- 20 Ocak 2021
- 2.534
- -334
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Sana bisi diyim mi.bu terapiyi almak durumundayım.once kendim sonra oğlum için.hayatim için.cok zor şeyler yaşadım.Valla bizde mecburiyetten veriyoruz yoksa benimde yok.Bunu yazma sebebim verdiğiniz para çok cüzi bir miktar,kafanızda acaba oluşacak bir durum olmasın
Haftada 1,iste hepimiz mecburuz ki alıyoruz, kimse keyfinden para saçmazSana bisi diyim mi.bu terapiyi almak durumundayım.once kendim sonra oğlum için.hayatim için.cok zor şeyler yaşadım.
Ben 10 Gün-de bir bir saat.hsaat.her hafta anlatacak bisi olmuyo ki ne konuşayım.sorunum olduğunda cozemedigimde görüş almak icinHaftada 1,iste hepimiz mecburuz ki alıyoruz, kimse keyfinden para saçmaz
Önce SAGLIK, Sonra para para para39 yasindayim.sosyal fobim ve iletişim sıkıntım büyük ölçüde hayatımı etkiliyor.iki aydır online terapi alıyorum.on gün arayla bir saatlik terapi alıyorum.iletisimde yanlışlarımı fark etmemi sağladı.ama hem maddi hem manevi çaba harcıyorum.gercekten uzun dönemde sorunlarımı çözer mi?is hayatındaki sorunlarımı.
2 ayda eski eş takıntı bile bitti.enerjimiz tuttu psikologumla. Farklı bakış acıları için 2 ayrı psikolog daha denedim ama en iyisi bu psikolog.yani bu yaşta terapi almak saçma mi.parami çöpe mi atıyorum.bosa bir umut mu.bilmiyorum.ve ben neredeyse 40 yasindayim.
Terapi çok tuhaf bisi.yani normal arkadaşlarıma da sıkıntılarımı anlattım.ama çözüm olmadı.ama terapide farklı.olaylari net görmemi sağladı.belki de para verdiğim için terapistin sözünü dinliyorum.ve sorunu sorun olarak görmemi sağlıyor.
Yaş kemale ermiş.hayatin yarıdan fazlası girmiş bende.yas 40.yaşlılığa doğru giderken yardım almak bilemedimİçin gidiyor para veriyorsun diye.Bu ücretler çok uygun. Takma kafanı bunlara. Bir de psikoterapi hangi yaşta alınıyor ki, ne alaka anlamadım. Yaşının nesi var? Bu online terapi sende işe yararsa psikoloğuna üstün hizmet madalyası verilmeli.
Yaş kemale ermiş.hayatin yarıdan fazlası girmiş bende.yas 40.yaşlılığa doğru giderken yardım almakİçin gidiyor para veriyorsun diye.Bu ücretler çok uygun. Takma kafanı bunlara. Bir de psikoterapi hangi yaşta alınıyor ki, ne alaka anlamadım. Yaşının nesi var? Bu online terapi sende işe yararsa psikoloğuna üstün hizmet madalyası verilmeli.
On-line nin normal terapiden farkı yok gibi.psikologa bağlı herşey.ilgilenmek isteyen sesli görüşmede de ilgili.ilgisiz psikolog yüz yüze de görüş online da görüş ilgisizİçin gidiyor para veriyorsun diye.Bu ücretler çok uygun. Takma kafanı bunlara. Bir de psikoterapi hangi yaşta alınıyor ki, ne alaka anlamadım. Yaşının nesi var? Bu online terapi sende işe yararsa psikoloğuna üstün hizmet madalyası verilmeli.
40 yaşında olunca noluyo ya, yarın emekli olup dağ başına gitmeyeceğine göre terapini alman lazım.39 yasindayim.sosyal fobim ve iletişim sıkıntım büyük ölçüde hayatımı etkiliyor.iki aydır online terapi alıyorum.on gün arayla bir saatlik terapi alıyorum.iletisimde yanlışlarımı fark etmemi sağladı.ama hem maddi hem manevi çaba harcıyorum.gercekten uzun dönemde sorunlarımı çözer mi?is hayatındaki sorunlarımı.
