Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimle facebooktan tanıştık 2 senedir evliyiz ve 7 buçuk aylık hamileyim ☺ İnan kaderin de ne varsa onu yaşıyorsun mesafe falan dinlemiyor nereden tanıştığının da bir önemi bir anlamı kalmıyorMerhaba hanımlar.
Bu siteyi çok seviyorum çünkü çok mantıklı aklı başında insanların yorumlarına şahit oluyorum sürekli de takip ediyorum. Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden.
Ben konuma gelince bi önceki konumda birisiyle tanıştığımı ama pek beğenmediğimi söylemiştim halt etmişim2 3 hafta sonra tekrar buluştuk her şey çok güzeldi çok iyi zaman geçirdim içimde hiç bir soru işareti kalmadı. Bu sefer ortak bi şehirde buluştuk.
Sorun ne o zaman diyeceksiniz. Sorun benim bu insanı instagramdan tanımış olmam arkadaşımın nişanında hikayesi ailelerimize söylediğimiz hikaye.
Ben içime sindiremiyorum onu İnternet üzerinden tanımayı hiç bir ortak bağımız olmamasını üstelik evlenince (1.5 yıl kadar sonra evlenmeyi istiyoruz) benim İstanbul da hiç tanımadığım insanlarla yaşayacak olmamı.
Sizce yanlış mı yapıyorum bana bi akıl fikir verin rica ediyorum.
Bu arada 25 yaşındayız ikimizde o polis ben üniversite mezunuyum ücretli öğretmenlik yapıyorum.
Bu yaşıma kadar çok tanıdığım erkek arkadaşım oldu ama ben hiç bu kadar sevgi dolu huzurlu içim gönlüm rahat hissetmedim işte eşimi buldum diyebiliyorum aynı şekilde sevgi ve değer görüyorum 2 aydır.
Birde şu var ailesinden çekiniyorum tanımadığım birilerinin içine girecek olmam beni itiyor aile yapısı benim ailem giibi görünüyor ama bilmiyorum işte uzakda ne kadar tanıyabilme şansım olacakta böyle büyük bi kaarar vereceğim.
Benden yaşça büyüklerde var burda evliler tecrübeliler var hepinize şuan da ihtiyacım var gerçekten kafam çok karışık yanlış bi şey yapmaktan korkuyorum.
Msn'den mi tanıştınız yani nasıl oluyor o zaman ne vardı pek hatrlamiyorum mazur görünBen. Aramızda 12 saat vardı. Tanıştıktan 2-3 ay sonra evlendik.
15 yıllık evliyim.
Bizde netten tanistik ayrı sehirlerdeydik aramızda baya mesafeler vardı ama şuan 1.5 senelik evliyiz ve bir ogluşumuz oldu hiçte sorun yaşamadık ilk başlarda ailemin yokluğu çok kötüydü 3 aya kadar zorlandım ama eşim sağolsun ailemi hiç ozletmez sürekli gider geliriz yani bu esinede bağlı biseyMerhaba hanımlar.
Bu siteyi çok seviyorum çünkü çok mantıklı aklı başında insanların yorumlarına şahit oluyorum sürekli de takip ediyorum. Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden.
Ben konuma gelince bi önceki konumda birisiyle tanıştığımı ama pek beğenmediğimi söylemiştim halt etmişim2 3 hafta sonra tekrar buluştuk her şey çok güzeldi çok iyi zaman geçirdim içimde hiç bir soru işareti kalmadı. Bu sefer ortak bi şehirde buluştuk.
Sorun ne o zaman diyeceksiniz. Sorun benim bu insanı instagramdan tanımış olmam arkadaşımın nişanında hikayesi ailelerimize söylediğimiz hikaye.
Ben içime sindiremiyorum onu İnternet üzerinden tanımayı hiç bir ortak bağımız olmamasını üstelik evlenince (1.5 yıl kadar sonra evlenmeyi istiyoruz) benim İstanbul da hiç tanımadığım insanlarla yaşayacak olmamı.
Bu arada 25 yaşındayız ikimizde o polis ben üniversite mezunuyum ücretli öğretmenlik yapıyorum.
Bu yaşıma kadar çok tanıdığım erkek arkadaşım oldu ama ben hiç bu kadar sevgi dolu huzurlu içim gönlüm rahat hissetmedim işte eşimi buldum diyebiliyorum aynı şekilde sevgi ve değer görüyorum 2 aydır.
Birde şu var ailesinden çekiniyorum tanımadığım birilerinin içine girecek olmam beni itiyor aile yapısı benim ailem giibi görünüyor ama bilmiyorum işte uzakda ne kadar tanıyabilme şansım olacakta böyle büyük bi kaarar vereceğim.
Benden yaşça büyüklerde var burda evliler tecrübeliler var hepinize şuan da ihtiyacım var gerçekten kafam çok karışık yanlış bi şey yapmaktan korkuyorum.
Bence esas sorun, daha 2 ayda "iste bu dogru insan, cok eminim, tum soru isaretlerim gitti" demen.. Kaldi ki bu 2 aylik süreç içinde bi kaç kez görmüşsün sanirim.. Sanalda veya gercekte olmasi kismina takılmıyorum da siddetli heyecanlari, tutkulari veya aşkı, birinden emin olmak ile karıştırma derim..Merhaba hanımlar.
Biz twitter'dan tanıştık bacım üstelik adama ben yürüdüm hatta yürümek ne kelime adama koştum belki de uçtumBenim eşim de polis, ben öğretmenim. 3 yıl flört dönemimiz oldu. 4 yıldır da evliyiz. Vallahi Allah'a hamd olsun çok mutluyuz, yine olsa yine yürürüm adama
Canım o benim canım oy gelse de sevsem acuk
![]()
Ay valla vazgeçtimAma cok guldum ben yorumuna![]()