- 29 Mayıs 2023
- 108
- 28
- 13
- 25
- Konu Sahibi bayangamzeli
-
Tedavi oldunuz muSosyal fobiyi yenipte evlenebilenler var mı çok korkuyorum ömrüm evde geçiyor yaygın bir sosyal fobi bende ki biri çıkıp bende sosyal fobiyi yendim evlendim işim gücüm var desin..bayram geliyor ben aileme akrabalarıma hasretim kimseyi arayamıyorum yanına gidemiyorum çoğu kez üstüne gittim aşırı kalbim çarpıyor kalbim yoruldu her saniye kaygilanmaktan... Çok yardıma muhtacim yasitlarima evlendi çoluk çocuk sahibi hepsi okudular iyi yerlere geldiler benim hep boynum bükük...
2 kere devlet psikiyatrisine gittim farklı doktorlara böyle böyle dedim ilaç verdiler hiç bir teşhis koymadilar ama sıkıntılarım aynı sosyal Fobinin belirtilerindenYardım alıyor musunuz ? Teşhisi kim koydu
İlaç tedavisi oluyorum önceden özel psikiyatriye gittim ama yarım bıraktım anneme anlatıyorum pek önemsemiyor param yok diyor ben ölene kadar böyle yaşamak zorunda mıyım bayram geliyor yüzüm gülmüyor kenarında köşesinde baya parası var benim param yok iyi gelme görürsem de boşa gider paralar diyor bütün ümitlerim yok olduTedavi oldunuz mu
Ilac fayda etmiyor mu bende de vardi azaldiİlaç tedavisi oluyorum önceden özel psikiyatriye gittim ama yarım bıraktım anneme anlatıyorum pek önemsemiyor param yok diyor ben ölene kadar böyle yaşamak zorunda mıyım bayram geliyor yüzüm gülmüyor kenarında köşesinde baya parası var benim param yok iyi gelme görürsem de boşa gider paralar diyor bütün ümitlerim yok oldu
Etmiyor 6 ay oldu gerçi 2 ay ilacım bitince yazdiramadim sıkıntılarım dan dolayı ama bilemiyorum doktor yine de devam et diyorIlac fayda etmiyor mu bende de vardi azaldi
2 kere devlet psikiyatrisine gittim farklı doktorlara böyle böyle dedim ilaç verdiler hiç bir teşhis koymadilar ama sıkıntılarım aynı sosyal Fobinin belirtilerinden
İste bu cok sacma. Hayatim mahvoldu diye korkuyorsun ilaci yazdiramadim diyorsun. Sen kendin istiyorsun o zamanEtmiyor 6 ay oldu gerçi 2 ay ilacım bitince yazdiramadim sıkıntılarım dan dolayı ama bilemiyorum doktor yine de devam et diyor
Destek alıyor musunuz? Teşhis aldınız mı ? Evlilik düşünüyorsanız ben bu durumu yenmemiz gerektiğini düşünüyorum. Açıkçası evlilik olmasa bile yenmezseniz destek almazsanız hayatınızı yaşamadan günlerinizi bitireceksinizSosyal fobiyi yenipte evlenebilenler var mı çok korkuyorum ömrüm evde geçiyor yaygın bir sosyal fobi bende ki biri çıkıp bende sosyal fobiyi yendim evlendim işim gücüm var desin..bayram geliyor ben aileme akrabalarıma hasretim kimseyi arayamıyorum yanına gidemiyorum çoğu kez üstüne gittim aşırı kalbim çarpıyor kalbim yoruldu her saniye kaygilanmaktan... Çok yardıma muhtacim yasitlarima evlendi çoluk çocuk sahibi hepsi okudular iyi yerlere geldiler benim hep boynum bükük...
Kalbiniz carpa carpa yapmaya devam ettikce normale doneceksinizSosyal fobiyi yenipte evlenebilenler var mı çok korkuyorum ömrüm evde geçiyor yaygın bir sosyal fobi bende ki biri çıkıp bende sosyal fobiyi yendim evlendim işim gücüm var desin..bayram geliyor ben aileme akrabalarıma hasretim kimseyi arayamıyorum yanına gidemiyorum çoğu kez üstüne gittim aşırı kalbim çarpıyor kalbim yoruldu her saniye kaygilanmaktan... Çok yardıma muhtacim yasitlarima evlendi çoluk çocuk sahibi hepsi okudular iyi yerlere geldiler benim hep boynum bükük...
Bu korkunun üstüne gitsen. Mesela seni anlayan bir akrabana giderek başlasan. Öncelikle tedavini tamamla sonra evlenmeyi ya da ise başlamayı dusun. Sende sosyal fobi varken esin daha sosyal bir adam olursa zaten yürümez. Sevgi de kurtarmaz bir yerden sonra. Ayrıca Hemen hemen bütün mesleklerde de insan iletişimi önemli ve gereklidir.Sosyal fobiyi yenipte evlenebilenler var mı çok korkuyorum ömrüm evde geçiyor yaygın bir sosyal fobi bende ki biri çıkıp bende sosyal fobiyi yendim evlendim işim gücüm var desin..bayram geliyor ben aileme akrabalarıma hasretim kimseyi arayamıyorum yanına gidemiyorum çoğu kez üstüne gittim aşırı kalbim çarpıyor kalbim yoruldu her saniye kaygilanmaktan... Çok yardıma muhtacim yasitlarima evlendi çoluk çocuk sahibi hepsi okudular iyi yerlere geldiler benim hep boynum bükük...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?