Sosyal hesaptan tanışıp evlenenler var mı ??

yakın bi arkadasım doğuda görev yapan bir polisle internetten tanıştı tesadüf eseri. kızda istanbulda bu arada :)
şimdi nişanlılar evlenip ankarada yaşıyacaklarr şimdilik bi sorun yok :)
ama sayılı görüşebildiler nişanlanana kadar 10 kez yoktur sanırım

Karakteri sağlam ise, ınstagram dan tanımak sorun degıl, fakat uzak mesafe sorun. Aile yapısını vs ıyı anlamaya calıs. Hayırlısı olur inşaAllah.

Ben biraz düşünce yapısı olarak uzatmaktan yana değilim farklı şekilde tanışmış olsak şuan nişanlanmış olabilirdim ama böyle olunca cesaret edemiyorum.
Aynı şehirde yada sizin gibi mesafe olsa yine rahatsız olmazdım 😢 o istanbul da ben ankaradayım.

Uzatmak olmuyor ki bu, tanımak oluyor. Bahsettiğiniz şey evlenmek. Bir insanı 2 ayda maksimum 5-6 defa görmekle nasıl tanıyacaksınız? Şu an çok güveniyorsunuz evlilik dediğimiz şey aynı evde yaşamak, binbir türlü farklı huyu suyu çıkar adamın.

2 ayda evlenmek için herhalde en azından 1 sene falan konuşmuş olmak gerekir benim açımdan. 5-6 yıllık sevgilisiyle evlenenlerin bile evlendiklerinde eşini tanımadıkları ortaya çıkıyor. Ayrılıyor vs. Bu kadar acele etmeniz ne kadar doğru bilemedim...

Ha buarada eşimle tanıştığımın ücüncü günü bi olay yasadık ve tepkileri karsısında adama asık olup evet ben bunla evlenirim diye icimden gecirdim sonrasındada beni hic yanıltmadı
Anneme tanışalı bir yıl oldu diye anlattıgımda peki ne hissediyorsun demişti “sanki senelerdir tanıyor gibi sanki o hep hayatımdaymıs gibi hissediyorum” dedim ve annem tamamdır olmuş bu iş evlenecegin adamda böyle hissedersin gibi bişeyler demişti

Uzatmak olmuyor ki bu, tanımak oluyor. Bahsettiğiniz şey evlenmek. Bir insanı 2 ayda maksimum 5-6 defa görmekle nasıl tanıyacaksınız? Şu an çok güveniyorsunuz evlilik dediğimiz şey aynı evde yaşamak, binbir türlü farklı huyu suyu çıkar adamın.

2 ayda evlenmek için herhalde en azından 1 sene falan konuşmuş olmak gerekir benim açımdan. 5-6 yıllık sevgilisiyle evlenenlerin bile evlendiklerinde eşini tanımadıkları ortaya çıkıyor. Ayrılıyor vs. Bu kadar acele etmeniz ne kadar doğru bilemedim...
Haklısınız aslında 2 ay doldu hadi artık aynı evin içindeyiz değil tam olarak. Ama biz bu niyetle tanıyalım birbirimizi istedik. 5 6 ay sonra aileleri tanıştıralım vs.

sosyal medyadan tanışmıştık ama aynı şehirlerdeyiz bunu kimseyle paylaşamdık bilen sadece 3kişi eşim ben bir arkadaşım. 3 yıl beraberlik sonrası evlendik 5 yıldır evliyiz 1 yıl nişanlı kaldık. 3 yıl sonrasında buna karar verdim ama biz neredeyse her günü beraber geçirdik çok şey paylaştık .evet ilk aşamada ne bir arkadaşını biliyorsun ne ailesini biliyorsun çünkü tanıdık hiç yok.2 ay evlenmek için çok kısa bir süre ama şuda bir gerçek okadar geçirdiğimiz 3 yıl +1 yıl nişanlılığa eşimi tam anlamıyla tanıdığımı düşünmüyorum.. Aynı eve girmek bambaşka

Ooo 3 ay ve sonraa 15 yıl mmı maşallah mutluluklar dilerim.
Nasıl olduu peki nasıl karar verebildiniz 3 ayda?
Ben de anlamadım.
Sana aşık oldum evlenelim dedi. Olur dedim evlendik. Bu kadar.

Merhaba hanımlar.
Bu siteyi çok seviyorum çünkü çok mantıklı aklı başında insanların yorumlarına şahit oluyorum sürekli de takip ediyorum. Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden.

Ben konuma gelince bi önceki konumda birisiyle tanıştığımı ama pek beğenmediğimi söylemiştim halt etmişim 😂 2 3 hafta sonra tekrar buluştuk her şey çok güzeldi çok iyi zaman geçirdim içimde hiç bir soru işareti kalmadı. Bu sefer ortak bi şehirde buluştuk.

