac sakal modeline de ben karar veriyom herkes begendi bu sac sana daha güzel olmus abi dediler..bir hastane,eczane,magazaya heryere gideriz bazen orda kadinlar satis yapan falan esimle diyologa girer mesela bunuda denermisiniz size cok yakışır tarzinda sunlar indirimde falan ya da ne bilim birsey alcaz esim numarasini bırakır gelince beni arayin diye kadinlarda güleryüzlü falan dikkat bile etmem evlimi bekarmi yüzüğü varmi da acikcasi hatta. Ben hep arabada beklerim esim iner gider alir bazi seyleri ay ben cok saskinim suanda millet delirmis mi kadin dogumcuya da beraber girdik koskoca 50 yasinda doktor esimle konustu güleryüzlü bir insandi benlede ayri konustu tokalasti ciktik esim dediki mukemmel bir doktormus askim bi annemi.goturdugum bi de bu dedi biz cocuk istiyoruz biraz uğraşıyoruz. Valla insanin fikri neyse zikri o oluyor yazik boyle buldumcuk erkek delisi kadinlara yazik ya saka gibi gercekten alsinlar kocislerini basina calsinlar
Ben kiskanc miyim deli gibi kiskancim arada belli de ederim ama esime güveniyorum guvenmesem esim olmazdi herhalde millet sasirmis
Bende tembihliyorum valla ama yine unutuyor bir insan şikayetini bilmez mi aklıma geldikçe gülüyorumBen korkuyorum birgün azar yiyeceğim diye. Çekine çekine devamını getiriyorum. Başım sürekli ağrıyor diyor. Sen boynunda omuzlarında olan ağrıyı niye söylemiyorsun, neden hepsi aynı anda başladı demiyorsun değil mi? Onunla gidemediğimde tembihliyorum böyle böyle diyeceksin, her şeyi anlatacaksın bak ölümü gör es geçme bir şeyi diye.
Ne alaka yaaauv degil bence.Tamam en yakışlıklı koca seninmiş öğrenmiş olduk
Sorun el ele tutusmak değil adamın elini tutarken etrafında ki kadınlarin eşine yada sevgilisine baktigini düşünen insanlar var. O tavrı takilanlar var. Rahatsız olsam eşimin elini tutmam ama etrafimdaki kadınlara da eşime göz koymuş gibi muamele yapmıyorum en azından.
Şaka şaka :))Ne alaka yaaauv degil bence.
:) ama annesi diyor ki oglumun heryeri güzel.......Şaka şaka :))
Benimki korkuyor, doktor ve hastane fobisi var. Her şeyi anlatırsa 2 gün ömrün kaldı diyecekler sanıyor. Yarın doktora gidecek tek başına zorla randevu aldım, bana mesaj atmış kötü bir şey çıkarsa üzülme diye. :))Bende tembihliyorum valla ama yine unutuyor bir insan şikayetini bilmez mi aklıma geldikçe gülüyorumama o an çok sinir bozucu oluyor gerçekten
Annelere göre çocukları dünyada eşsizdir. Karga yavrusunu şahin görürmüş. İnşallah bebeğiniz olsun hayırlısıyla anlarsınız:) ama annesi diyor ki oglumun heryeri güzel.......
Dunyanin en komik ve kısa fıkrası kaynanadan geldi :)
Kocasının yerine kan vermek mi? Ahahahaha bunu atlamışım :))Konu sahibi siz de abarttikca abartmissiniz. Kocasinin yerine tahlil icin kan vermek bile isterlermis de bla bla bla. Akil var mantik var. Benim bir ayagim hep hastanedir. Daha hicbir hemsire bana sikayetiniz nedir diye sormadi. Ama dahiliyeye gittigimde hemsire hemen tansiyonumu olctu. Benim tansiyon sorunum yok dedim ama bu bolumde tansiyon olcturmek zorunlu ded~ Eger siz de ayni bolumdeyseniz, hic sikayetini sormadan direk tansiyonu olcebilirsiniz boyle bir uygulama varsa. Haaa gerci o zaman da kadinlar onun yerine benim tansiyonumu ölcun derler dimi?
Bu arada keske azicik noktalama isareti kullansaymişsiniz. O zaman daha etkileyici bir konu olurdu.
