Soruyorum o kadınlara

Aşırı kıskancım ve de huysuzum.
İstediğini yapabilir ama sonuçlarına katlanmak şartı ile. Ondan sonra hayatinda ben olmam. Ben olmadıktan sonra yanında , isterse 1000 yıl yaşasın, çöp.
Zira dünyanın bütün kadınları biraya gelseler benim fısıltımı bile susturamazlar.

Ben hastanede calismiyorum ayrica toplum icinde eşte olsa o kadar samimiyete ne gerek var evinde yasasin askini bende severek evlendim esimi de cok sviyorum ama asla toplum icinde sarilmam askim.hayatim diye bagira bagira seslenmem toplum ic8nde boyle hareketlere ne gerek var ayrica esi cok hastaysa bi an once islemini yaptirip doktora gitsin evde yapsin ne yapacaksa

Pardon da siz niye bu kadar dikkat kesiliyorsunuz karı koca ilişkilerine. Yok kocasını yellemiş yok omzuna dokunmuş da onun yerine cevap vermiş falan. Ben şimdiye kadar hiç bi kadının benden kocasını kıskandığını hissetmedim. Belki de size karşı yapmıyorlardır he belki normal
İlişkileri o dur siz artniyetlisinizdir. Yanlış anlaşılmamak için nasıl davrancağını bilememek, göz temasından kaçınmak falan, sanki suçlu gibi. Ben kimsenin karşısında böyle halden hale girmiyorum valla kimsenin de beni yanlış anladığını görmedim şimdiye dek.

Ben evliyim ustelik hamileyim islem yapipta gidene kadar elini birakmayan omzuna yatan mi ararsin sanki millet merakli sizin kocalariniza ben de hayretle izliyorum ve hic muhattap olmadan hemen gondermeye clisiyorum oylelerini
Tarzları o belki
Niye ustune alınıyorsunuz ki...
Veya mesela benim ayağım agriyorsa veya ayakkabım acıtıyorsa eşimin kolu dal ben maymun ...üstüne tünemediğim kaliyor

Mal degiliz anliyoruz hepsi de boyle demedik zaten sorun bende olsa benim gibi kac kişi aynı dertten muzdarip ya biliyoruz kezbanlar anlaşılıyor kezban heryrrde kezban

Bir susmadın kız ne gevezesin anladık sende o kadinlardan biriisisin tamam artk işine dönebilir misin? Bak senin için misin i ayrı yazdm oldu mu
Daha senin kırk fırın ekmek yemen lazim duzgun konusabilmek ve yazabilmek icin. Sen de ( burda da de ayri) olacak.

ya sizle alakası yok adamda aldatacağından değil ama oluyo iste ic güdüsel mi psikolojik mi bilmiyorum artık

Mal degiliz anliyoruz hepsi de boyle demedik zaten sorun bende olsa benim gibi kac kişi aynı dertten muzdarip ya biliyoruz kezbanlar anlaşılıyor kezban heryrrde kezban
Ya çoğunluk yanlış anlıyorsun, ya gerçekten bakıyorsun o adamlara bu yüzden karılarının davranışları söylediğin gibi yani hissediyorlar sendeki cilveli bakışları, gard alıyorlar, yada kıskanılmak hoşuna gidiyor, böyle düşünmek istediğin için inceliyorsun. Ben niye denk gelmiyorum bu tip kadınlara, geliyorsam da o kadar kendi halimdeyim ki farketmiyorum demek.
Bu arada kezban ismini hakaret olarak kullanmak yasakmış bu forumda.

Hmm peki ama öyleler benim acımdan kiskanilmak neden hosuma gtsn zaten var basimda bir kiskanc koca yılmışım ondan birde elalemin karılarıylmi uğraşcam

Öküzler öküzlüklerini göstermekten çekinmiyor ama aşıklar aşklarını göstermesinler...

Dediğin şeyleri saklamanın alemi yok bana göre ayak üstü şaapmadıktan sonra.

Hmm peki ama öyleler benim acımdan kiskanilmak neden hosuma gtsn zaten var basimda bir kiskanc koca yılmışım ondan birde elalemin karılarıylmi uğraşcam
Ya muhakkak var kıskanç kadınlar da kalkıp da doktorundan hemşiresinden çocuğunun öğretmeninden kıskanmaz, çok nadir olur bu ve hastadır o kişi, eğer rahatsız olacak kadar başınıza geliyorsa bi kendinizi sorgulayın acaba yanlış mı anlıyorsunuz, yada yanlış anlaşılmaya sebep olacak davranışlarınız mı var? Madem konu açacak kadar dert edindiniz çözüm yolu sunuyorum. Yani kadınlar benden kocalarını kıskanıyor diyerek ortalarda dolaşmak çok da sağlıklı bi ruh hali değil.

Bence bazıları insanları çok inceleyip anlam cikariyor kendine. Ilk yorumumda da dedim ben de esimden cok konusurum ama bu kocami kapiyorlar diye degil, ben boyleyim, karsimdaki kadin erkek farketmez. Ama konu sahibi gibi kadinlar muhtemelen durumu kendi ustune alip kocasini kiskaniyor diyordur arkamdan. :)))

Buldumcuk tayfadan sonra butun evli kadinlarin kendilerinden korktugunu sanan kadinlar da türedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…