2 ayda eski eş takıntı bile bitti.enerjimiz tuttu psikologumla. Farklı bakış acıları için 2 ayrı psikolog daha denedim ama en iyisi bu psikolog.yani bu yaşta terapi almak saçma mi.parami çöpe mi atıyorum.bosa bir umut mu.bilmiyorum.ve ben neredeyse 40 yasindayim.
Terapi çok tuhaf bisi.yani normal arkadaşlarıma da sıkıntılarımı anlattım.ama çözüm olmadı.ama terapide farklı.olaylari net görmemi sağladı.belki de para verdiğim için terapistin sözünü dinliyorum.ve sorunu sorun olarak görmemi sağlıyor.
Para gidiyo para.40 yaşında olunca noluyo ya, yarın emekli olup dağ başına gitmeyeceğine göre terapini alman lazım.
Kıtlık bilinci için de terapi alsın.Para gidiyo para.
Haklısın, ortada bir kıtlık var.Kıtlık bilinci için de terapi alsın.
Sağlık için harcanan para çöpe atılmış olur mu hiç39 yasindayim.sosyal fobim ve iletişim sıkıntım büyük ölçüde hayatımı etkiliyor.iki aydır online terapi alıyorum.on gün arayla bir saatlik terapi alıyorum.iletisimde yanlışlarımı fark etmemi sağladı.ama hem maddi hem manevi çaba harcıyorum.gercekten uzun dönemde sorunlarımı çözer mi?is hayatındaki sorunlarımı.
yaş kemale mi ermişş.ben 44 yaşına gireceğim 4 ay sonra valla ekonomi haricinde gencecik kadınım.sen de öyle düşün .terapiye devamm takıntılara sonnYaş kemale ermiş.hayatin yarıdan fazlası girmiş bende.yas 40.yaşlılığa doğru giderken yardım almak bilemedim
Ben de aynı siteden terapi alıyorum en uygunu bu bence. Devam et zaten iyi geldi diyorsun. İyi psikolog bulmak da zor bu devirde. Çoğu para koparmaya bakıyor maalesef.Yarım saat skype sesli görüşme 89 lira.goruntulu görüşme yarim saati 100 lira.sesli görüşme bir saati 158 lira.ama benim psikoloğun çaba harciyo.sesli görüşsek de çok büyük faydası oldu.bu üçüncü psikolog.dieger ikisi kotuydu.zaman doldurmaya çalışanlar da oldu.ama şu anki öyle değil.memnunum
kesinlikle değil. Eğer fayda görülüyorsa, ki siz gördüğünüzü söylemişsiniz, boğazdan kısılır yine o terapi alınır bence. Özelden bana psikologun bilgilerini atar mısınız.psikoterapi çok mu lüks acaba bilemiyorum
Oyu psikolog bulmak zor.persembe başka birinden de görüş alıyım dedim.inanir mısın zaman geçirdi bisi demedi.bana dedi ki en azından içini boşaltın.ben çözüm arıyorum.ic boşaltma için değil.bir tane daha öyle denk geldi.ama şimdiki çok iyi.skype den de ona yazıyorum.cevap veriyor.memnunum.normalde hastanede çalışıyor akşam da netten hizmet veriyormusBen de aynı siteden terapi alıyorum en uygunu bu bence. Devam et zaten iyi geldi diyorsun. İyi psikolog bulmak da zor bu devirde. Çoğu para koparmaya bakıyor maalesef.
Kaç aydır alıyorsunuz.fayda oldu muBen de aynı siteden terapi alıyorum en uygunu bu bence. Devam et zaten iyi geldi diyorsun. İyi psikolog bulmak da zor bu devirde. Çoğu para koparmaya bakıyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?