Sanirim birbirimizin nelerle karsilastigini bilmedigimiz için böyle rahatlıkla dalga geçer gibi konuşuyoruzAdamin elini tutarken kadinin ne dusundugunu nereden anliyorsunuz Allah askinahic kocasina bakcaklarmis gibi el tutan kadin gormedim. Aman ya her harekete bir anlam yuklemeyin yahu
Allah yardımcın olsun cnm fobisi varsa daha kötü inş alışır zamanla :)Benimki korkuyor, doktor ve hastane fobisi var. Her şeyi anlatırsa 2 gün ömrün kaldı diyecekler sanıyor. Yarın doktora gidecek tek başına zorla randevu aldım, bana mesaj atmış kötü bir şey çıkarsa üzülme diye. :))
Ayyyyy Allah ağzınızdan duysunnn arkadasim tesekkur ederim.Annelere göre çocukları dünyada eşsizdir. Karga yavrusunu şahin görürmüş. İnşallah bebeğiniz olsun hayırlısıyla anlarsınız
Keyfimden sormuyorum keyfimden de vitallerine bakmıyorum acilde çalışıyorum bilmem anlatabildim mi neden abartayım günlük yaşadığım şeyler bunlar ve sadece bizim sektorde yokmus burda okumus görmüş olduk siz cok bir tepki verdiniz belliki o türe özgüsunuzKonu sahibi siz de abarttikca abartmissiniz. Kocasinin yerine tahlil icin kan vermek bile isterlermis de bla bla bla. Akil var mantik var. Benim bir ayagim hep hastanedir. Daha hicbir hemsire bana sikayetiniz nedir diye sormadi. Ama dahiliyeye gittigimde hemsire hemen tansiyonumu olctu. Benim tansiyon sorunum yok dedim ama bu bolumde tansiyon olcturmek zorunlu ded~ Eger siz de ayni bolumdeyseniz, hic sikayetini sormadan direk tansiyonu olcebilirsiniz boyle bir uygulama varsa. Haaa gerci o zaman da kadinlar onun yerine benim tansiyonumu ölcun derler dimi?
Bu arada keske azicik noktalama isareti kullansaymişsiniz. O zaman daha etkileyici bir konu olurdu.
He canim o ture ozguyum. Ben de tam bunu soylemeni bekliyordum. Noktalama isareti kullanamayan birinden, daha zekice bir cevap da beklenemezdi dogrusu. Ben de o diger kadinlar gibi esim hastaliktan kivranirken falan, onu hemsireden kiskanmakla meşgulum. Ne yapayim, acillerde hastalarla o kadar ilgileniyorlar kiskanmadan edemiyorum.Keyfimden sormuyorum keyfimden de vitallerine bakmıyorum acilde çalışıyorum bilmem anlatabildim mi neden abartayım günlük yaşadığım şeyler bunlar ve sadece bizim sektorde yokmus burda okumus görmüş olduk siz cok bir tepki verdiniz belliki o türe özgüsunuz
Hastanede ben de çok denk geldim, karısını/kocasını kıskanan insanlara. Özellikle erkeklerde çok daha fazla, "tedavi seansları kısa sürse kocam kıskanıyor " diyen insan bile duydum erkek diş hekimine. Yok gibi geliyor ama kıskanan eşler de çok ama çok fazla.Konu sahibi siz de abarttikca abartmissiniz. Kocasinin yerine tahlil icin kan vermek bile isterlermis de bla bla bla. Akil var mantik var. Benim bir ayagim hep hastanedir. Daha hicbir hemsire bana sikayetiniz nedir diye sormadi. Ama dahiliyeye gittigimde hemsire hemen tansiyonumu olctu. Benim tansiyon sorunum yok dedim ama bu bolumde tansiyon olcturmek zorunlu ded~ Eger siz de ayni bolumdeyseniz, hic sikayetini sormadan direk tansiyonu olcebilirsiniz boyle bir uygulama varsa. Haaa gerci o zaman da kadinlar onun yerine benim tansiyonumu ölcun derler dimi?
Erkeklerinin yüzde 90 i da onlara yüz veriyor dedim zaten.yani onlara yüz veren de sucluO kadınlar namussuz da, o kadınlara itibar eden kocalar namuslu mu? Kocasına güvenmeyen millete potansiyel 'namussuz' muamelesi yapmak yerine ayrılsın bir zahmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?