Sorun ne o zaman diyeceksiniz. Sorun benim bu insanı instagramdan tanımış olmam arkadaşımın nişanında hikayesi ailelerimize söylediğimiz hikaye.

Ben içime sindiremiyorum onu İnternet üzerinden tanımayı hiç bir ortak bağımız olmamasını üstelik evlenince (1.5 yıl kadar sonra evlenmeyi istiyoruz) benim İstanbul da hiç tanımadığım insanlarla yaşayacak olmamı.
Sizce yanlış mı yapıyorum bana bi akıl fikir verin rica ediyorum.
Bu arada 25 yaşındayız ikimizde o polis ben üniversite mezunuyum ücretli öğretmenlik yapıyorum.
Bu yaşıma kadar çok tanıdığım erkek arkadaşım oldu ama ben hiç bu kadar sevgi dolu huzurlu içim gönlüm rahat hissetmedim işte eşimi buldum diyebiliyorum aynı şekilde sevgi ve değer görüyorum 2 aydır.
Birde şu var ailesinden çekiniyorum tanımadığım birilerinin içine girecek olmam beni itiyor aile yapısı benim ailem giibi görünüyor ama bilmiyorum işte uzakda ne kadar tanıyabilme şansım olacakta böyle büyük bi kaarar vereceğim.

Benden yaşça büyüklerde var burda evliler tecrübeliler var hepinize şuan da ihtiyacım var gerçekten kafam çok karışık yanlış bi şey yapmaktan korkuyorum.
resimlere güvenmeyin derim, bir çok kez hayalkırıklığı yaratmıştır bende...yani kişilikleri belli etmiyor resimler..aileyi gidip yüzyüze görmeden, karar vermeyin...ayrıca sevgilinizle sohbet ederken birçok ipucu elde edebilirsiniz...geyik muabbeti yerine nasıl bir ailede büyümüş, evlilikten neler bekliyor, bunları sorgulayabilirsiniz...

resimlere güvenmeyin derim, bir çok kez hayalkırıklığı yaratmıştır bende...yani kişilikleri belli etmiyor resimler..aileyi gidip yüzyüze görmeden, karar vermeyin...ayrıca sevgilinizle sohbet ederken birçok ipucu elde edebilirsiniz...geyik muabbeti yerine nasıl bir ailede büyümüş, evlilikten neler bekliyor, bunları sorgulayabilirsiniz...
Evet aslında anlayabiliyoruz konuşurken yan yana geldiğimizde ya da ailesiyle ilgili sorular sorduğumda bi şeyler paylaştığında yaşım da çok küçük değil diyorum kendi kendime sanırım zamana ihtiyacım var karşılıklı zaman geçirmeye ve ailesiyle tanışmaya onu ailemle tanıştırmaya.. Ciddi adımlar atmadan bii süre de böyle görüşmeliyiz

Evet aslında anlayabiliyoruz konuşurken yan yana geldiğimizde ya da ailesiyle ilgili sorular sorduğumda bi şeyler paylaştığında yaşım da çok küçük değil diyorum kendi kendime sanırım zamana ihtiyacım var karşılıklı zaman geçirmeye ve ailesiyle tanışmaya onu ailemle tanıştırmaya.. Ciddi adımlar atmadan bii süre de böyle görüşmeliyiz
aynen adını koymadan önce mutlaka görüş, gerekirse komşularına felan sordurun bi şekilde...

bende internetten tanışıp temmuzda nişanı olacak kişiyim :)) İşin guzel tarafı sevgilimn arkadasınız kız kardesı benm liseden arkadasım çıktı :))

bende internetten tanışıp temmuzda nişanı olacak kişiyim :)) İşin guzel tarafı sevgilimn arkadasınız kız kardesı benm liseden arkadasım çıktı :))
Bi bağlantılar var en azından ve aynı şehirdesiniz sanırım

aynen adını koymadan önce mutlaka görüş, gerekirse komşularına felan sordurun bi şekilde...
Evet teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz gerçekten. Zaten babası 20 yıldır aynı dükkanda esnafmış 9 senedir aynı evde oturuyorlarmış bunları sorunca görünce normal tanıdığımız bi aile gibi olabilir bende ısınırım alışırım bu zamandaa.. Zatenn kendisi polis hani öyle sabıkalı serseri bi tip olma ihtimali yok 😂

Nerede tanıştığınız değil, ilişkiyi nerede sürdürdüğünüz önemli. 1,5 yıl sonra evlenmeyi planlıyorsunuz tamam da, o 1,5 yılın ne kadarı uzaktan ilişki olarak sürecek?

Bir de dikkatimi çekti, daha ilk birkaç buluşmadan sonra aklımda hiç soru işareti kalmadı diyorsunuz. Ve toplamda zaten 2 aydır tanışıyorsunuz, yanlış mı anladım? 2 ayda kimse kimseyi yeterince tanıyamaz. İşi evlilik planlarına kadar nasıl getirdiniz kısmını aklım almadı.

Back
X