- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Benim zeka seviyemi olcmek size düşmez kaldiki bunu yazım biçiminden anlayamazsn haaa bilge falan olmuyorsunuz noktalama işaretlerini hatırlattiginizda o tavirlara girmeyin tercih meselesi yazım bozuksa gözün yoruluyorsa okuma geç zorlayan yok cinimHe canim o ture ozguyum. Ben de tam bunu soylemeni bekliyordum. Noktalama isareti kullanamayan birinden, daha zekice bir cevap da beklenemezdi dogrusu. Ben de o diger kadinlar gibi esim hastaliktan kivranirken falan, onu hemsireden kiskanmakla meşgulum. Ne yapayim, acillerde hastalarla o kadar ilgileniyorlar kiskanmadan edemiyorum.
Acilde bos yatak bulduk gectik de, halimizi soran biri oldu da, biz nasil manyaksak artik kiskanmak derdindeyiz hep.
bir de bunların şey versiyonu var böyle ortama güzel kız gelince hemen sevgilisine, kocasına dokunan hanımlar herhalde adamlar elektrik almasın diye topraklama yapıyorlar.
Yapma yaahaha bu bdv deki tek pisler @Goha ile benim zaten bu konuda ikna oldum olacam:))
Sen acile gelen hastalarin kiskanclik seviyesini ölçuyorsun ama. Ayrica noktalama isareti bir tercih degildir. Zorunluluktur. Tüh, bak belki de sen noktalama isareti kullanmadigin icin anlam karmaşasi oldu konunda.Benim zeka seviyemi olcmek size düşmez kaldiki bunu yazım biçiminden anlayamazsn haaa bilge falan olmuyorsunuz noktalama işaretlerini hatırlattiginizda o tavirlara girmeyin tercih meselesi yazım bozuksa gözün yoruluyorsa okuma geç zorlayan yok cinim
Yaw he he bi sus konumdan uzaklaş bb gule gule sana yok noktalama imlaSen acile gelen hastalarin kiskanclik seviyesini ölçuyorsun ama. Ayrica noktalama isareti bir tercih degildir. Zorunluluktur. Tüh, bak belki de sen noktalama isareti kullanmadigin icin anlam karmaşasi oldu konunda.Bu arada, kaldi ki (ki ayri) yazilir. Ve Turkcede cinim diye bir kelime de yok.
Cok dert degil dedim ama okumadınız mi?Bu mu size dert oldu?
Ok o zaman birazcikmis :)Cok dert degil dedim ama okumadınız mi?
Tavırlarımda bir problem olduğunu düşünmüyorum ki eşimin yanında çalışırken de farkli bir tavır takınamam o zamanlar da denk gelmişti sürekli herkes de böyle demiyorum zaten acil burası 1000 hasta geliyor %10 u diyelimBen hissederim ..Eger her kadin size aynı davranıyorsa tavırlariniza dikkat edin .
Ne kadar guzel olduğu cirkin oldugu sorun degil tavirları canımı sıkarsa tavrim da değişir .
Hic bir kadından böyle bir tavır görmedim .Zaten ciddi ve soguk biriyimdir .Yılışık erkegin yüzune bile bakmam.
Mahalle kavgasi yapmiyoruz ki burda. Ben gayet duzgun sekilde yaziyorum. Ama sen illa ic yuzumu gosterecegim diyorsan o ayri tabi. Belki de kadinlar eslerini senin bu tavirlarindan korumaya calisiyordur.Yaw he he bi sus konumdan uzaklaş bb gule gule sana yok noktalama imla
Ben evliyim ustelik hamileyim islem yapipta gidene kadar elini birakmayan omzuna yatan mi ararsin sanki millet merakli sizin kocalariniza ben de hayretle izliyorum ve hic muhattap olmadan hemen gondermeye clisiyorum oyleleriniMerhaba hanımlar konum cok dert degil benim için ama yinede bazen insanın canını sıktığı oluyor calsiiuorz malum insanlarla ic ice dip dibeyiz iletişim olmaktan birsey olmuyor,olmuyor da nedir bu kadinlarda ki bu itici tavırlar sanki kocalarını kapcaz alip goturcez kocasının hastalığını anlatmasna müsaade etmeyen dibinden ayrılmayan eslerinden önce atilmalar ondn almayn kanı benden alin diyecek insanlar var nasl anlatsam tarif edemiyorum böyle bir degisikler yani yüzük takmıyorum evliyim rahatsz ediyor ondan mi desem yoksa herkese mi böyleler desem bilemiyorum arkadaşlarıma sordum sorusturdm kiskaniyorlardr diyorlar o bariz belli zaten ama neden yani niye boyleler var mi fikriniz buldumcuk gibi
Bir susmadın kız ne gevezesin anladık sende o kadinlardan biriisisin tamam artk işine dönebilir misin? Bak senin için misin i ayrı yazdm oldu muMahalle kavgasi yapmiyoruz ki burda. Ben gayet duzgun sekilde yaziyorum. Ama sen illa ic yuzumu gosterecegim diyorsan o ayri tabi. Belki de kadinlar eslerini senin bu tavirlarindan korumaya calisiyordur.
:)))) komikler kızBen evliyim ustelik hamileyim islem yapipta gidene kadar elini birakmayan omzuna yatan mi ararsin sanki millet merakli sizin kocalariniza ben de hayretle izliyorum ve hic muhattap olmadan hemen gondermeye clisiyorum oylelerini
Hasta erkekse ne olacak aman zaten sormaya firsat bırakmıyorlar kendileri anlatıyorBen de şu tip kadınları anlamıyorum karı koca yan yana diyelim.
Başka kadın geliyor kadına değil adama soru soruyor onunla muhatap olmaya çalışıyor.
Bilerek yapıyor gibi görünüyor karşıdan. Öyle kadınlar da bana çok sinir bozucu geliyor.
Ben mesela yan yana duran çift varsa saygıdan önce bayana soru sorar o bilmiyorsa erkeğe sorarım .
Bu bir nezaket ve saygı meselesi bana göre.
Tabi herkesin yapısı farklı ona da bir sey diyemem.
Yahu belki de sizin anlayamayacağınız şekilde eşine aşık.Ben evliyim ustelik hamileyim islem yapipta gidene kadar elini birakmayan omzuna yatan mi ararsin sanki millet merakli sizin kocalariniza ben de hayretle izliyorum ve hic muhattap olmadan hemen gondermeye clisiyorum oylelerini
Ve gormemis cahiller :):)))) komikler kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?