Sosyal hizmetlerde çalışanlar ?

Valla bende işsizim sınavlara girip çıkıyorum torpilsiz zor bu devirde ..
Örnegi ben puanlarım çok yüksek olmasına rağmen boştayım .
Arkadaşımda kel alaka bi bölüm torpil olunca bunlarda pek farketmiyor maalesef

keşke şu torpili anmak bile yasaklansa ya. şuna bak oh ne güzel. geçenlerde biriyle konuşuyordum, mesleğin ismini söylemim, adam sınavı geçmiş, mülakatları geçmiş, en son görüştüğü kişi torpilinin olup olmadığını sormuş, torpilden kastı üst mevkilerde bi tanıdık vs. adam yok deyince ''bana 10 bin lira verirsen hemen işini hallederim önce sen alınırsın'' demiş. adam da ''zaten sınavı geçtim, mülakatları geçtim, alınmam için neden buna ihtiyacım olsun ki?'' demiş. o da ''böyle bu işler naparsın'' demiş umursamaz bi şekilde.
onun da aklı karışmış doğal olarak. ''ben şimdi gidip 10 bin bulup vereyim mi yani hayalimdeki mesleği yapabilmek için? ama ben zaten hakkımla geldim buraya kadar zoruma gidiyor, vermesem benim yerime başkası verir o alır işi'' diyor. ne kadar adaletsiz bi dünya.

Evet haklısın kanıksadım artık..
İibf mezunuysan ve işe girebilmek için mülakata girmen gerekiyorsa sende kanıksardın .
Adam işe giriyor torpilin var mıydı diyorsun birilerini araya soktum diyor .
100 kişiden 10 u torpilsiz girebiliyor .
Bizi bu hale getirenler utansın ne diyim.

iibf mezunuyum. gazi. sınava da girdim mülakatlara da. şu an özelde çalışıyorum.bişey kanıksadığım yok benim.

keşke şu torpili anmak bile yasaklansa ya. şuna bak oh ne güzel. geçenlerde biriyle konuşuyordum, mesleğin ismini söylemim, adam sınavı geçmiş, mülakatları geçmiş, en son görüştüğü kişi torpilinin olup olmadığını sormuş, torpilden kastı üst mevkilerde bi tanıdık vs. adam yok deyince ''bana 10 bin lira verirsen hemen işini hallederim önce sen alınırsın'' demiş. adam da ''zaten sınavı geçtim, mülakatları geçtim, alınmam için neden buna ihtiyacım olsun ki?'' demiş. o da ''böyle bu işler naparsın'' demiş umursamaz bi şekilde.
onun da aklı karışmış doğal olarak. ''ben şimdi gidip 10 bin bulup vereyim mi yani hayalimdeki mesleği yapabilmek için? ama ben zaten hakkımla geldim buraya kadar zoruma gidiyor, vermesem benim yerime başkası verir o alır işi'' diyor. ne kadar adaletsiz bi dünya.

Aynen öyle çok zor çok ..
İnsan emeğinin karşılığını alamadıkça psikolojisi bozuluyor..
Gençlerimize Allah sabır versin .

Aynen işte şuan ben uzman olmak için KPSS ye giriyorum alacağım maaş ancak o kadar ya torpilci abi havadan sallıyor yada öyle bişey var .
Kardeşim o kurumun bi biriminde çalışıyor az çok bilgim var
Bu ailelere gitme tespit yapmayı sosyal hiz mezunları yapıyo kadrolu sözleşmeli dediğim gibi 2600 2800 cıvarı
Ama taşeron olunca 1300 e ( başka görevlendirmeyle geliyo ama o işi yapıyo) bile çalışan var
Demek istediğim adam %99 atıyo o maaşı yada arkadasın yanlış anladı bence şehirde değiştirecekse adama dikkat etsin derim paranoyaklıgımı belli edip:)
Ayrıca seninde Allah yardımcın olsun KPSS belası bendede var

Arkadaşlar dert değil ama acil cevaba ihtiyacım var .
Bi arkadasımın İstanbul'da sosyal hizmetlerde işe başlaması söz konusu.
Bi yakının torpiliyle olacak memur olarak degıl ama .
İşe alacak adam 3400 ile başlarsın demiş.
Şimdi bizimde aklımıza yatmadı yani memur olmadan 3400 lira maaş verirler mi ?

Facede bi grupta da yazmissin.
Ha bu kadar merak ediyorsan yazayim.arkadasin sydv ye girmis yani bir vakfa.bu vakif aile sosyal politikalar bakanligina bagli olmakla birlikte 657 ye degil is kanununa tabidir.yani memur degil.sozlesmeli iscidir ve ne kadar calisacagi ne zaman çıkarılacağı belli degildir ve dogru 3000 3400 civari da maadlari olur

Son düzenleme:
facede bi grupta da gördüm bu soruyu sordugunu.
Her platforma yazacak kadar onemli demek..
Ha bu kadar merak ediyorsan yazayim.arkadasin sydv ye girmis yani bir vakfa.bu vakif aile sosyal politikalar bakanligina bagli olmakla birlikte 657 ye degil is kanununa tabidir.yani memur degil.sozlesmeli iscidir ve ne kadar calisacagi ne zaman çıkarılacağı belli degildir ve dogru 3000 3400 civari da maadlari olur

Kardeşim o kurumun bi biriminde çalışıyor az çok bilgim var
Bu ailelere gitme tespit yapmayı sosyal hiz mezunları yapıyo kadrolu sözleşmeli dediğim gibi 2600 2800 cıvarı
Ama taşeron olunca 1300 e ( başka görevlendirmeyle geliyo ama o işi yapıyo) bile çalışan var
Demek istediğim adam %99 atıyo o maaşı yada arkadasın yanlış anladı bence şehirde değiştirecekse adama dikkat etsin derim paranoyaklıgımı belli edip:)
Ayrıca seninde Allah yardımcın olsun KPSS belası bendede var

Çok teşekkür ederim canım Allah Şen'inde yardımcın olsun , emek veren herkesin insaallah .

Facede bi grupta da yazmissin.
Bizde basvuralim ne gerekiyor nereye basvurmaliyiz sartlari neler

Aspb den bahsediyorsunuz orda çalışabilmek için pdr, sosyolog çocuk gelişimı vs bitirmek gerekiyor. Kpss puanıyla sözleşmeli olarak giriliyor . Maaş şu anda 2800 fln ama.torpille puansız vs olmadan gireceğini sanmıyorum

Back
X