Sosyal hesaptan tanışıp evlenenler var mı ??

Helinsma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
1.953
946
123
31
Merhaba hanımlar.
Bu siteyi çok seviyorum çünkü çok mantıklı aklı başında insanların yorumlarına şahit oluyorum sürekli de takip ediyorum. Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden.

Ben konuma gelince bi önceki konumda birisiyle tanıştığımı ama pek beğenmediğimi söylemiştim halt etmişim 😂 2 3 hafta sonra tekrar buluştuk her şey çok güzeldi çok iyi zaman geçirdim içimde hiç bir soru işareti kalmadı. Bu sefer ortak bi şehirde buluştuk.

Sorun ne o zaman diyeceksiniz. Sorun benim bu insanı instagramdan tanımış olmam arkadaşımın nişanında hikayesi ailelerimize söylediğimiz hikaye.

Ben içime sindiremiyorum onu İnternet üzerinden tanımayı hiç bir ortak bağımız olmamasını üstelik evlenince (1.5 yıl kadar sonra evlenmeyi istiyoruz) benim İstanbul da hiç tanımadığım insanlarla yaşayacak olmamı.
Sizce yanlış mı yapıyorum bana bi akıl fikir verin rica ediyorum.
Bu arada 25 yaşındayız ikimizde o polis ben üniversite mezunuyum ücretli öğretmenlik yapıyorum.
Bu yaşıma kadar çok tanıdığım erkek arkadaşım oldu ama ben hiç bu kadar sevgi dolu huzurlu içim gönlüm rahat hissetmedim işte eşimi buldum diyebiliyorum aynı şekilde sevgi ve değer görüyorum 2 aydır.
Birde şu var ailesinden çekiniyorum tanımadığım birilerinin içine girecek olmam beni itiyor aile yapısı benim ailem giibi görünüyor ama bilmiyorum işte uzakda ne kadar tanıyabilme şansım olacakta böyle büyük bi kaarar vereceğim.

Benden yaşça büyüklerde var burda evliler tecrübeliler var hepinize şuan da ihtiyacım var gerçekten kafam çok karışık yanlış bi şey yapmaktan korkuyorum.

bizde internetten tanıstık ama öyle mesafe yok 30 dklık yol vardı aramızda. Mutluyuz şükür.
2 ay cok yeni daha en basındasınız tabii güzel ilerler bu surede. Biraz daha zaman gecir öyle karar ver.

şehirler arası ilişki çok zor yürütmesi falan
eşimle facebooktan tanıştık ama ortak tanıdıklarımız çoktu aynı lisede okumuşuz meğer şimdi 2,5 yıldır evliyiz :)

şehirler arası birbirini tanımak gerçekten çok zor. ama sosyal medya olayına takılma. şu dönemde o kadar normal ki. şahsi önerim; bir an evvel aynı şehirde olmaya çalışın.

var :KK53: Ben:KK53:

Ekşi sözlükten tanıştık. Farklı şehirlerdeyiz ama 50-60 dklık mesafe :) Uzak değiliz. Bizim de ciddi şu an. ana babayla kişisel olarak tanıştık sadece :D
2 ay evlenmeyi düşünmek için çok kısa bir süre değil mi? Biz sadece 2-3 ay konuşmuştuk tanışmadan önce.

şehirler arası birbirini tanımak gerçekten çok zor. ama sosyal medya olayına takılma. şu dönemde o kadar normal ki. şahsi önerim; bir an evvel aynı şehirde olmaya çalışın.
Böyle bi ihtimal şuan görünmüyor gibi. Sadece daha sık zaman geçirebiliriz.
Sosyal medya kısmına şöyle takılıyorum belkide düşündüğümden çok daha farklıdır ailesi yaşamı bunu nasıl öğrenicem ki

var :KK53: Ben:KK53:

Ekşi sözlükten tanıştık. Farklı şehirlerdeyiz ama 50-60 dklık mesafe :) Uzak değiliz. Bizim de ciddi şu an. ana babayla kişisel olarak tanıştık sadece :KK70:
2 ay evlenmeyi düşünmek için çok kısa bir süre değil mi? Biz sadece 2-3 ay konuşmuştuk tanışmadan önce.

Ben biraz düşünce yapısı olarak uzatmaktan yana değilim farklı şekilde tanışmış olsak şuan nişanlanmış olabilirdim ama böyle olunca cesaret edemiyorum.
Aynı şehirde yada sizin gibi mesafe olsa yine rahatsız olmazdım 😢 o istanbul da ben ankaradayım.

Ele karışmak kimsenin heyecanla beklediği bişey değil. Ne kadar insan o kadar sorun.

Onun haricinde evet, sosyal medya ile tanışıp evlenen bir sürü insan var. Bu artık pek yadirganmiyor.
Hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum oraya gidince karşılaşınca ya umduğumdan çok farklıysa

Ben kocaeli esim ankaradaydi facebookdan tanistik 1 sene sonra nisan yapildi 5 ay sonrasinda nikah 3.5 senedir evliyiz 1.5 yasinda oglum var sanal veya reel hic farketmez kisilik sorunlari olan kisi her halukarda yalan soyler

O 1 senede ne kadar aralıklarla görüştünüz?
Aile yapılarınızz farklı gelmedi mi nasıl güvendiniz

İnternetten tanışmak mesele değil de iki aydır varlığından haberdar olduğunuz, iki kez görüştüğünüz insanlarla nasıl evlenme planı yapabiliyorsunuz o kısmı anlamıyorum ben.

Beş sene sevgili olduğum, dönem dönem birlikte yaşadığım, tatillere gittiğim, ailesini/arkadaşlarını tanıdığım adamla nikaha giderken bile bir acaba vardı benim aklımda. İki ayda nasıl oluyor valla bravo.

Back
X