Saç Şekillendiriciler sosis bigudi kullanmayı bilen yardım lütfen (resimli)

norwegian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
10.254
7.406
248
arkadaşlar su bigudilerden aldım ya bunları nasıl kullansam kuru yapsam olmuo ıslak yapsam olur mu bunla doğal hoş bi daşga istiyorum kıvrcık bonus kafa asla değil yardım edermisiniz

hafif nemli saçlarına uygula saçlarını uçtan yukarı değil de saç diplerinden saç uçlarına doğru maşa yapar gibi sararsan çok güzel dalgalar elde edersin bihterin saçları gibi olur eğer saçların zor şekil alıyorsa her tutama sarmadan önce çok az köpük kullanmanı tavsiye ederim. çok kuru saçta sonuç alamazsın, çok ıslak saçta da saatlerce beklemen gerek saçların iyice kurumadan açmamalısın bigudileri

Banyodan sonra sacını tam kurutmayıp nemliken sarmayı denedinmi? Ayrıca sarmadan bi miktar saç kremi yada durulanmayan bakım spreyide sıkabilirsin. Bide sardıktan sonra fön makinesi ile bi süre ısıtman lzm sardığın sacı açtıktan sonrada saçları öne atıp enseden elinle bi karıştırısan istediğin gibi doğal olur :)

canım kaç parçaya ayırmalyım çok yoğun saçlı değilim

canım şimdi yapcam gece öyle yatamam ama sabaha kadar bozukmaz demi ?

dalgaların kalınlığını ne kdr istediğine bağlı 5 ila 10 parçaya ayırabilirsin, gece acınca sacını dağıtma o zaman sadece bigudileri çıkar içinden o zaman fazla bozulmaz sanırım :)

hiç bir sekilde ince perma gibi olmuyo ztn saç salıyo kendini o yüzden bonus gibi hayatta olmazsın merak etme :)

bununla zaten hiçbir şekilde bonus olmaz merak etme. güzel dalgalar istiyorsan ben uçtan dibe doğru sarıp sosisle saçı sıkıştıracak şekilde tutturuyordum. bir de bu maşa gibi anında sonuç vermez sonuç olarak uzun süre tutman gerek kalıcı bir dalga istiyorsan. 1 saat saçta tutmayla pek bir şey olmaz. geceden yaparak sabah açabilirsin veya akşam için gündüzden sarıp akşam açabilirsin. kısa sürede kullanmak için uygun değil. saçlarını nemini bitirmeden kurut. sonra sar. işaret parmağın kadar tutamlar ideal olabilir. dışa doğru veya içe doğru değil de yan olarak sararsan şekli daha düzgün durur.

çok sağolun arkadaşlar denicem .. şimndi yapcam çünkü olmazsa yıkıcam işe erken gidiroym kötü halde gtmek istemem elidor 7.24 var onla az nemliyken sürcem :)

istediğim bu değil yani ben daha havalı bişi istiodum bu kabarık kafa oluo

özell,kle ikincisi gbi (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…