• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal fobide psikoterapiden fayda goren var mi

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.989
-137
68
41
39 yasindayim.sosyal fobim ve iletişim sıkıntım büyük ölçüde hayatımı etkiliyor.iki aydır online terapi alıyorum.on gün arayla bir saatlik terapi alıyorum.iletisimde yanlışlarımı fark etmemi sağladı.ama hem maddi hem manevi çaba harcıyorum.gercekten uzun dönemde sorunlarımı çözer mi?is hayatındaki sorunlarımı.
2 ayda eski eş takıntı bile bitti.enerjimiz tuttu psikologumla. Farklı bakış acıları için 2 ayrı psikolog daha denedim ama en iyisi bu psikolog.yani bu yaşta terapi almak saçma mi.parami çöpe mi atıyorum.bosa bir umut mu.bilmiyorum.ve ben neredeyse 40 yasindayim.
Terapi çok tuhaf bisi.yani normal arkadaşlarıma da sıkıntılarımı anlattım.ama çözüm olmadı.ama terapide farklı.olaylari net görmemi sağladı.belki de para verdiğim için terapistin sözünü dinliyorum.ve sorunu sorun olarak görmemi sağlıyor.

Son düzenleme:
39 yasindayim.sosyal fobim ve iletişim sıkıntım büyük ölçüde hayatımı etkiliyor.iki aydır online terapi alıyorum.on gün arayla bir saatlik terapi alıyorum.iletisimde yanlışlarımı fark etmemi sağladı.ama hem maddi hem manevi çaba harcıyorum.gercekten uzun dönemde sorunlarımı çözer mi?is hayatındaki sorunlarımı.
2 ayda eski eş takıntı bile bitti.enerjimiz tuttu psikologumla. Farklı bakış acıları için 2 ayrı psikolog daha denedim ama en iyisi bu psikolog.yani bu yaşta terapi almak saçma mi.parami çöpe mi atıyorum.bosa bir umut mu.bilmiyorum.ve ben neredeyse 40 yasindayim.
Terapi çok tuhaf bisi.yani normal arkadaşlarıma da sıkıntılarımı anlattım.ama çözüm olmadı.ama terapide farklı.olaylari net görmemi sağladı.belki de para verdiğim için terapistin sözünü dinliyorum.ve sorunu sorun olarak görmemi sağlıyor.
Önce SAGLIK, Sonra para para para ❤️

İçin gidiyor para veriyorsun diye. 😢 Bu ücretler çok uygun. Takma kafanı bunlara. Bir de psikoterapi hangi yaşta alınıyor ki, ne alaka anlamadım. Yaşının nesi var? Bu online terapi sende işe yararsa psikoloğuna üstün hizmet madalyası verilmeli.

İçin gidiyor para veriyorsun diye. 😢 Bu ücretler çok uygun. Takma kafanı bunlara. Bir de psikoterapi hangi yaşta alınıyor ki, ne alaka anlamadım. Yaşının nesi var? Bu online terapi sende işe yararsa psikoloğuna üstün hizmet madalyası verilmeli.
Yaş kemale ermiş.hayatin yarıdan fazlası girmiş bende.yas 40.yaşlılığa doğru giderken yardım almak bilemedim

Yaş kemale ermiş.hayatin yarıdan fazlası girmiş bende.yas 40.yaşlılığa doğru giderken yardım almak
On-line nin normal terapiden farkı yok gibi.psikologa bağlı herşey.ilgilenmek isteyen sesli görüşmede de ilgili.ilgisiz psikolog yüz yüze de görüş online da görüş ilgisiz

anlattiginiza gore cok faydali belki maddi olarak zorluyordur ama astiginiz durumlari dusunun eger asamasaydiniz o paranin keyfini suremeyeceksiniz zaten .
konu ruh sağlığı olunca harcanan para göze geliyor nedense ...
kolunuz kirilsa iyi bir fizik tedavi almak yada başka bir hastalıkta kaliteli bir tedavi aliyor olsaydiniz boyle düşünmezdiniz .
ruhta kol ,bacak, el ,ayak gibi bir sey onlarin sagligi olmadimi paranin bir degeri nasil olmuyorsa ruhunuz icinde öyle.
lütfen boyle dusunun .
para elinizden kolunizdan nasil degerli degilse ruhunuzda öyle 💕
tez zamanda şifa bulun insallah🙏🏻

40 yaşında olunca noluyo ya, yarın emekli olup dağ başına gitmeyeceğine göre terapini alman lazım.

Sağlık için harcanan para çöpe atılmış olur mu hiç

40 yaş gayet genç bir yaş. ruh sağlığı hayattaki en önemli şeylerden biri. ruh sağlığınız bozuksa eviniz arabanız olsa her gün güzel yemek yeseniz nolur ki? zaten seans parası ev araba parası da değil. söylediğiniz ücret de gayet uygun. somut bir getirisi yokmuş gibi görünüyor ama o da sağlık, bu seanslar hem size hem de çevrenizdeki herkese fayda sağlıyor. çocuğunuz vs varsa ona bile fayda sağlar daha sağlıklı düşünen bir ebeveyni olacağı için.

Yaş kemale ermiş.hayatin yarıdan fazlası girmiş bende.yas 40.yaşlılığa doğru giderken yardım almak bilemedim
yaş kemale mi ermişş.ben 44 yaşına gireceğim 4 ay sonra valla ekonomi haricinde gencecik kadınım.sen de öyle düşün .terapiye devamm takıntılara sonn

Yarım saat skype sesli görüşme 89 lira.goruntulu görüşme yarim saati 100 lira.sesli görüşme bir saati 158 lira.ama benim psikoloğun çaba harciyo.sesli görüşsek de çok büyük faydası oldu.bu üçüncü psikolog.dieger ikisi kotuydu.zaman doldurmaya çalışanlar da oldu.ama şu anki öyle değil.memnunum
Ben de aynı siteden terapi alıyorum en uygunu bu bence. Devam et zaten iyi geldi diyorsun. İyi psikolog bulmak da zor bu devirde. Çoğu para koparmaya bakıyor maalesef.

Ben de aynı siteden terapi alıyorum en uygunu bu bence. Devam et zaten iyi geldi diyorsun. İyi psikolog bulmak da zor bu devirde. Çoğu para koparmaya bakıyor maalesef.
Oyu psikolog bulmak zor.persembe başka birinden de görüş alıyım dedim.inanir mısın zaman geçirdi bisi demedi.bana dedi ki en azından içini boşaltın.ben çözüm arıyorum.ic boşaltma için değil.bir tane daha öyle denk geldi.ama şimdiki çok iyi.skype den de ona yazıyorum.cevap veriyor.memnunum.normalde hastanede çalışıyor akşam da netten hizmet veriyormus

Back
X